Rolcontainer Wikipedia ᐅ 12 OPMERKELIJKE ZAKEN

Gauw en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Poog dit stroom van afval dus klein mogelijk te houden en je zal merken dat het geldelijk voordelig is. Met afvalstoffen heel mogelijk toevallig te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er heel zo weinig eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainer Wikipedia

Kies uit uit het grootste ruimste assortiment containers en bestel het meest geschikte container voor je restvuil. In de de container gooi je reeds de niet-recyclebare vuil welke je niet extra kan verdelen. Documenten/karton, swill, en ruiten passen niet thuis in de de rest afvalcontainer. Eveneens omtrent PMD scheiden bezitten we de juiste juiste container.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende ieder afvalstromingen welke bij ondernemingen voortkomen. Deze afvalstromen kunnen vaak apart ingezameld worden. Het is verbeterd voor het leefomgeving en de geldtas.

Wat moet er in zakelijk afval?

Hoezo prima je je afval ook verdeelt, er zal er telkens restvuil aanwezig bestaan. Poog deze afvalstroompje dus minimaal eventueel te bewaren en je zult opmerken dat dit geldelijk gunstig is. Via vuil zo mogelijk mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er dus minimaal eventueel restvuil over. In het restafvalcontainer gooi je je al de onrecyclebare vuil welke je geen verder kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, PMD en vensterglas thuishoren niet thuis binnen de restafvalcontainer.

Is het scheiden van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. In het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel doel beschreven artikelen opnieuw te aanwenden waar dat het mag.

Wat kost een container rolcontainer voor?

De tarieven voor tarieven voor rolcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom stroom van afval, de omvang van container alsook hoevaak de container geledigd rolcontainer ontleegd moet worden geraken. Jij ontdekt ieder prijzen op de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je papier, glas, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en rap een van de vele typen rolcontainers. Wij leveren hem zonder kosten binnen een dag in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze concurrerende kosten zie je direct gedurende het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Gemengd afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te verzamelen, reduceer je de aantal restafval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je steeds geschikte inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook opteren voor een ijzeren vuilcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is solide en brandveilig, handig als de vat op een openbare plek staat. Je gaat uit verschillende inhoudsmaten. De selectie is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de generatie van groene energie. Restafval klinkt dan misschien waardeloos, dat is het echter niet! De afvalbranche levert maar minstens 20% van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metalen er geëxtraheerd die hun weg verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een functionele bestemming. Deze gitzwarte korrelvormige assen worden ingezet voor het aanvullen of bouwen van wegen. Helaas komen er ook allerlei gevaarlijke substanties vrij in de verbranding die in meer of kleinere mate toch in het natuur belanden. Om die reden moeten we blijven zoeken naar zo min mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Rolcontainer Wikipedia:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige overzicht ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De containers dichten adequaat af zodat er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te grote bak.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container wanneer deze maar halfvol is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren via ons?

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een passende uitkomst voor elk soort afval en voor elk bedrijf. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Rolcontainer Wikipedia

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zes niveaus.

Hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de volume vuilnis in jouw restafvalcontainer te verlagen, fase 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over sorteren bij de afkomst. Want zuiver aparte afvalsoorten worden zo veel als mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het milieu en neemt deel niet bij aan een circulaire maatschappij.

Soorten en tarieven bedrijfsafval en restafval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container varieerd van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar tussendoor. Je kan selecteren voor een gunstige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om bij te ramen wat maat het beste bij je past? Haal dan snel aansluiting op met een van onze deskundigen. Dankzij onze langdurige deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij precies wat je vereist hebt. En verlang je een keer een extra legen of gewoonlijk een maatje grotere? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De tarieven van de containers variëren per afvalstroom, stof en volume. Je huurt bij ons steeds tegen de scherpste prijzen. Gemengd afval is een van de duurdere afvalstromen. Dit komt, zoals we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs zie je bij ons exact waarvoor je aan toe. In ons eenvoudige bestelmethode staat helder wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een bepaalde alternatieve bak betaalt. Wij vinden het cruciaal dat deze informatie helder is. Op deze manier ben je naderhand niet voor onaangename verrassingen te zitten.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Rolcontainer Wikipedia

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een heel divers assortiment van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een brede keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de containers buitenshuis staan, of vernieling op de horizon ligt. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Tevens in je portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat je document- en papier op de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor basis tot nieuw producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter tevens op kantoren mag je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit extra recyclebaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één groot deel uit ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalstromen te te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Daarnaast is het scheiden uit uw afval tevens beter voor het omgeving. PMD kan immers hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, je PMD wordt immers een grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Rolcontainer Wikipedia

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. We leveren verschillende plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze levering en nationale bereik, heb je binnen 24 uren jouw afvalcontainer bij de gewenste plek geplaatst. U bepaalt zelfstandig het gewenste capaciteit en op welke manier vaak de afvalcontainer geleegd moet te zijn. Op deze manier ken je daarom vast waar je je afval steeds kwijt kunt en waar je meewerkt voor een verbeterde milieu via jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, want wij belasten het omgeving veel minder als wij afval recycleren. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. De resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en gomballen) (Stevig) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Shopper boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemische teken (antitranspirant, lak enz.)
 • Pakketten met vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander materiaal is geplaatst Los karton ofwel verschillend document
 • Verpakking inclusief chemische stoffen
 • Glasverval

Hoe veel afval jezelf scheidt, hoe beter dat het zal zijn voor de milieubescherming en jouw portemonnee. Glas blijkt één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te scheiden is. Glasscherven bestaan van flesjes, potjes en ook scherven. Zonder het te splitsen neemt het glasafval door het ruimte en gewicht heel veel ruimte in het afval van het bedrijf in. Je kunt dus heel uit besparen in jouw kosten voor afval. Het is ook tevens compleet te recyclen. Daarnaast kost het recyclen veel minder kracht in vergelijking met glazen te produceren van verse grondstoffen.

Komt daar bij je onderneming veel glas vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is een container voor glas onmisbaar. Bezit je variërende periodes qua drukte? wij functioneert met flexibele overeenkomsten waardoor jij het nummer containers makkelijk aanpast.

Het juiste container voor het glas restafval

Bestel het beste containers voor het jouw glasafval bij onze dienst. Je hebt de selectie uit één container met tweehonderdveertig liter en met 900 liter. Er is reeds een container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en ook dit wordt gratis geplaatst. Op basis van de afval kies je op welke manier vaak ons het bak komen ledigen. ons biedt het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het kost heel veel kracht om het glas om te maken uit verse grondstoffen. Glasafval is echter echter één prima basis. Er zitten gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuw glas. Bij de verwerken maken we onderscheid onder wit, bruine, groen en gemengd glazen. Ook zijn kurken en ook deksels verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kunnen er zijn bij één heel veel lagere warmte glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heb je vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of neem contact op.

Wat is mag er zijn bij het de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval dat gediend heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallen kruiken, borden, koppen, aardewerk etc. n Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen onder vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet beschermd en ook op veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou jij dus best goed regelen. De gesloten rolcontainers van ons helpen bij een beschermd proces voor verzameling en vernieling van dossiers. Discreet en veilig. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft je honderd procent zekerheid dat je je dossiers veilig vernietigd is. Na de vernieling zullen het restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je jouw archief niet in de papierbak wil werpen. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig veel vuil in de het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat één gleuf waar het document precies erin . Als het documenten al binnen de bak zitten, krijgen ze nog in handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal de tijd langs voor de container te legen en het documenten ter plekke vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarin het container door het truck zelf is opgetild en geopend. De content wordt daarna direct vernielt.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop je jouw geheime documenten veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klep in het deksel kan jij het papieren in de bak werpen. Jij heeft de keuze uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kiest je de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw archief niet op het vervoer gaat, loop jij geen risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en verwoest.