Rolcontainers Amsterdam 🔴 8 SIMPELE TRUCS

Snel en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal steeds restvuil blijven bestaan. Tracht het afvalstroompje dus beperkt eventueel te houden en je zult zien dat het geldelijk gunstig is. Via afvalstoffen heel mogelijk eventueel te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er heel min eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainers Amsterdam

Selecteer bij de ruimste aanbod afvalcontainers en bestel de het beste afvalcontainer voor je je restvuil. In de de container gooi je al het het onrecyclebare vuil welke je niet verder verder kan scheiden. Karton/karton, swill, en vensterglas horen niet thuis in het restafvalcontainer. Eveneens betreffende PMD scheiden beschikken we de juiste geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam betreffende ieder afvalstromen welke in firma’s ontstaan. Die stromen mogen vaak afzonderlijk verzameld geraken. Het is goed betreffende het milieu leefomgeving en het geldtas.

Wat is toegestaan er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je afval eveneens verdeelt, er gaat telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog het afvalstroompje heel minimaal mogelijk te houden en je zult merken dat deze financieel voordelig is. Met vuil dus zoveel mogelijk te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er zo min eventueel overblijvend afval over. Binnen de container werp je reeds het niet onrecyclebare afvalstoffen welke je niet verder verder kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, PMD en glas horen niet in het afvalcontainer.

Is scheiden sorteren van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. In de Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het het bedoeling omschreven goederen nogmaals te aanwenden als dat mag.

Wat kost een container een container bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor containers zijn afhangend van de de afvalstroom stroom van afval, de afmeting van de container en hoevaak hoe vaak de container geledigd container ontleegd moet worden zijn. Je vindt alle kosten op de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je karton, glas, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met restafval containers

In elke onderneming komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons bestel je eenvoudig en snel een van de vele varianten vuilcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in een dag in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende kosten zie je gelijk gedurende het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Restafval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te zamelen, reduceer je de aantal restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Doorlees dan even verder. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container huren, maar ook opteren voor een stalen vuilcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, praktisch als de bak op een publieke plek staat. Je gaat uit verschillende groottes. De selectie is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) ontdaan moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de 12 ruime hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de productie van groene kracht. Restafval klinkt dan wellicht waardeloos, dat is het echter niet! De afvalbranche produceert maar minstens twintig procent van de duurzame energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metalen er geëxtraheerd die hun route voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een bruikbare toepassing. Deze gitzwarte korrelige resten worden ingezet voor het aanvullen of creëren van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke substanties uit tijdens de verbranding die in minstens of kleinere mate desondanks in het natuur belanden. Dus moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Rolcontainers Amsterdam:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor je personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De containers sluiten adequaat af zodat er niet plagen bij het afval kan. Ook kan stank niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te grote container.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer dit maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren bij ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een geschikte oplossing voor ieder type vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Rolcontainers Amsterdam

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit 6 niveaus.

Hoe hoger op de orde, des te duurzamer de behandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de massa afval in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over verdelen bij de oorsprong. Want zuiver aparte afvalsoorten worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te vermijden, want dit is slecht voor het milieu en draagt bij niet bij aan een circulaire systeem.

Typen en prijzen zakelijk afval en restafval verwerking

De volume voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je mag kiezen voor een betaalbare plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om naar te bepalen die maat het beste bij je aansluit? Neem dan gauw contact op met een van onze specialisten. Dankzij onze vele jaren ervaring met afvalstromen begrijpen wij precies wat je nodig hebt. En verlang je één keer een aanvullend lediging of gewoonlijk een grootte grotere? Dan is dat uiteraard ook geen issue!

De tarieven van de rolcontainers variëren per afvalcategorie, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons steeds tegen de scherpste kosten. Restafval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit ontstaat, gelijk we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkig zie je bij ons precies waar je aan toe. In ons simpele bestelproces staat vermeld duidelijk wat je voor een restafvalcontainer of een verschillende rolcontainer aftikt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit transparant is. Op deze manier kom je later nooit voor nare onthullingen te zitten.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Rolcontainers Amsterdam

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papierafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een heel divers aanbod van containers van 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een brede selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vandalisme aan de loer ligt. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens beslis je hoe vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Tevens in jouw beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat jouw papier- en papier op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt als grondstof voor nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter ook op kantoren mag je je organisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van extra recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalsoorten in te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Daarnaast is het apart houden uit uw afval tevens beter voor het omgeving. PMD mag namelijk gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden om nieuwe producten te maken, je PMD is immers een basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Rolcontainers Amsterdam

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende rolcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden verschillende kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, kosteloze levering en landelijke bereik, heeft je in 24 uren je container bij de gewenste plek geplaatst. Je bepaalt zelf het verlangde capaciteit en hoe vaak de afvalcontainer geleegd moet te worden. Op deze manier ken je dus vast waar je je afval altijd weg kan en waar je meewerkt aan een verbeterde omgeving via jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving minder minder indien we afval recycleren. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. Het resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laag binnenin (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en gomballen) (Hard) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, lak enz.)
 • Verpakkingen met of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal is gestopt Los karton of verschillend papier
 • Verpakking inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Des te meer afval je sorteert, hoe beter dat het zal zijn voor het milieubescherming en jouw portemonnee. Glas is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te splitsen zijn. Glasafval bestaat van flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder het te splitsen pakt het glasafval vanwege het ruimte en massa veel plaats in het bedrijfsafval op. Je kunt daarom heel uit besparen op je afvalkosten. Het is tevens compleet om te recyclen. Ook verbruikt het heel veel kleiner energie dan glaswerk te maken uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar op jouw bedrijf heel veel glas vrij, bijvoorbeeld in de horeca, dan een glascontainer essentieel. Heb jij variërende periodes met betrekking tot bezigheden? wij werkt met flexibele contracten waardoor jij het nummer bakken eenvoudig aanpast.

Het geschikte bak voor het glasafval

Koop het beste containers voor het je glasverval op onze dienst. Je heeft de selectie van een container met tweehonderdveertig liter en ook met 900 liter. Er reeds één glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook deze worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kies je hoe frequent ons de bak zullen komen legen. ons leveren het voordeligste service.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het kost kost heel veel kracht om het glas om te maken uit nieuwe materialen. Glasverval is echter daarentegen één prima basis. Daar zit meestal ongeveer 50% oud glazen binnen nieuwe glas. Tijdens de verwerken maken wij onderscheid onder wit, bruine, groen en bont glas. Daarnaast zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kan er zijn op een veel kleinere temperatuur glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat is mag wel er zijn bij het de glasafval?

Wel:

Lege glasafval dat gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Daaronder vallend kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief dienen beschermd en ook in een veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging kan je daarom beter uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen bij een veilig proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en beschermd. Papieren zullen discreet vervoerd. Op deze manier heeft je honderd procent zekerheid dat je jouw dossiers beschermd vernietigt is. Na vernieling worden de restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat jij jouw dossiers niet in de de papiercontainer wilt gooien. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je frequent een grote hoeveelheid afval in de gedaante van geheim document? Kies voor het dossiervernietiging van ons U. U krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft een spleet waar het papier exact erin . Wanneer de papieren al in de container zijn, krijgt zij meer bij . Onze chauffeur komt eens in zoveel tijd langs om het container te ledigen en het documenten ter plaats vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarbij het container door de truck zelf is opgeheven en geopend. Het inhoud wordt daarna meteen vernietigd.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop jij je geheime documenten veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Via het klep in het deksel kun je het papieren in het container werpen. Jij heeft de selectie uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kies je de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw dossier geen op transport is, loop je niet risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze wordt verzameld en vernietigd.