Rolcontainers Legen ➡️ 3 VERBORGEN TRUCS

Vlug en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook scheidt, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Probeer dit afvalstroompje heel minimaal toevallig te houden en je zult zien dat het geldelijk voordelig is. Door afval dus veel eventueel te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er heel zo weinig mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainers Legen

Selecteer uit het grootste meest uitgebreide aanbod containers en bestel het ideale afvalcontainer voor je overblijvend afval. In het afvalcontainer werp je al het niet onrecyclebare vuil die je niet verder kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en glas passen niet in de het container. Eveneens betreffende PMD sorteren bezitten wij de juiste geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam betreffende alle afvalstromingen dat binnen firma’s ontstaan. Die stromingen mogen meestal afzonderlijk opgehaald worden. Dat is verbeterd aangaande de milieu en de portemonnee.

Wat is toegestaan er in zakelijk afval?

Hoe uitstekend je je afvalstoffen tevens verdeelt, er gaat altijd restvuil voortdurend zijn. Poog dit stroom van afval heel minimaal mogelijk te bewaren en je gaat opmerken dat het financieel gunstig is. Via vuil zo mogelijk eventueel te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er dus zo weinig toevallig restafval over. In de rest afvalcontainer werp je reeds het niet niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet meer kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, PMD en vensterglas thuishoren geen in de de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van zakelijk afval verplicht?

Je wordt gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te sorteren. In de het Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel bedoeling vermeld artikelen nogmaals te gebruiken als het kan.

Wat kost een container een container voor afvalcontainer bedrijfsafval?

De prijzen voor de rolcontainers zijn afhankelijk hangt af van het stroom van afval, de grootte afmeting van rolcontainer alsook hoe vaak de container ontleegd moet worden. U ontdekt ieder tarieven op de de.

Welk soort restafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je papier, glas, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In elke organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons koop je eenvoudig en vlug een van de verschillende soorten rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten binnen een etmaal in heel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je meteen gedurende het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te ophalen, verklein je de massa gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even verder. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je steeds passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook kiezen voor een ijzeren vuilcontainer. Een metalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, praktisch als de bak op een algemene plaats staat. Je gaat uit diverse inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geleegd moeten worden. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn grote hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de opwekking van groene stroom. Algemeen afval klinkt dan misschien waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalsector levert maar liefst een vijfde van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metalen er verwijderd die hun pad vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een functionele doel. Deze zwarte korrelvormige slakken worden ingezet voor het ophogen of aanleggen van straten. Jammer genoeg komen er ook verschillende schadelijke materialen vrij in de verbrandingsproces die in bepaalde of geringere mate echter in het leefomgeving terecht komen. Om die reden moeten we blijven zoeken naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Rolcontainers Legen:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We leveren de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De containers dichten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het afval kan. Tevens kan stank niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te grote container.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer dit maar halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een passende uitkomst voor elk soort afval en voor elk onderneming. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Rolcontainers Legen

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zes treden.

Hoger op de orde, hoe duurzamer de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw restafvalcontainer terug te dringen, stap 1. Dit doen wij door te adviseren over verdelen bij de afkomst. Want zuiver aparte afvalsoorten worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is ongunstig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een circulaire maatschappij.

Soorten en tarieven zakelijk afval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot tot wel 2500 liter en elk daar tussendoor. Je mag kiezen voor een betaalbare kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om in te schatten wat omvang het goed bij je past? Haal dan snel contact op met een van onze experts. Dankzij onze vele jaren ervaring met afvalmaterialen begrijpen wij juist wat je vereist hebt. En wens je één keer een meer leegmaken of regulier een formaat grotere? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De prijzen van de rolcontainers verschillen per afvalsoort, stof en capaciteit. Je huurt bij ons telkens tegen de meest voordelige kosten. Algemeen afval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we bespraken, door haar effect op het milieu. Gelukkig vind je bij ons juist voor wat je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelmethode is aangegeven helder wat je voor een algemeen afval container of een alternatieve bak betaalt. Wij vinden het essentieel dat deze informatie duidelijk is. Op deze manier kom je later nooit voor onaangename verrassingen te liggen.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Rolcontainers Legen

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papier, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de optie tussen een heel uitgebreid aanbod van containers van 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buitenshuis staan, of wanneer vernieling aan de horizon staat. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest gepaste grootte. Vervolgens bepaal je hoe frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Tevens in je beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom apart inzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat je papier- en papier in de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten vrij, echter tevens in kantoor mag je je biologisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van meer recyclebaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalstromen in verzamelen, zitten je containers minder vlug vol. Bovendien is het apart houden uit uw vuilnis tevens beter voor het de milieu. PMD mag immers hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe producten te maken, jouw PMD wordt immers één grondstof!

De juiste container voor het PMD en Rolcontainers Legen

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren diverse kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze bezorging en nationale bereik, heeft je in 24 uren jouw afvalcontainer bij het gewenste locatie staan. Je beslist zelfstandig de gewenste capaciteit en op welke manier frequent het afvalcontainer geleegd moet te worden. Zo ken je daarom vast waar je je vuilnis altijd kwijt kunt en dat je meewerkt aan een verbeterde omgeving via je afval te scheiden. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, omdat we belasten het milieu minder als we afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. De resterende plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laag binnenin (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook gomballen) (Hard) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend stof is geplaatst Los karton ofwel verschillend document
 • Pakket met van gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Des te veel afval je scheidt, des te goed dat is voor het milieu en ook je geldbeurs. Glas blijkt 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om scheiden is. Glasscherven bestaan van flesjes, potten en scherven. Zonder te splitsen pakt het glasafval door het ruimte en massa heel veel ruimte in de bedrijfsafval op. Jij kan dus heel uit besparen in je kosten voor afval. Het is ook tevens volledig te recyclen. Daarnaast kost het veel kleiner energie dan glaswerk om te maken uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er bij je onderneming heel veel glas vrij, zoals bij de horeca, dan is één container voor glas onmisbaar. Bezit jij variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons functioneert samen met flexibele overeenkomsten waardoor jij de aantal bakken makkelijk verandert.

De geschikte container voor glas restafval

Bestel het beste bakken voor het je glasverval op onze dienst. Jij hebt de keuze uit een bak met 240 liter en ook met 900 liter. Er is al één container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en deze worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kies jij hoe frequent ons de container zullen komen legen. ons leveren het meest voordelige service.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost heel veel kracht om het glas om te produceren uit verse materialen. Glasverval is daarentegen een prima grondslag. Er zitten meestal circa 50% oudere glazen binnen nieuw glazen. Tijdens het bewerken doen we verschil onder blank, bruine, groene en gemengd glazen. Ook worden kurken en deksels verwijderd. Door het glas om te recyclen, kan er bij één veel lagere temperatuur glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heb je vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of verbinding op.

Wat mag er zijn bij de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruiken, borden, kopjes, keramiek etc. Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en ook in veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan je dus best goed regelen. Het afgesloten rolcontainers van onze dienst helpen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van archief. Discreet en ook beschermd. Papieren worden discreet vervoerd. Zo heb jij 100% zekerheid dat je jouw dossiers beschermd vernietigd is. Na vernieling worden de restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je jij je dossiers niet wil in de de papierbak wilt werpen. Enkele documenten bevatten geheime gegevens en kunnen dus best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen archief is heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb je frequent veel afval in het gedaante van geheim papier? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat een spleet waarin het document precies doorheen . Als de papieren eenmaal in het container zitten, krijgen zij meer bij . Onze chauffeur komt eenmaal tijd bij voor het bak legen en de documenten ter plaats te vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarin de bak door het truck zelf is opgeheven en geopend. De inhoud zal daarna meteen vernielt.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop jij je geheime documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klepje in de deksel kan jij de papieren in het container gooien. Je hebt de selectie uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief geen op transport is, loop jij geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en verwoest.