Rolcontainers Ophalen 🔥 15 VERBAZENDE FEITJES

Snel en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd restafval aanwezig bestaan. Tracht het stroom van afval zo beperkt mogelijk te houden en je zult merken dat het economisch voordelig is. Via afvalstoffen dus veel toevallig te sorteren, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er heel min toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainers Ophalen

Kies uit van het meest uitgebreide aanbod rolcontainers en bestel de beste rolcontainer voor je restafval. In de de rest restafvalcontainer werp je al het het onrecyclebare afval dat je niet verder verder kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, en glas horen geen binnen de rest container. Eveneens voor PMD scheiden bezitten wij de juiste juiste afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam voor elke afvalstromen die in ondernemingen voortkomen. Die stromingen mogen dikwijls apart ingezameld geraken. Dit is goed betreffende het milieu natuur en de portemonnee geldtas.

Wat moet er binnen zakelijk afval?

Op welke manier prima je je vuil ook scheidt, er gaat steeds overblijvend afval voortdurend bestaan. Tracht deze afvalstroompje dus klein mogelijk te houden en je zal opmerken dat dit financieel voordeelgevend is. Via afvalstoffen heel veel eventueel te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er zo min eventueel overblijvend afval over. In de de afvalcontainer gooi je je reeds het niet te recyclen afval welke je geen verder kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, PMD en glas passen geen in het afvalcontainer.

Is het verdelen van zakelijk afval verplicht?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel eventueel te scheiden. Binnen het landelijk Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel bedoeling omschreven artikelen opnieuw te benutten indien het lukt.

Wat kost een container voor rolcontainer voor?

De tarieven tarieven van containers zijn hangt af van de afvalstroom de afvalstroom stroom van afval, de omvang van de afvalcontainer en hoe vaak de de container rolcontainer geledigd moet geraken. Jij vindt je ieder tarieven op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je karton, glas, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In iedere bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons bestel je gemakkelijk en vlug een van de talloze soorten afvalcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos binnen een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze concurrerende tarieven zie je direct in het aankoopproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen apart in te ophalen, verminder je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Bekijk dan even door. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook opteren voor een stalen afvalcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de vat op een openbare plaats staat. Je gaat uit meerdere volumematen. De beslissing is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn omvangrijke actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de generatie van groene energie. Gemengd afval lijkt dan eventueel nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche produceert maar liefst een vijfde van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun weg vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een nuttige bestemming. Deze zwarte korrelige assen worden ingezet voor het ophogen of aanleggen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook diverse gevaarlijke stoffen vrij tijdens de verbrandingsproces die in bepaalde of mindere mate desondanks in het natuur terecht komen. Daarom moeten we doorgaan met streven naar zo min mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Rolcontainers Ophalen:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De containers dichten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan stank geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te grote bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak als dit slechts halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons?

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor ieder type afval en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Rolcontainers Ophalen

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het terrein van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zestal niveaus.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe ecologischer de behandeling. Zo pogen wij samen met jou de massa afval in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit doen wij door te adviseren over verdelen bij de bron. Want zuiver gescheiden afvalsoorten worden zo veel als mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Stap 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt niet bij aan een circulaire maatschappij.

Soorten en tarieven zakelijk afval en restafval beheer

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je mag opteren voor een gunstige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om bij te bepalen wat omvang het perfect bij je past? Pak dan even aansluiting op met één van onze specialisten. Door onze langdurige kennis met afvalstromen begrijpen wij precies wat je vereist hebt. En verlang je eenmalig een aanvullend leegmaken of gewoonlijk een formaat ruimer? Dan is dit uiteraard ook geen probleem!

De kosten van de containers wisselen per afvalstroom, stof en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de scherpste tarieven. Algemeen afval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit komt, gelijk we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg vind je bij ons exact voor wat je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelmethode staat vermeld helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere andere rolcontainer neerlegt. Wij achten het cruciaal dat dit aspect transparant is. Zo raak je later niet voor nare onthullingen te staan.

Hoe houd je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Rolcontainers Ophalen

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden inzamelen. Je hebt de keuze tussen een heel uitgebreid aanbod met containers tussen 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en karton vind je op ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen container is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten staan, of vandalisme op de loer ligt. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan wel zeven keer gerecycled worden. Ook in je beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat jouw document- en papier op de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt als basis voor nieuwe producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze afvalsoorten vrij, maar ook in kantoor kunt je jouw organisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van extra recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk deel uit ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalsoorten te te verzamelen, zitten je containers minder snel vlug gevuld. Bovendien ligt het apart houden van je afval tevens beter voor het milieu. PMD kan namelijk gerecycled worden. Daardoor moeten er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden om verse producten te produceren, je PMD wordt immers één basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Rolcontainers Ophalen

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende rolcontainer voor je PMD. Wij bieden verschillende plastic rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis levering en nationale bereik, heeft je binnen 24 uur jouw afvalcontainer op het verlangde locatie staan. Je beslist zelf de gewenste capaciteit en op welke manier frequent de afvalcontainer geledigd dient te zijn. Zo weet je dus zeker dat je je vuilnis steeds weg kan en waar je meewerkt voor een verbeterde omgeving via je afval te scheiden. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het milieu minder als we afval hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. De overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminium laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemische teken (deodorant, lak etc)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal is geplaatst Los doosjes ofwel verschillend papier
 • Pakket inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Hoe meer vuilnis jezelf scheidt, des te goed dat het is voor de milieu en je portemonnee. Glaswerk is 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om splitsen zijn. Glasafval bestaat van flessen, potten en glasscherven. Zonder om splitsen pakt het glasafval door het volume en massa veel plaats in het afval van het bedrijf in. Jij kunt dus heel uit besparen in je kosten voor afval. Het is ook tevens volledig om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel kleiner energie in vergelijking met glazen te produceren van nieuwe grondstoffen.

Komt daar bij je onderneming veel glasafval los, bijvoorbeeld in de horeca, dan is één glascontainer essentieel. Bezit je wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? wij functioneert met flexibele contracten waardoor jij de nummer containers makkelijk aanpast.

De juiste bak voor het glasafval

Koop de meest geschikte containers voor het je glasafval bij onze dienst. Je hebt de selectie uit een bak met 240 liters en van 900 liter. Er al een glascontainer startend bij €13 elke maand en deze wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kies jij op welke manier vaak ons de container komen legen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het kost kost heel veel kracht om het glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is daarentegen een goede grondslag. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas in nieuw glazen. Tijdens het verwerken maken we onderscheid onder blank, bruin, groen en bont glas. Ook worden kurk en deksels verwijderd. Via het glas te recyclen, kunnen er zijn bij één heel veel kleinere warmte glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem contact op.

Wat mag er bij het de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gediend had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallend kruiken, bordjes, koppen, keramiek etc. n Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet beschermd en ook in een veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan je dus beter uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen bij een veilig proces voor verzameling en vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten zullen discreet getransporteerd. Zo heeft je honderd procent garantie dat je dossiers veilig vernietigd zijn. Na vernietiging zullen de restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je dossiers niet in de de papiercontainer wilt werpen. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig veel vuil in de de gedaante van vertrouwelijk document? Kies voor archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft één spleet waarin het papier exact erin . Wanneer de documenten eenmaal in het container zijn, krijgt ze meer bij handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal tijd langs om de container te legen en het documenten plekke vernielen binnen onze truck. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarin het bak door de truck zelf is opgeheven en opengemaakt. Het content wordt daarna direct vernielt.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop je je geheime papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klepje in het deksel kun je de papieren in de bak werpen. Jij hebt de keuze van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier geen op vervoer gaat, loop jij niet gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier worden ingezameld en vernietigd.