Rook Uit Afvalcontainer ➡️ 8 VERRASSENDE FEITEN

Snel en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Poog dit afvalstroompje zo klein eventueel te behouden en je zult merken dat dit financieel voordelig is. Door afvalstoffen dus zoveel eventueel te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er heel zo weinig mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rook Uit Afvalcontainer

Selecteer van het grootste meest uitgebreide aanbod rolcontainers en bestel de de beste meest geschikte container voor je je restvuil. In het container gooi je al het niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet verder verder kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, en ruiten horen niet in de de rest afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD sorteren hebben ons de juiste correcte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de naam aangaande alle afvalstromen die binnen ondernemingen voortkomen. Dit stromen mogen vaak apart verzameld geraken. Het is beter voor het milieu leefomgeving en de portemonnee geldtas.

Wat moet er in zakelijk afval?

Hoe goed je je afvalstoffen tevens verdeelt, er gaat steeds restvuil aanwezig zijn. Poog deze afvalstroompje zo minimaal mogelijk te behouden en je zal merken dat deze geldelijk voordelig is. Door afvalstoffen heel zoveel toevallig te sorteren, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er heel minimaal eventueel restafval over. In de de rest container werp je reeds het niet onrecyclebare afvalstoffen welke je geen verder kan verdelen. Karton/karton, swill, PMD en ruiten passen niet in het container.

Is het scheiden scheiden van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je wordt verplicht afvalstromingen zoveel eventueel te scheiden. In het landelijk Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel streefdoel omschreven artikelen weer te gebruiken indien dat lukt.

Wat kost een container rolcontainer voor?

De tarieven kosten voor containers zijn afhankelijk afhangend van het afvalstroom, de omvang van container en hoevaak de container afvalcontainer geleegd dient zijn. U vindt ieder tarieven op de tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, glas, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In elke onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons neem je snel en vlug een van de verschillende soorten afvalcontainers. Wij leveren hem gratis binnen een etmaal in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe tarieven zie je gelijk in het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je direct zien of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Restafval is wegens zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te verzamelen, reduceer je de massa algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Lees dan even door. Of bestel direct jouw restafval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je altijd geschikte verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook opteren voor een stalen rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is solide en brandbestendig, handig als de vat op een openbare plaats staat. Je gaat uit verschillende inhoudsmaten. De keuze is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de twaalf ruime moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de opwekking van groene energie. Algemeen afval schijnt dan wellicht nutteloos, dat is het dus niet! De afvalsector voorbrengt maar minstens twintig procent van de groene stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaaldeeltjes er uitgehaald die hun pad vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een nuttige bestemming. Deze zwarte korrelige slakken worden ingezet voor het ophogen of aanleggen van wegen. Jammer genoeg komen er ook diverse giftige materialen los tijdens de verbranding die in meer of mindere mate desondanks in het milieu terecht komen. Om die reden moeten we blijven zoeken naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Rook Uit Afvalcontainer:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische lijst vind je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De containers dichten goed af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te grote bak.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak als deze slechts halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een passende oplossing voor elk type afval en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Rook Uit Afvalcontainer

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit 6 treden.

Hoe hoger op de ladder, hoe ecologischer de afhandeling. Zo pogen wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw restafvalcontainer te verminderen, stap 1. Dit doen wij door te aanbevelen over verdelen bij de oorsprong. Want ongemengd aparte afvalsoorten worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Typen en tarieven bedrijfsafval en restafval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container varieerd van 240 liter tot wel 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je mag opteren voor een voordelige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om bij te ramen wat grootte het beste bij je aansluit? Pak dan snel contact op met een van onze deskundigen. Door onze langdurige ervaring met afvalmaterialen kennen wij exact wat je benodigd hebt. En wil je eenmalig een aanvullend legen of regulier een formaat ruimer? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De prijzen van de rolcontainers wisselen per afvalcategorie, grondstof en capaciteit. Je verhuurt bij ons steeds tegen de scherpste kosten. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit voortvloeit, zoals we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons precies waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelmethode staat overtuigend wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een bepaalde alternatieve bak betaalt. Wij vinden het essentieel dat dit duidelijk is. Hierdoor kom je later geen voor onaangename ontdekkingen te liggen.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Rook Uit Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim archief. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele typen papier, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes gescheiden inzamelen. Je hebt de optie uit een heel gevarieerd assortiment van containers van 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een brede keuze tussen kunststof en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de horizon staat. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan wel 7 maal hergebruikt worden. Ook in je beurs scheelt het beduidend als je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat jouw papier- en papier in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet als grondstof voor nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschalen, patat, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze afvalsoorten vrij, maar tevens in kantoren mag je je biologisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van meer herbruikbaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaande één groot deel van ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalstromen te verzamelen, geraken je containers minder snel vlug gevuld. Daarnaast ligt het apart houden van uw vuilnis ook beter voor het omgeving. PMD mag immers hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen nieuwe materialen gewonnen te worden om nieuwe producten te maken, je PMD wordt immers een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Rook Uit Afvalcontainer

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. We bieden diverse kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis bezorging en landelijke dekking, heeft je in 24 uren jouw container op het gewenste locatie geplaatst. Je bepaalt zelf het verlangde inhoudsmaat en hoe frequent de container geledigd dient te worden. Zo ken je daarom vast dat je jouw vuilnis steeds kwijt kan en dat je bijdraagt aan een beter milieu via jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, want we belasten het milieu minder minder als wij afval recycleren. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Pakketten inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook gomballen) (Stevig) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Shopper boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal is geplaatst Afzonderlijk doosjes of ander document
 • Verpakking inclusief chemische stoffen
 • Glasverval

Hoe meer afval je sorteert, hoe beter dat zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en ook je portemonnee. Glaswerk blijkt 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te splitsen zijn. Glasafval bestaan van flesjes, potjes en scherven. Zonder om scheiden neemt het vanwege het volume en gewicht veel plaats in de bedrijfsafval op. Jij kunt dus flink besparen in je afvalkosten. Het is bovendien volledig om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het veel minder kracht in vergelijking met glazen om te maken van verse grondstoffen.

Ontstaat er op je bedrijf heel veel glas vrij, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is een container voor glas essentieel. Heb jij variërende periodes met betrekking tot bezigheden? wij functioneert samen met flexibele overeenkomsten waardoor je de nummer bakken makkelijk aanpast.

De geschikte bak voor het glasafval

Bestel het meest geschikte containers voor je glasafval bij ons. Je heeft de selectie uit één bak van tweehonderdveertig liters en van negenhonderd liter. Er al een container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en dit worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de de afval kiest jij op welke manier vaak wij de bak komen legen. wij biedt het voordeligste service.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost kost veel kracht voor het het glas te produceren uit verse grondstoffen. Glasverval is echter echter een goede basis. Er zitten gewoonlijk circa 50% oudere glas in nieuw glas. Tijdens het bewerken maken wij onderscheid tussen blank, bruin, groen en bont glazen. Ook worden kurken en dekseltjes verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kan er zijn bij één heel veel lagere warmte glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heb jij vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of contact .

Wat mag wel er zijn bij het het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gefungeerd heeft zoals verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallen jenever kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief moet veilig en in veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging kan jij dus best uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen bij een beschermd proces voor verzameling en ook vernietiging van dossiers. Discreet en ook veilig. Papieren zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heeft jij 100% zekerheid dat je archief veilig vernietigd is. Na de vernieling worden het restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je jij jouw archief niet in het papiercontainer wilt werpen. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de vorm van geheim papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons U. Je krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat een spleet waarin het document precies doorheen past. Wanneer het papieren al in de bak zitten, krijgen zij nog bij . Onze chauffeur komt eenmaal tijd langs voor het bak te legen en het papier ter plaats vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarbij de container via de vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. Het content zal daarna meteen vernielt.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je jouw geheime papieren veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Door de klep in de deksel kun jij het papieren in de bak werpen. Jij heeft de selectie van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier geen op het vervoer is, loop jij geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en verwoest.