Rotterdam Can Garden Waste Go In Restafval ☑️ 14 VREEMDE TIPS

Gauw en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal telkens restafval voortdurend bestaan. Tracht deze afvalstroompje dus minimaal mogelijk te bewaren en je zal zien dat het geldelijk voordeelgevend is. Door afvalstoffen heel veel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er heel min mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rotterdam Can Garden Waste Go In Restafval

Kies uit uit het grootste meest uitgebreide gamma containers en bestel de ideale container voor je restvuil. In het restafvalcontainer gooi je reeds de niet te recyclen vuil die je niet verder verder kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, en glas thuishoren geen in de de restafvalcontainer. Tevens omtrent PMD verdelen beschikken wij het geschikte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam voor elke afvalstromingen die binnen bedrijven ontstaan. Dit stromingen kunnen vaak afzonderlijk opgehaald zijn. Dat is verbeterd voor het milieu leefomgeving en de portemonnee.

Wat mag wel er in de bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je afval tevens sorteert, er zal altijd restvuil aanwezig voorkomen. Probeer dit afvalstroom heel minimaal mogelijk te bewaren en je zult merken dat dit financieel gunstig is. Met afvalstoffen heel veel mogelijk te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er heel minimaal eventueel restvuil over. Binnen het container gooi je al het het niet onrecyclebare afvalstoffen dat je geen meer kan verdelen. Karton/karton, swill, PMD en glas horen niet thuis binnen de rest container.

Is het sorteren van ondernemingsafval verplicht?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. In het landelijk Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat de bedoeling vermeld artikelen weer te benutten indien het lukt.

Wat kost een container rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor de rolcontainers zijn afhankelijk van de afvalstroom het afvalstroom, de grootte afmeting van afvalcontainer en hoe vaak de de container ontleegd dient zijn. Jij ontdekt elke tarieven op de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je karton, vensters, swill en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met restafval containers

In elke bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en vlug een van de talloze typen vuilcontainers. Wij brengen hem zonder kosten in een dag in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe prijzen zie je meteen gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je direct zien of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te ophalen, reduceer je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even door. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je steeds passende inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook gaan voor een metalen rolcontainer. Een metalen rolcontainer is hufterproof en brandwerend, handig als de container op een algemene plaats staat. Je gaat uit meerdere volumematen. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn omvangrijke actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van hernieuwbare energie. Gemengd afval lijkt dan eventueel zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector voorbrengt maar liefst een vijfde van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metaaldeeltjes er verwijderd die hun route voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een bruikbare bestemming. Deze zwarte korrelachtige slakken worden ingezet voor het ophogen of aanleggen van straten. Jammer genoeg komen er ook verschillende schadelijke stoffen uit tijdens de verbrandingsproces die in bepaalde of mindere mate echter in het milieu komen. Dus moeten we blijven proberen naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Rotterdam Can Garden Waste Go In Restafval:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische lijst ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af zodat er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té ruime bak.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container als deze slechts halfvol is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer verhuren via ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een geschikte oplossing voor elk type vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Rotterdam Can Garden Waste Go In Restafval

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is gevormd uit 6 niveaus.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid afval in jouw gemengd afval container terug te dringen, fase 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over scheiden bij de bron. Want ongemengd gescheiden afvalsoorten worden zoveel als kan hergebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en prijzen bedrijfsafval en gemengd afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar tussendoor. Je kan kiezen voor een gunstige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om in te schatten wat grootte het beste bij je past? Pak dan gauw aansluiting op met één van onze experts. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalmaterialen begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En verlang je één keer een meer leegmaken of standaard een formaat ruimer? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel probleem!

De tarieven van de containers wisselen per afvalsoort, grondstof en capaciteit. Je verhuurt bij ons altijd tegen de laagste kosten. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit ontstaat, gelijk we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkig zie je bij ons exact voor wat je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelsysteem is aangegeven overtuigend wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere verschillende container aftikt. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie transparant is. Op deze manier kom je later nooit voor vervelende verrassingen te zitten.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Rotterdam Can Garden Waste Go In Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes gescheiden inzamelen. Je krijgt de keuze uit een heel gevarieerd aanbod met containers tussen 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de containers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme aan de horizon staat. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan wel zeven keer hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat je papier- en papier op de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt voor basis tot nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij piepers, broden, pasta, drankjes, eierschalen, frites, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen vrij, maar ook op kantoor kunt je jouw organisch afval scheiden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van meer herbruikbaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaat één groot gedeelte van bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalstromen in te zamelen, zitten je containers minder vlug vol. Bovendien is het apart houden van je afval tevens goed voor het milieu. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden voor verse artikelen te produceren, je PMD wordt namelijk een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Rotterdam Can Garden Waste Go In Restafval

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden diverse kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze levering en nationale bereik, heb je in 24 uren je container bij de gewenste plek staan. U bepaalt zelfstandig het gewenste capaciteit en hoe vaak de afvalcontainer geledigd moet te zijn. Op deze manier weet je dus vast dat je je vuilnis steeds weg kan en dat je meewerkt voor een verbeterde milieu door jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, omdat wij belasten het milieu minder minder als we afval hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. De resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminium laag aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Hard) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, lak enz.)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander materiaal is gestopt Afzonderlijk karton ofwel verschillend papier
 • Pakket met chemische materialen
 • Glasverval

Hoe meer afval jezelf scheidt, hoe goed dat het is voor de milieu en jouw portemonnee. Glas blijkt een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om scheiden zijn. Glasafval bestaat van flesjes, potjes en glasscherven. Zonder te scheiden pakt het glasafval door het volume en ook massa heel veel plaats bij het bedrijfsafval in. Jij kunt dus heel uit besparen in je afvalkosten. Het is ook bovendien volledig om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen veel kleiner kracht dan glaswerk om te maken van verse materialen.

Ontstaat daar op jouw bedrijf veel glas vrij, zoals bij de horeca, dan één container voor glas onmisbaar. Bezit je variërende periodes met betrekking tot drukte? wij werkt met flexibele contracten waardoor je het nummer containers eenvoudig verandert.

Het geschikte bak voor het glas restafval

Bestel het meest geschikte containers voor je glasafval op onze dienst. Jij heeft de keuze van een bak met 240 liters en met negenhonderd liters. Er is al een container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en ook deze wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kiest je op welke manier vaak wij de bak komen ledigen. wij biedt de meest voordelige service.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het veel kracht voor het het glas te produceren uit nieuwe materialen. Glasafval is echter echter één prima grondslag. Er zitten meestal circa 50% oudere glas binnen nieuwe glazen. Tijdens het bewerken maken wij onderscheid tussen wit, bruine, groene en ook gemengd glas. Daarnaast worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er bij één veel kleinere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heb je vragen? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem contact .

Wat is mag wel er zijn bij de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruikjes, borden, kopjes, aardewerk etc. n Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen onder vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief dienen beschermd en op een veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou jij dus best goed regelen. Het afgesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces van verzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Papieren zullen discreet vervoerd. Op deze manier heeft jij 100% zekerheid dat je jouw dossiers beschermd vernietigt zijn. Na de vernieling worden het restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jij jouw dossiers niet in de het papiercontainer wil werpen. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen dus best vernielt . Waarschijnlijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid afval in de gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft één spleet waar het papier precies erin past. Als het papieren al in het bak zijn, krijgen zij meer bij . Onze bestuurder komt eens zoveel tijd bij voor de container te legen en het papier plekke te vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarin het container door het truck zelf wordt opgetild en geopend. Het inhoud zal daarna direct vernietigd.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke documenten veilig in de gesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klep in de deksel kun je de papieren in de bak werpen. Jij heeft de selectie van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je archief geen op transport is, loopt je geen risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden ingezameld en verwoest.