Rova Restafval Specificatie 🔥 3 VERRASSENDE HACKS

Snel en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook scheidt, er zal steeds restafval aanwezig bestaan. Probeer deze afvalstroompje dus minimaal eventueel te behouden en je gaat opmerken dat het economisch voordelig is. Via vuil heel mogelijk eventueel te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er dus minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rova Restafval Specificatie

Kies uit uit het grootste grootste gamma rolcontainers en koop het meest geschikte afvalcontainer voor je je overblijvend afval. In het restafvalcontainer werp je al het de onrecyclebare vuil dat je niet verder meer kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, en glas horen geen in de het restafvalcontainer. Tevens voor PMD scheiden bezitten ons de correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam voor alle afvalstromen dat bij ondernemingen voortkomen. Deze stromen zouden vaak apart ingezameld geraken. Het is beter aangaande de leefomgeving en het geldbeugel.

Wat kan er binnen bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je afval tevens verdeelt, er zal er steeds restvuil aanwezig voorkomen. Probeer dit afvalstroompje zo beperkt mogelijk te behouden en je zult opmerken dat deze economisch gunstig is. Via vuil dus veel eventueel te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er dus min mogelijk restvuil over. In het restafvalcontainer gooi je je reeds het niet onrecyclebare afval die je niet verder kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, PMD en glas passen geen in de het afvalcontainer.

Is scheiden sorteren van zakelijk afval verplicht?

Je bent noodzakelijk afvalstromen mogelijk toevallig te verdelen. In het landelijk Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat de bedoeling beschreven producten nogmaals te gebruiken als het mag.

Wat kost een container een container voor rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen van rolcontainers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom de stroom van afval, de afmeting van afvalcontainer alsook hoe vaak de de container afvalcontainer geleegd dient geraken. U vindt je alle kosten op de de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je karton, ruiten, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In elke onderneming komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons neem je gemakkelijk en vlug een van de talloze varianten rolcontainers. Wij leveren hem gratis in een dag in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende kosten zie je meteen in het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te verzamelen, verklein je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of neem direct jouw restafval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos juiste inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook kiezen voor een metalen afvalcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, nuttig als de bak op een openbare plek staat. Je kiest uit meerdere groottes. De keuze is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) ontdaan moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 ruime moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de productie van duurzame stroom. Algemeen afval lijkt dan misschien waardeloos, dat is het dus niet! De afvalbranche voorbrengt maar zowaar een vijfde van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaalresten er geëxtraheerd die hun pad vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een nuttige doel. Deze zwarte korrelvormige assen worden ingezet voor het aanvullen of aanleggen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei schadelijke stoffen los gedurende de verbranding die in bepaalde of geringere mate desondanks in het milieu terecht komen. Daarom moeten we blijven zoeken naar zo minimaal verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Rova Restafval Specificatie:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische lijst ontdek je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af waardoor er niet ongedierte bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te ruime bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak als deze slechts halfvol is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren bij ons?

Redenen een container op wielen verhuren via ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een geschikte oplossing voor elk type vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Rova Restafval Specificatie

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zes treden.

Naarmate je hoger op de orde, hoe ecologischer de afhandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de massa rommel in jouw algemeen afval container te verminderen, etappe 1. Dit doen wij door te raadplegen over scheiden bij de afkomst. Want ongemengd gescheiden afvalmaterialen worden zoveel mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Stap 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Soorten en kosten ondernemingsafval en algemeen afval verwerking

De volume voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je kunt kiezen voor een betaalbare kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om bij te schatten welke grootte het beste bij je aansluit? Haal dan gauw aansluiting op met één van onze experts. Met onze langdurige ervaring met afvalstromen begrijpen wij precies wat je vereist hebt. En wil je een keer een extra lediging of regulier een formaat groter? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel probleem!

De tarieven van de bakken wisselen per afvalstroom, materiaal en volume. Je verhuurt bij ons telkens tegen de scherpste tarieven. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit ontstaat, gelijk we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig vind je bij ons precies waar je aan toe. In ons simpele bestelsysteem staat helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een alternatieve rolcontainer neerlegt. Wij beschouwen het essentieel dat dit duidelijk is. Hierdoor raak je naderhand niet voor nare onthullingen te staan.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Rova Restafval Specificatie

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele typen papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de optie tussen een erg uitgebreid aanbod van afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme aan de horizon staat. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan wel zeven keer hergebruikt worden. Tevens in je beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat je papier- en karton op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof tot nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan piepers, brood, pasta, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, echter ook in kantoor mag je je organisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit extra recyclebaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalstromen in te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug vol. Daarnaast ligt het apart houden van je afval ook goed voor het de omgeving. PMD kan immers gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, jouw PMD is immers één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Rova Restafval Specificatie

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden diverse kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis bezorging en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uren je afvalcontainer bij het gewenste locatie staan. U beslist zelfstandig de gewenste capaciteit en op welke manier vaak het afvalcontainer geledigd moet te zijn. Op deze manier ken je dus vast waar je jouw vuilnis steeds kwijt kunt en dat je bijdraagt voor een verbeterde omgeving via je vuilnis te scheiden. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, omdat we belasten het milieu veel minder indien wij afval recycleren. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. De resterende plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en kauwgom) (Stijf) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Shopper draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Pakketten met ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander stof is gestopt Los doosjes ofwel verschillend document
 • Verpakking inclusief van chemische materialen
 • Glasverval

Hoe meer afval je scheidt, hoe goed dat het is ten behoeve van de milieubescherming en ook je portemonnee. Glaswerk is één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen zijn. Glasscherven bestaat van flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder om scheiden neemt het door de ruimte en ook gewicht veel plaats in de bedrijfsafval in. Je kan daarom flink besparen op je kosten voor afval. Het is bovendien volledig te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel kleiner kracht dan glazen te maken uit nieuwe grondstoffen.

Komt daar bij je bedrijf heel veel glasafval los, zoals in de horeca, dan is een glascontainer onmisbaar. Bezit je variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons werkt met aanpasbare contracten omdat jij het aantal containers makkelijk aanpast.

De juiste container voor het glasafval

Koop de meest geschikte containers voor jouw glasverval bij onze dienst. Jij heeft de keuze uit keuze uit een container met tweehonderdveertig liters en van 900 liter. Er is reeds een container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en ook deze worden gratis geplaatst. Op basis van de afval kiest jij hoe frequent ons de container komen ledigen. wij leveren het voordeligste service.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost heel veel kracht voor het het glas te produceren van nieuwe materialen. Glasafval is echter daarentegen één prima basis. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oudere glazen in nieuwe glas. Tijdens de verwerken doen we onderscheid onder blank, bruin, groene en gemengd glazen. Daarnaast worden kurk en deksels verwijderd. Door het glas te recyclen, kan er op een heel veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heb je vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of contact op.

Wat is mag wel er zijn bij het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gediend had als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallen kruikjes, borden, koppen, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet veilig en ook in veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan jij daarom best goed organiseren. Het afgesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces van verzameling en vernieling van jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Documenten zullen discreet vervoerd. Zo heeft jij 100% garantie dat je jouw archief veilig vernietigd zijn. Na vernieling worden de restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat jij jouw dossiers niet in de de papierbak wilt gooien. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij frequent veel afval in het vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons U. Je krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat een spleet waar het document precies erin past. Als het documenten al binnen het container zijn, krijgen niemand ze meer bij handen. Onze bestuurder arriveert eens in de tijdstip bij om de container legen en het papier plaats te vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit werkt middels een gesloten mechanisme waarin de container via de vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. Het content zal daarna direct vernietigd.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij je vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klep in de deksel kun je het papieren in het bak gooien. Jij hebt de keuze van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier geen op transport is, loopt jij niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt ingezameld en vernietigd.