Roze Rolcontainer Groot ᐅ 3 MAKKELIJKE ZAKEN

Snel en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook sorteert, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Poog dit afvalstroom heel beperkt toevallig te bewaren en je zal zien dat deze economisch voordeelgevend is. Door afvalstoffen zo veel toevallig te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er dus zo weinig toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Roze Rolcontainer Groot

Kies uit bij het grootste gamma containers en koop de beste meest geschikte rolcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In het afvalcontainer gooi je al het het niet niet te recyclen vuil dat je geen verder kan scheiden. Karton/karton, swill, en glas thuishoren niet thuis binnen de container. Ook betreffende PMD verdelen hebben wij de juiste juiste afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam voor elke afvalstromen dat binnen ondernemingen vrijkomen. Deze stromen mogen dikwijls apart ingezameld geraken. Dat is goed aangaande de natuur en de portemonnee portemonnee.

Wat mag wel er binnen ondernemingsafval?

Hoezo prima je je vuil tevens sorteert, er gaat telkens restafval voortdurend zijn. Poog deze afvalstroompje heel minimaal toevallig te behouden en je zult merken dat het economisch voordelig is. Met afvalstoffen dus veel mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er zo minimaal toevallig restafval over. In de de afvalcontainer gooi je je al het het niet niet te recyclen vuil welke je niet verder kan verdelen. Papier/karton, swill, PMD en vensterglas horen niet binnen de rest restafvalcontainer.

Is het sorteren van zakelijk afval noodzakelijk?

Je bent gedwongen afvalstromen mogelijk eventueel te sorteren. In het Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het doel bedoeling vermeld producten nogmaals te benutten als dat het mag.

Wat kost een container rolcontainer voor?

De tarieven prijzen van afvalcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van omvang van container alsook hoe vaak de de afvalcontainer ontleegd dient worden. Jij vindt je ieder tarieven op de.

Welk aard bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je documenten, glas, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons bestel je gemakkelijk en rap een van de vele varianten afvalcontainers. Wij leveren hem zonder kosten binnen een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze concurrerende kosten zie je meteen gedurende het orderproces. Nuttig, want dan kun je direct zien of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Restafval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te ophalen, reduceer je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of bestel direct jouw restafval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd passende verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een stalen afvalcontainer. Een metalen vuilcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de container op een openbare plek staat. Je gaat uit meerdere inhoudsmaten. De keuze is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) ontdaan moeten worden. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de 12 omvangrijke moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de opwekking van groene stroom. Gemengd afval schijnt dan eventueel waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalsector produceert maar liefst twintig procent van de duurzame energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaaldeeltjes er uitgehaald die hun weg vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een bruikbare toepassing. Deze gitzwarte korrelvormige assen worden gebruikt voor het verhogen of creëren van straten. Jammer genoeg komen er ook allerlei giftige materialen vrij gedurende de verbranden die in meer of geringere mate echter in het leefomgeving belanden. Daarom moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Roze Rolcontainer Groot:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige overzicht ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het afval kan. Ook kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té grote bak.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak als deze slechts halfvol is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren bij ons?

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor elk type afval en voor ieder onderneming. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Roze Rolcontainer Groot

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zes stappen.

Hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de behandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw gemengd afval container te verminderen, stap 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over verdelen bij de bron. Want zuiver gescheiden afvalstromen worden zoveel mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en tarieven ondernemingsafval en restafval verwijdering

De volume voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je kan selecteren voor een betaalbare kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om bij te ramen die maat het beste bij je aansluit? Neem dan even contact op met een van onze specialisten. Met onze langdurige kennis met afvalsoorten kennen wij juist wat je vereist hebt. En wil je een keer een aanvullend leegmaken of regulier een grootte groter? Dan is dit natuurlijk ook geen enkel probleem!

De prijzen van de containers wisselen per afvalstroom, stof en capaciteit. Je least bij ons telkens tegen de scherpste tarieven. Restafval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit komt, als we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg vind je bij ons exact voor wat je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelsysteem staat vermeld overtuigend wat je voor een restafvalcontainer of een bepaalde andere rolcontainer aftikt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit duidelijk is. Op deze manier kom je later niet voor onaangename ontdekkingen te staan.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Roze Rolcontainer Groot

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie tussen een zeer gevarieerd assortiment met afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een ruime selectie tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren container is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme aan de horizon staat. Selecteer, naargelang van je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Tevens in je beurs bespaart het beduidend als je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat je papier- en papier op de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof voor nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan piepers, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze afvalsoorten beschikbaar, echter tevens op kantoor kunt je je organisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van extra herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande één groot deel van bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalstromen te verzamelen, zitten je containers minder snel snel vol. Daarnaast is het apart houden uit uw afval tevens beter voor het het omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, jouw PMD is immers één grondstof!

De geschikte container voor PMD en Roze Rolcontainer Groot

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende rolcontainer voor je PMD. We bieden diverse plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heb je binnen 24 uren je afvalcontainer bij het gewenste plek geplaatst. U beslist zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en hoe vaak het container geledigd moet te worden. Zo weet je daarom zeker dat je jouw vuilnis altijd weg kan en dat je bijdraagt aan een verbeterde omgeving via jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, omdat we belasten het omgeving veel als we afval hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. De resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stijf) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Shopper tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemische teken (deodorant, lak etc)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend stof is geplaatst Afzonderlijk doosjes of ander papier
 • Verpakking met van gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Des te veel afval je scheidt, des te goed dat zal zijn ten behoeve van de milieu en jouw portemonnee. Glaswerk is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om scheiden zijn. Glasverval bestaat van flesjes, potjes en glasscherven. Zonder het om scheiden neemt het vanwege het volume en massa heel veel plaats in het bedrijfsafval in. Je kunt daarom heel uit besparen in jouw afvalkosten. Het is ook tevens volledig om te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen veel kleiner kracht dan glaswerk te maken van nieuwe materialen.

Komt er bij jouw onderneming veel glas vrij, zoals in de horeca, dan een glascontainer onmisbaar. Heb jij variërende tijdsperioden qua bezigheden? ons werkt met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij de nummer bakken makkelijk aanpast.

De geschikte bak voor glasafval

Koop de meest geschikte containers voor het jouw glasverval op ons. Jij heeft de keuze van één bak met 240 liters en ook met negenhonderd liters. Er is al één glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en dit worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kies je op welke manier vaak wij de container zullen komen ledigen. ons biedt het meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt glas bewerkt

Het heel veel energie om glas om te maken van nieuwe materialen. Glasafval is echter daarentegen een goede basis. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas in nieuwe glas. Tijdens de verwerken maken wij onderscheid onder blank, bruin, groene en ook bont glazen. Ook worden kurk en deksels verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kunnen er zijn op één veel lagere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heeft jij vragen? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of neem contact .

Wat mag wel er zijn bij de glasafval?

Wel:

Leeg glasverval die gediend had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Daaronder vallen kruiken, borden, koppen, keramiek etc. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend binnen vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet veilig en ook in een veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging kan jij dus beter uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainer van ons helpen bij een veilig proces voor verzameling en vernieling van jouw jouw archief. Discreet en beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heb jij 100% garantie dat jouw dossiers beschermd vernietigd is. Na vernietiging zullen de restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je jouw archief niet wil in het papiercontainer wilt werpen. Sommige papieren bevatten geheime informatie en kunnen daarom best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je frequent veel afval in de het gedaante van geheim document? Kies dan voor dossiervernietiging van ons . Je krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een spleet waar het document precies doorheen . Als het papieren eenmaal binnen de container zitten, krijgen zij nog bij handen. Onze bestuurder komt eens zoveel tijdstip langs om het container ledigen en het documenten plaats vernielen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarbij de container door het truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De content wordt daarna direct vernielt.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij je vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klep in het deksel kun jij de papieren in de container werpen. Je heeft de selectie uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kies je de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw dossier geen op het vervoer is, loop jij geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden verzameld en verwoest.