Santbergen Rolcontainers Bv 🔥 5 ONGEBRUIKELIJKE FEITJES

Vlug en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Poog het afvalstroompje dus klein toevallig te houden en je zult zien dat het financieel voordeelgevend is. Via afvalstoffen zo zoveel eventueel te verdelen, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er heel zo weinig toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Santbergen Rolcontainers Bv

Kies uit van het grootste grootste aanbod afvalcontainers en bestel de de beste beste afvalcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In de de afvalcontainer gooi je al het de niet te recyclen afvalstoffen dat je geen extra kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, en vensterglas passen niet in de container. Eveneens betreffende PMD verdelen beschikken we de juiste juiste rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende alle afvalstromen dat binnen bedrijven ontstaan. Dit stromen kunnen vaak gescheiden opgehaald worden. Dat is beter betreffende het milieu leefomgeving en de portemonnee geldbeugel.

Wat kan er in bedrijfsafval?

Hoe goed je je afval eveneens verdeelt, er zal altijd overblijvend afval voortdurend zijn. Poog deze stroom van afval heel klein mogelijk te bewaren en je zal opmerken dat deze economisch voordelig is. Via afval heel veel toevallig te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er dus minimaal eventueel restafval over. Binnen de restafvalcontainer werp je al het het niet niet te recyclen afval dat je niet verder kan sorteren. Papier/karton, swill, PMD en ruiten passen niet in het container.

Is scheiden verdelen van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel eventueel te scheiden. In de de Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel bedoeling vermeld artikelen opnieuw te gebruiken als dat het lukt.

Wat kost een container een container voor container bedrijfsafval?

De tarieven prijzen van afvalcontainers zijn afhankelijk hangt af van de afvalstroom de afvalstroom, de grootte van omvang van rolcontainer alsook hoevaak de container rolcontainer geleegd moet worden. Je ontdekt elke tarieven op de tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons neem je eenvoudig en vlug een van de verschillende soorten vuilcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten in een dag in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe tarieven zie je direct in het bestelproces. Handig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te ophalen, verklein je de aantal algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even voort. Of bestel direct jouw restafval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook opteren voor een ijzeren afvalcontainer. Een metalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, nuttig als de container op een algemene plek staat. Je kiest uit diverse inhoudsmaten. De keuze is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn omvangrijke actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de productie van groene energie. Restafval klinkt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalbranche levert maar liefst een vijfde van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaalresten er verwijderd die hun route vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een bruikbare doel. Deze zwarte korrelige assen worden ingezet voor het ophogen of aanleggen van wegen. Jammer genoeg komen er ook diverse gevaarlijke substanties los gedurende de verbranden die in bepaalde of geringere mate echter in het leefomgeving terecht komen. Daarom moeten we volhouden met streven naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Santbergen Rolcontainers Bv:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De containers dichten goed af waardoor er niet ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te ruime bak.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak als dit maar halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren via ons?

Redenen een container op wielen huren via ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een passende oplossing voor elk type afval en voor elk onderneming. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Santbergen Rolcontainers Bv

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zestal stappen.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de verwerking. Zo pogen wij in samenwerking met jou de volume vuilnis in jouw restafvalcontainer te verminderen, etappe 1. Dit doen wij door te adviseren over scheiden bij de bron. Want ongemengd gescheiden afvalmaterialen worden zoveel als kan gerecycled, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en prijzen bedrijfsafval en gemengd afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en elk daar ertussen. Je kunt opteren voor een voordelige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om bij te schatten wat grootte het perfect bij je aansluit? Pak dan gauw aansluiting op met één van onze deskundigen. Met onze jarenlange kennis met afvalstromen weten wij precies wat je nodig hebt. En wil je één keer een meer legen of regulier een grootte grotere? Dan is deze uiteraard ook geen probleem!

De tarieven van de containers wisselen per afvalstroom, grondstof en capaciteit. Je huurt bij ons altijd tegen de laagste kosten. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit ontstaat, zoals we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs vind je bij ons exact waar je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelproces staat overtuigend wat je voor een specifieke algemeen afval container of een bepaalde andere bak betaalt. Wij achten het belangrijk dat dit helder is. Op deze manier kom je achteraf niet voor onaangename onthullingen te zitten.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Santbergen Rolcontainers Bv

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele typen papierafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de optie uit een erg uitgebreid aanbod met afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en papier vind je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of vernieling aan de loer ligt. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan wel zeven maal gerecycled worden. Tevens in je beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat je papier- en papier in de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet als grondstof tot nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan piepers, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar tevens op kantoren mag je je biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van meer recyclebaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalsoorten in zamelen, geraken je containers minder snel vol. Bovendien is het scheiden van uw vuilnis ook beter voor het de omgeving. PMD kan immers gerecycled worden. Daardoor moeten er geen vers grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, je PMD is namelijk één grondstof!

De juiste container voor PMD en Santbergen Rolcontainers Bv

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor je PMD. Wij bieden diverse kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis levering en nationale dekking, heeft je binnen 24 uren je container op het gewenste locatie geplaatst. U bepaalt zelf het gewenste inhoudsmaat en hoe frequent het container geledigd dient te worden. Zo weet je daarom zeker dat je je vuilnis altijd kwijt kunt en waar je meewerkt voor een verbeterde omgeving via jouw afval te splitsen. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, want wij belasten het omgeving veel minder als we afvalstoffen recycleren. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. De resterende kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en gomballen) (Stijf) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, verf enz.)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend stof is gestopt Los karton ofwel ander document
 • Pakket inclusief van chemische stoffen
 • Glasafval

Des te meer afval je scheidt, des te goed dat is ten behoeve van het milieu en je portemonnee. Glas is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te scheiden zijn. Glasverval bestaan van flesjes, potten en scherven. Zonder te splitsen neemt het glasafval vanwege de ruimte en ook gewicht veel plaats in het bedrijfsafval in. Jij kunt dus heel besparen op je afvalkosten. Het glas is bovendien compleet te recyclen. Ook verbruikt het recyclen heel veel minder energie dan glaswerk om te produceren van verse grondstoffen.

Komt daar bij jouw onderneming heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan een glascontainer essentieel. Bezit jij wisselende periodes met betrekking tot drukte? ons functioneert met flexibele overeenkomsten waardoor je de nummer bakken makkelijk verandert.

De geschikte container voor het glasafval

Bestel het meest geschikte bakken voor jouw glasafval bij onze dienst. Je hebt de keuze uit keuze uit een bak met tweehonderdveertig liters en met 900 liters. Er reeds één glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook deze worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kies je op welke manier vaak wij het bak komen ledigen. wij leveren het meest voordelige dienstverlening.

Zo worden het glas verwerkt

Het kost veel kracht voor het het glas te maken uit verse materialen. Glasverval is echter echter één prima basis. Daar zitten meestal ongeveer 50% oud glazen binnen nieuw glazen. Bij de verwerken maken wij onderscheid onder wit, bruin, groene en ook bont glazen. Daarnaast zijn kurk en ook deksels verwijderd. Door glas te hergebruiken, kunnen er op één veel kleinere temperatuur glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heeft je vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of verbinding op.

Wat mag er bij het het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallen jenever kruiken, borden, kopjes, aardewerk etc. Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet veilig en ook op veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging kan je dus beter uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons ondersteunen tijdens een beschermd proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Documenten worden discreet vervoerd. Op deze manier heb jij honderd procent garantie dat je archief veilig vernietigt zijn. Na de vernietiging zullen de restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je je dossiers niet in de het papierbak wil gooien. Sommige papieren bevatten geheime gegevens en kunnen daarom beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft je frequent een grote hoeveelheid afval in de het gedaante van geheim papier? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft één gleuf waarin het papier precies doorheen past. Als het documenten eenmaal binnen de bak zijn, krijgt niemand ze nog in handen. Onze chauffeur komt eenmaal in de zoveel tijd langs om de container te ledigen en de documenten plaats te vernietigen in onze truck. Ook dit werkt middels een gesloten systeem waarbij de bak door de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De inhoud wordt vervolgens direct vernietigd.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop jij je vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Door de klep in het deksel kan je de papieren in het bak werpen. Jij hebt de keuze uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief niet op vervoer gaat, loop jij geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier wordt verzameld en vernietigd.