Schotpoort Afvalcontainer ᐅ 14 VERBORGEN WEETJES

Gauw en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Probeer dit stroom van afval zo beperkt eventueel te bewaren en je zult merken dat dit geldelijk voordelig is. Door afvalstoffen zo veel eventueel te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er zo min toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Schotpoort Afvalcontainer

Kies uit van het grootste meest uitgebreide assortiment rolcontainers en bestel het ideale container geschikt voor je restafval. In het restafvalcontainer gooi je reeds het niet niet te recyclen vuil die je geen meer kan verdelen. Documenten/karton, swill, en ruiten passen geen binnen de rest restafvalcontainer. Eveneens omtrent PMD scheiden beschikken wij de juiste juiste afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam betreffende alle afvalstromen welke binnen bedrijven ontstaan. Deze stromen zouden meestal gescheiden verzameld worden. Dit is verbeterd voor het milieu natuur en de geldbeugel.

Wat moet er in ondernemingsafval?

Hoe prima je je vuil eveneens sorteert, er zal telkens restafval voortdurend voorkomen. Tracht deze afvalstroom dus klein mogelijk te bewaren en je zal opmerken dat deze economisch gunstig is. Door vuil dus veel eventueel te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er dus min eventueel restvuil over. In de de rest restafvalcontainer gooi je reeds het niet niet-recyclebare afval die je niet verder verder kan verdelen. Documenten/karton, swill, PMD en glas horen niet binnen de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden van bedrijfsafval verplicht?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel toevallig te sorteren. Binnen de Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het het doel doel beschreven goederen weer te benutten als het kan.

Wat kost een een container voor afvalcontainer voor?

De tarieven prijzen voor afvalcontainers zijn hangt af van de stroom van afval, de grootte van omvang van rolcontainer en hoevaak hoe vaak de afvalcontainer ontleegd dient zijn. U ontdekt ieder kosten op de de.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In elke onderneming komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons neem je gemakkelijk en vlug een van de vele typen vuilcontainers. Wij leveren hem zonder kosten binnen een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze lage tarieven zie je meteen in het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Gemengd afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te zamelen, verklein je de aantal algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even voort. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos passende inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook kiezen voor een stalen rolcontainer. Een metalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, praktisch als de container op een publieke locatie staat. Je kiest uit verschillende inhoudsmaten. De keuze is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geledigd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de 12 grote actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van groene kracht. Gemengd afval lijkt dan misschien waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie levert maar zowaar 20% van de duurzame energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metalen er uitgehaald die hun weg verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een functionele doel. Deze donkere korrelachtige assen worden gebruikt voor het ophogen of creëren van wegen. Helaas komen er ook allerlei gevaarlijke substanties los in de verbrandingsproces die in minstens of kleinere mate echter in het milieu terecht komen. Dus moeten we blijven proberen naar zo minimaal verbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Schotpoort Afvalcontainer:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor je personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers dichten goed af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té grote container.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container als deze slechts halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren bij ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor elk type afval en voor elk bedrijf. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Schotpoort Afvalcontainer

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zestal stappen.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de afhandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer te verlagen, etappe 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over sorteren bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalmaterialen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt niet bij aan een circulaire maatschappij.

Categorieën en kosten zakelijk afval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je mag selecteren voor een voordelige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om in te bepalen wat grootte het perfect bij je past? Pak dan snel contact op met één van onze specialisten. Door onze jarenlange ervaring met afvalsoorten kennen wij precies wat je benodigd hebt. En wens je één keer een extra lediging of gewoonlijk een maatje groter? Dan is deze uiteraard ook geen probleem!

De tarieven van de bakken variëren per afvalsoort, grondstof en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de laagste kosten. Restafval is een van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, als we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg zie je bij ons precies voor wat je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelmethode staat vermeld duidelijk wat je voor een restafvalcontainer of een verschillende container aftikt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit duidelijk is. Zo raak je later nooit voor onaangename onthullingen te staan.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Schotpoort Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele varianten kartonafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je hebt de keuze tussen een zeer uitgebreid assortiment met containers tussen 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen container is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling aan de horizon staat. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan wel zeven keer hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat jouw document- en papier in de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet voor grondstof voor nieuw artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze afvalsoorten vrij, maar tevens op kantoor kunt je je biologisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van extra recyclebaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk deel uit ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalstromen in te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug vol. Daarnaast ligt het apart houden van je afval tevens goed voor het omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen vers grondstoffen gewonnen te worden voor verse artikelen te produceren, je PMD is namelijk een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Schotpoort Afvalcontainer

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende rolcontainer voor het je PMD. We bieden diverse kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze levering en nationale bereik, heeft je binnen 24 uren je afvalcontainer op het gewenste locatie geplaatst. Je beslist zelfstandig het gewenste capaciteit en op welke manier vaak het container geleegd dient te worden. Zo ken je daarom zeker waar je je vuilnis altijd weg kan en waar je meewerkt aan een verbeterde milieu via je vuilnis te scheiden. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, omdat we belasten het omgeving minder indien we afvalstoffen recycleren. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. Het overgebleven plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en ook gomballen) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Draagtas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander stof zit gestopt Los karton of ander papier
 • Pakket inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe veel afval je scheidt, hoe beter dat het is voor de milieu en je portemonnee. Glaswerk is één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te splitsen zijn. Glasafval bestaan uit flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder om scheiden neemt het vanwege de volume en ook massa veel ruimte in de afval van het bedrijf op. Je kan dus heel besparen op jouw afvalkosten. Het is ook tevens volledig te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen heel veel minder kracht in vergelijking met glazen om te produceren uit nieuwe materialen.

Ontstaat er bij je bedrijf heel veel glasafval vrij, zoals bij de horeca, dan is één glascontainer onmisbaar. Bezit je variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij werkt samen met aanpasbare overeenkomsten omdat je het aantal containers makkelijk aanpast.

Het juiste bak voor glasafval

Koop de meest geschikte containers voor het jouw glasafval op onze dienst. Je heeft de selectie van één container van tweehonderdveertig liters en met 900 liters. Er is is reeds een glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en dit wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de de afval kies je hoe frequent wij het bak zullen komen ledigen. ons biedt het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het kost kost veel energie om het glas om te maken van verse materialen. Glasverval is daarentegen één goede basis. Daar zit meestal circa 50% oudere glas in nieuwe glazen. Bij de bewerken doen wij verschil tussen blank, bruin, groen en bont glazen. Ook zijn kurk en ook deksels verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kan er zijn op een heel veel lagere warmte glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heeft jij vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of verbinding op.

Wat is mag wel er zijn bij het glasverval?

Wel:

Lege glasafval die gediend had als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallend kruikjes, borden, koppen, aardewerk etc. n Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen veilig en ook in een veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging zou jij dus beter goed organiseren. De gesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen bij een veilig proces van inzameling en vernieling van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Papieren worden discreet getransporteerd. Op deze manier heb jij 100% garantie dat jouw archief veilig vernietigt is. Na vernieling worden de restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je dossiers niet wil in de de papiercontainer wilt gooien. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen dus beter vernielt . Vermoedelijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is zeer tijdrovend en omslachtig. Heb je frequent veel vuil in de vorm van geheim document? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons . Je krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft één gleuf waarin het papier precies doorheen past. Wanneer het papieren eenmaal binnen de container zijn, krijgt zij meer bij . Onze bestuurder komt eenmaal in de tijd bij voor de bak te legen en het papier plekke te vernielen in onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarin het bak door het truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De inhoud wordt daarna meteen vernielt.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop je je vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Via de klep in het deksel kan je de documenten in de bak gooien. Jij hebt de keuze van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kies je de gewenste frequentie van lediging. Doordat je dossier niet op vervoer gaat, loop jij geen risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verzameld en verwoest.