Sierink Afvalcontainer 🔴 10 VERBORGEN HACKS

Gauw en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Tracht het afvalstroompje heel minimaal toevallig te behouden en je zult zien dat deze financieel voordeelgevend is. Met vuil zo zoveel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er dus zo weinig mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Sierink Afvalcontainer

Kies uit van het ruimste assortiment afvalcontainers en bestel het meest geschikte container voor je je overblijvend afval. In de de restafvalcontainer werp je al de niet-recyclebare vuil welke je niet extra kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en ruiten thuishoren geen in de de rest restafvalcontainer. Eveneens voor PMD scheiden hebben wij het geschikte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de naam betreffende alle afvalstromingen die in firma’s ontstaan. Die stromen kunnen dikwijls gescheiden verzameld worden. Dat is verbeterd aangaande de natuur en de geldbeugel.

Wat kan er binnen ondernemingsafval?

Hoezo prima je je afval eveneens scheidt, er gaat telkens restvuil voortdurend voorkomen. Tracht dit stroom van afval dus klein toevallig te houden en je gaat merken dat het financieel voordelig is. Via vuil dus zoveel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er dus min toevallig restafval over. In de de rest restafvalcontainer werp je al het de onrecyclebare afval die je niet verder extra kan verdelen. Papier/karton, swill, PMD en vensterglas horen niet thuis in de de restafvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van bedrijfsafval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromingen zoveel mogelijk te sorteren. In het Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het het bedoeling omschreven artikelen weer te gebruiken waar dat het kan.

Wat kost een container voor rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten voor de afvalcontainers zijn hangt af van de de afvalstroom stroom van afval, de grootte van grootte van de rolcontainer en hoevaak hoevaak de container geledigd container ontleegd moet worden geraken. Jij ontdekt elke kosten op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je papier, glas, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met restafval containers

In ieder bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons neem je gemakkelijk en vlug een van de talloze varianten afvalcontainers. Wij leveren hem kosteloos in een etmaal in heel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze scherpe kosten zie je direct tijdens het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te zamelen, reduceer je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een stalen vuilcontainer is solide en brandwerend, praktisch als de container op een publieke locatie staat. Je gaat uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geleegd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt gratis bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de twaalf omvangrijke moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van duurzame kracht. Restafval lijkt dan wellicht nutteloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie produceert maar minstens twintig procent van de groene energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metalen er uitgehaald die hun pad vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een functionele toepassing. Deze gitzwarte korrelachtige resten worden ingezet voor het verhogen of creëren van wegen. Helaas komen er ook allerlei schadelijke stoffen uit tijdens de verbranding die in meer of geringere mate desondanks in het natuur belanden. Om die reden moeten we blijven proberen naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Sierink Afvalcontainer:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische overzicht ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor je werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té grote container.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak als dit slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren bij ons?

Waarom een container op wielen huren via ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor elk type vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Sierink Afvalcontainer

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het terrein van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is gevormd uit 6 niveaus.

Naarmate je hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de volume rommel in jouw gemengd afval container te verlagen, stap 1. Dit bereiken wij door te adviseren over scheiden bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te vermijden, want dit is slecht voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en prijzen ondernemingsafval en restafval beheer

De volume voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je kan selecteren voor een gunstige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om naar te schatten welke maat het beste bij je past? Pak dan even contact op met een van onze deskundigen. Dankzij onze langdurige deskundigheid met afvalmaterialen begrijpen wij precies wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een meer legen of standaard een formaat grotere? Dan is dat uiteraard ook geen enkel issue!

De kosten van de bakken wisselen per afvalsoort, grondstof en capaciteit. Je least bij ons steeds tegen de scherpste kosten. Restafval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit ontstaat, als we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons precies waar je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelproces is aangegeven duidelijk wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een bepaalde alternatieve container aftikt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie transparant is. Zo kom je achteraf niet voor nare ontdekkingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Sierink Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papier, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze uit een heel gevarieerd aanbod met afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je hebt een brede selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buiten staan, of vernieling op de loer ligt. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest gepaste grootte. Daarna beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Tevens in jouw beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalsoort apart verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat jouw document- en karton op de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof voor nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan piepers, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, taart, groentes en fruit en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter ook op kantoor mag je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van meer herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaat een groot deel uit bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalsoorten te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vol. Bovendien is het apart houden van uw vuilnis tevens goed voor het de omgeving. PMD kan immers hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, jouw PMD is immers één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Sierink Afvalcontainer

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte rolcontainer voor het je PMD. Wij leveren verschillende plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uur jouw afvalcontainer bij het verlangde locatie geplaatst. U bepaalt zelf de gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak de afvalcontainer geleegd moet te worden. Op deze manier ken je daarom vast waar je jouw afval steeds kwijt kan en waar je meewerkt aan een beter milieu via jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, want wij belasten het omgeving veel indien wij afvalstoffen recycleren. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook kauwgom) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Shopper boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemisch teken (deodorant, verf etc)
 • Pakketten met vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander stof is geplaatst Afzonderlijk doosjes of verschillend papier
 • Pakket inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Hoe meer vuilnis je scheidt, hoe goed dat is voor het milieubescherming en ook je portemonnee. Glaswerk blijkt een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden zijn. Glasscherven bestaan van flessen, potten en scherven. Zonder te splitsen neemt het glasafval door het volume en massa veel plaats in de bedrijfsafval op. Jij kunt daarom flink besparen in je afvalkosten. Het glas is ook bovendien compleet om te hergebruiken. Daarnaast kost het veel kleiner kracht in vergelijking met glazen te produceren uit verse materialen.

Komt daar op jouw bedrijf heel veel glasafval los, zoals in de horeca, dan is is een glascontainer onmisbaar. Bezit je wisselende periodes qua bezigheden? wij functioneert met flexibele contracten waardoor jij het aantal containers eenvoudig verandert.

Het geschikte container voor het glas restafval

Bestel het meest geschikte containers voor het je glasafval bij onze dienst. Jij hebt de keuze uit keuze van één bak van tweehonderdveertig liter en ook met negenhonderd liter. Er is reeds één glascontainer vanaf €13 elke maand en ook dit wordt gratis geplaatst. Op basis van hoeveelheid glasafval kies jij hoe frequent wij de container komen ledigen. ons leveren de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het heel veel kracht om glas om te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen een goede grondslag. Daar zit meestal ongeveer 50% oud glazen binnen nieuwe glazen. Bij het bewerken maken we onderscheid tussen wit, bruine, groen en gemengd glas. Ook worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kan er zijn op een veel lagere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of verbinding op.

Wat is mag er zijn bij de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gediend had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallend kruikjes, borden, kopjes, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en in een veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan jij daarom best uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces van verzameling en vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb je honderd procent garantie dat jouw archief veilig vernietigd is. Na vernietiging zullen de restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat je jij je archief niet wil in de het papierbak wil werpen. Sommige papieren bevatten geheime gegevens en kunnen daarom beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb je frequent een grote hoeveelheid afval in de de vorm van geheim document? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van ons U. U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een spleet waarin het document precies doorheen past. Wanneer het documenten eenmaal binnen de bak zitten, krijgen zij meer bij handen. Onze bestuurder arriveert eens in zoveel tijd bij voor de bak legen en de documenten plekke vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarbij de container via de vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. De inhoud zal vervolgens direct vernielt.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop je je geheime papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Via het klep in het deksel kan je het papieren in het container werpen. Je heeft de selectie van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief geen op het transport gaat, loopt jij geen risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden verzameld en vernietigd.