Sinke Rolcontainer ☑️ 15 ONGEBRUIKELIJKE ZAKEN

Gauw en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal altijd restafval aanwezig bestaan. Poog het afvalstroom heel klein mogelijk te behouden en je zal zien dat dit financieel voordeelgevend is. Door vuil heel mogelijk eventueel te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er dus minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Sinke Rolcontainer

Kies uit de meest uitgebreide gamma rolcontainers en bestel de het beste afvalcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In de de afvalcontainer gooi je je al het het onrecyclebare afval die je niet meer kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, en ruiten horen niet in de rest afvalcontainer. Tevens voor PMD sorteren beschikken ons de juiste geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de naam aangaande elke afvalstromen die in bedrijven voortkomen. Die stromingen mogen meestal gescheiden verzameld zijn. Het is goed voor het milieu milieu en de geldbeugel.

Wat kan er in de zakelijk afval?

Op welke manier goed je je afvalstoffen eveneens scheidt, er zal er altijd restvuil voortdurend voorkomen. Probeer deze stroom van afval heel beperkt toevallig te bewaren en je gaat opmerken dat deze geldelijk voordelig is. Via afvalstoffen heel mogelijk mogelijk te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er heel zo weinig mogelijk restvuil over. In het container gooi je je al de onrecyclebare vuil dat je geen verder kan scheiden. Papier/karton, swill, PMD en glas horen geen binnen de restafvalcontainer.

Is het verdelen van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen mogelijk eventueel te scheiden. In de het Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat de doel vermeld artikelen nogmaals te aanwenden als het kan.

Wat kost een een container voor?

De tarieven voor kosten voor containers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroompje, de grootte omvang van de afvalcontainer en hoevaak de container geledigd rolcontainer geledigd moet worden geraken. Je vindt elke tarieven op de tarievenpagina de.

Welk type restafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je papier, glas, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In iedere onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons koop je gemakkelijk en vlug een van de talloze varianten rolcontainers. Wij bezorgen hem gratis binnen een dag in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze concurrerende prijzen zie je direct in het orderproces. Handig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt economiseren met een restafval container. Restafval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te ophalen, verminder je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even door. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos juiste verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook opteren voor een stalen vuilcontainer. Een metalen vuilcontainer is solide en brandveilig, nuttig als de container op een openbare locatie staat. Je gaat uit diverse inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) ontdaan moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt gratis bij geplaatst. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de dozijn omvangrijke moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de generatie van duurzame stroom. Restafval schijnt dan wellicht nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche voorbrengt maar minstens twintig procent van de groene stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun route verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een bruikbare toepassing. Deze zwarte korrelvormige slakken worden ingezet voor het aanvullen of creëren van wegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke materialen uit gedurende de verbranden die in bepaalde of kleinere mate toch in het milieu komen. Dus moeten we blijven proberen naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Sinke Rolcontainer:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We leveren de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien huur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af waardoor er geen plagen bij het afval kan. Tevens kan stank niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te ruime bak.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak als dit maar halfvol is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren bij ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor elk soort afval en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering in 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Sinke Rolcontainer

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zestal treden.

Hoe hoger op de ladder, hoe ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij samen met jou de massa afval in jouw restafvalcontainer te verminderen, fase 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over sorteren bij de bron. Want zuiver aparte afvalmaterialen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en prijzen zakelijk afval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je kunt opteren voor een voordelige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om naar te schatten welke grootte het goed bij je past? Neem dan gauw contact op met één van onze specialisten. Met onze langdurige deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij exact wat je nodig hebt. En wens je een keer een meer lediging of gewoonlijk een formaat grotere? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De prijzen van de rolcontainers wisselen per afvalsoort, grondstof en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de meest voordelige kosten. Algemeen afval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit ontstaat, gelijk we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg zie je bij ons juist waarvoor je aan toe bent. In ons simpele bestelsysteem is aangegeven helder wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere container betaalt. Wij vinden het cruciaal dat dit aspect duidelijk is. Hierdoor raak je naderhand niet voor nare verrassingen te staan.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Sinke Rolcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, want we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim archief. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je krijgt de keuze uit een erg uitgebreid assortiment met afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een brede keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme op de loer ligt. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat jouw papier- en papier in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof voor nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk aan piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groentes en fruit en melkproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, echter tevens op kantoor kunt je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van extra herbruikbaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk deel uit bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalstromen te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Daarnaast is het scheiden van uw afval tevens goed voor het omgeving. PMD mag namelijk gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen vers materialen gewonnen te worden om nieuwe producten te maken, jouw PMD is immers één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Sinke Rolcontainer

{service1)

Bij vind je altijd een passende rolcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden diverse kunststof rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis bezorging en landelijke dekking, heeft je in 24 uur je container bij het verlangde locatie staan. Je bepaalt zelfstandig de gewenste capaciteit en hoe vaak de container geledigd moet te worden. Op deze manier ken je daarom zeker dat je jouw afval altijd weg kunt en waar je meewerkt aan een verbeterde milieu via je vuilnis te splitsen. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, omdat we belasten het milieu veel minder als we afvalstoffen hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. De overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander stof zit geplaatst Afzonderlijk doosjes of verschillend document
 • Pakket inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe meer afval jezelf sorteert, des te beter dat het is voor de milieubescherming en je geldbeurs. Glaswerk blijkt een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden zijn. Glasverval bestaat van flesjes, potjes en glasscherven. Zonder het om splitsen neemt het vanwege het ruimte en ook gewicht veel plaats bij het bedrijfsafval op. Jij kan daarom heel besparen in jouw afvalkosten. Het glas is tevens volledig te recyclen. Daarnaast verbruikt het veel minder kracht in vergelijking met glaswerk om te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Komt daar bij jouw bedrijf veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan een glascontainer onmisbaar. Heb jij variërende tijdsperioden qua bezigheden? ons functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten omdat jij de nummer bakken makkelijk aanpast.

De geschikte bak voor het glasafval

Koop de beste bakken voor het jouw glasafval bij onze dienst. Je heeft de selectie van een container met tweehonderdveertig liter en ook van negenhonderd liters. Er is reeds een glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en ook dit wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de glasafval kies jij hoe frequent wij het bak zullen komen legen. ons biedt het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het kost heel veel kracht voor het het glas te produceren van nieuwe materialen. Glasafval is daarentegen een prima basis. Er zitten gewoonlijk circa 50% oudere glazen in nieuw glazen. Tijdens het bewerken doen we verschil tussen blank, bruin, groen en ook gemengd glazen. Ook zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kan er bij één heel veel kleinere warmte glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of contact .

Wat is mag er zijn bij het de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gediend heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallen kruiken, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallen onder glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je archief moet veilig en op veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging kan je dus best goed regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen bij een beschermd proces voor inzameling en vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft jij 100% zekerheid dat je je dossiers veilig vernietigd is. Na de vernieling zullen de restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je jij jouw dossiers niet in het papiercontainer wilt gooien. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen dus best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft een spleet waar het document exact doorheen . Wanneer de papieren al in de bak zijn, krijgt niemand zij nog in . Onze bestuurder arriveert eenmaal in tijdstip langs om het bak te legen en de papier plaats te vernietigen binnen onze truck. Ook dit werkt middels een gesloten mechanisme waarbij het container door het vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. De content zal daarna meteen vernietigd.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop je je geheime documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Door de klepje in de deksel kun jij het papieren in het container gooien. Je heeft de keuze uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest je de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw archief niet op het transport gaat, loop je geen risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden verzameld en verwoest.