Smalle Container ᐅ 5 OPMERKELIJKE WEETJES

Vlug en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal altijd restvuil aanwezig bestaan. Tracht deze stroom van afval zo beperkt eventueel te bewaren en je gaat zien dat dit geldelijk voordeelgevend is. Via afval heel mogelijk eventueel te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er dus min eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Smalle Container

Selecteer van de ruimste gamma afvalcontainers en bestel de de ideale rolcontainer voor je overblijvend afval. In het container werp je reeds het niet-recyclebare afval die je niet extra kan scheiden. Documenten/karton, swill, en vensterglas horen geen in het restafvalcontainer. Ook betreffende PMD scheiden beschikken ons de juiste geschikte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming betreffende ieder afvalstromen dat bij bedrijven vrijkomen. Deze afvalstromen mogen dikwijls afzonderlijk ingezameld geraken. Dat is verbeterd voor het milieu en de portemonnee portemonnee.

Wat mag er in bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je vuil ook verdeelt, er gaat altijd restafval blijven voorkomen. Tracht dit afvalstroompje zo beperkt eventueel te behouden en je zal opmerken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Met vuil heel mogelijk toevallig te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er dus minimaal eventueel restvuil over. In het container werp je al de niet-recyclebare vuil welke je niet verder kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, PMD en vensterglas thuishoren niet thuis in de de restafvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van bedrijfsafval verplicht?

Je bent verplicht afvalstromingen mogelijk mogelijk te verdelen. In de het landelijk Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat de streefdoel omschreven goederen weer te gebruiken indien het lukt.

Wat kost een container afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De kosten voor containers zijn afhankelijk hangt af van de afvalstroom de afvalstroom, de grootte van afmeting van de afvalcontainer en hoevaak de container afvalcontainer geleegd dient geraken. Je vindt je elke tarieven op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, vensters, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In iedere onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons neem je gemakkelijk en rap een van de talloze soorten rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten in een etmaal in heel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze lage tarieven zie je meteen gedurende het bestelproces. Nuttig, want dan kun je direct zien of je nog kunt economiseren met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen apart in te ophalen, verminder je de aantal algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Doorlees dan even verder. Of koop direct jouw restafval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd juiste verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook kiezen voor een metalen afvalcontainer. Een metalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, nuttig als de vat op een algemene plek staat. Je selecteert uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de twaalf omvangrijke moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de generatie van duurzame kracht. Gemengd afval lijkt dan eventueel waardeloos, dat is het echter niet! De afvalbranche levert maar minstens een vijfde van de duurzame energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun weg verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een functionele bestemming. Deze donkere korrelvormige resten worden ingezet voor het verhogen of aanleggen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke substanties uit gedurende de verbranden die in meer of kleinere mate toch in het natuur komen. Daarom moeten we doorgaan met zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Smalle Container:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We leveren de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té grote bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container wanneer dit slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een passende uitkomst voor elk soort vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Smalle Container

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal niveaus.

Hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo trachten wij samen met jou de massa rommel in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit doen wij door te adviseren over sorteren bij de bron. Want puur gescheiden afvalsoorten worden zoveel als kan gerecycled, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het natuur en draagt niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Categorieën en prijzen bedrijfsafval en restafval beheer

De capaciteit voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je kunt selecteren voor een gunstige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te bepalen wat omvang het goed bij je aansluit? Pak dan gauw aansluiting op met een van onze experts. Dankzij onze vele jaren kennis met afvalmaterialen begrijpen wij exact wat je vereist hebt. En wens je één keer een extra legen of standaard een formaat grotere? Dan is dat uiteraard ook geen issue!

De kosten van de bakken variëren per afvalstroom, materiaal en volume. Je huurt bij ons steeds tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit voortvloeit, als we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact waarvoor je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelmethode staat helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een bepaalde verschillende bak aftikt. Wij achten het essentieel dat dit aspect transparant is. Op deze manier raak je achteraf geen voor vervelende verrassingen te liggen.

Hoe houd je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Smalle Container

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele typen papier, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes gescheiden inzamelen. Je hebt de optie tussen een heel gevarieerd assortiment met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme op de loer ligt. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Tevens in jouw beurs bespaart het beduidend als je deze afvalstroom apart inzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat jouw papier- en papier op de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof tot nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan piepers, broden, pasta, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, echter ook op kantoren mag je jouw biologisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit extra herbruikbaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaande een groot deel van ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalstromen te verzamelen, geraken je containers minder vlug vol. Daarnaast is het scheiden uit uw vuilnis tevens goed voor het milieu. PMD mag immers gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden om verse producten te maken, je PMD is namelijk één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Smalle Container

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende afvalcontainer voor je PMD. We leveren verschillende kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze levering en nationale bereik, heb je binnen 24 uren jouw afvalcontainer op het verlangde plek staan. U beslist zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak de container geledigd dient te zijn. Op deze manier weet je daarom zeker waar je je afval steeds weg kan en waar je bijdraagt aan een beter milieu via je afval te splitsen. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, want wij belasten het milieu minder indien wij afval hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Hard) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, lak enz.)
 • Pakketten met of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend stof is gestopt Los karton ofwel verschillend document
 • Verpakking inclusief chemische stoffen
 • Glasverval

Des te veel vuilnis je scheidt, des te beter dat is voor de milieu en ook je portemonnee. Glas blijkt een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om scheiden is. Glasafval bestaat van flessen, potjes en ook scherven. Zonder te splitsen pakt het glasafval vanwege het volume en gewicht veel ruimte in het bedrijfsafval op. Je kan dus flink uit besparen op je kosten voor afval. Het glas is ook bovendien volledig te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het veel minder kracht dan glazen te produceren uit verse materialen.

Ontstaat daar op je bedrijf veel glasafval los, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan is een container voor glas essentieel. Heb jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor je het aantal containers eenvoudig aanpast.

De juiste bak voor glas restafval

Bestel het beste bakken voor het je glasverval bij onze dienst. Jij heeft de keuze uit selectie van een container van tweehonderdveertig liters en ook met 900 liter. Er is is al één container voor glas vanaf €13 elke maand en ook dit wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de glasafval kiest je op welke manier frequent wij het container zullen komen ledigen. ons leveren de meest voordelige service.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost veel energie om het glas te maken uit nieuwe materialen. Glasafval is echter echter een prima grondslag. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas in nieuw glazen. Bij het bewerken doen wij verschil tussen blank, bruin, groen en ook gemengd glazen. Ook zijn kurk en deksels verwijderd. Door het glas om te recyclen, kan er zijn bij een veel lagere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heb jij vragen? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of verbinding op.

Wat mag er bij de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gefungeerd heeft zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief moet veilig en ook in een veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging zou je dus beter goed regelen. Het gesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen bij een veilig proces van verzameling en vernieling van dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Papieren zullen discreet vervoerd. Op deze manier heb je 100% zekerheid dat je jouw archief veilig vernietigt is. Na vernieling zullen het restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je jij jouw dossiers niet wil in het papierbak wilt gooien. Sommige documenten bezitten geheime informatie en kunnen dus beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid afval in het gedaante van geheim papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons U. Je krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat één gleuf waarin het papier precies erin past. Als de papieren al in het bak zijn, krijgt niemand zij nog in . Onze chauffeur arriveert eens in de tijdstip bij om de bak te ledigen en de documenten ter plekke vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarbij de container door de vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. Het inhoud zal vervolgens meteen vernielt.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je je geheime papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klepje in het deksel kan je het documenten in het bak gooien. Jij hebt de selectie van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kies jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat je archief niet op vervoer is, loop je geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en vernietigd.