Spanbanden Rolcontainer ☑️ 11 BEWEZEN TIPS

Snel en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds restvuil voortdurend bestaan. Tracht het stroom van afval heel klein toevallig te houden en je zult merken dat deze financieel voordelig is. Door afval heel mogelijk eventueel te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er dus minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Spanbanden Rolcontainer

Kies van het grootste meest uitgebreide assortiment afvalcontainers en bestel de beste ideale afvalcontainer geschikt voor je restvuil. Binnen het afvalcontainer gooi je al het het niet onrecyclebare afval die je niet extra kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, en vensterglas passen niet binnen de container. Ook voor PMD sorteren hebben wij de geschikte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming voor ieder afvalstromen dat binnen bedrijven voortkomen. Die stromen mogen dikwijls afzonderlijk verzameld geraken. Het is verbeterd voor het milieu natuur en de geldtas.

Wat kan er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je vuil tevens scheidt, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Tracht dit stroom van afval dus beperkt toevallig te behouden en je gaat opmerken dat dit financieel voordelig is. Met vuil heel veel mogelijk te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er heel minimaal toevallig overblijvend afval over. Binnen het container gooi je je al het het niet-recyclebare afvalstoffen die je geen extra kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, PMD en vensterglas horen niet thuis binnen de container.

Is scheiden scheiden van zakelijk afval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromingen zoveel mogelijk te verdelen. In het Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het de bedoeling beschreven artikelen opnieuw te aanwenden als het kan.

Wat kost een een container voor?

De tarieven voor prijzen voor de containers afhankelijk afhankelijk van het afvalstroom, de grootte van afmeting van de container alsook hoevaak de container geledigd dient zijn. Jij vindt je ieder prijzen op de de.

Welk type restafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je karton, glas, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met restafval containers

In iedere onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons bestel je eenvoudig en rap een van de talloze varianten vuilcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos binnen 24 uur in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze lage kosten zie je gelijk tijdens het orderproces. Handig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te ophalen, verklein je de aantal gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd juiste inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook kiezen voor een metalen vuilcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, handig als de container op een openbare plek staat. Je selecteert uit verschillende inhoudsmaten. De selectie is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw container(s) ontdaan moeten worden. Een restafvalcontainer wordt gratis bij geplaatst. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 omvangrijke moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de opwekking van hernieuwbare stroom. Gemengd afval lijkt dan eventueel nutteloos, dat is het echter niet! De afvalbranche produceert maar zowaar 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een bruikbare bestemming. Deze zwarte korrelvormige slakken worden gebruikt voor het verhogen of creëren van straten. Jammer genoeg komen er ook diverse schadelijke materialen uit gedurende de verbrandingsproces die in meer of kleinere mate desondanks in het milieu belanden. Daarom moeten we volhouden met streven naar zo minimaal verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Spanbanden Rolcontainer:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze praktische lijst ontdek je snel de container die je nodig hebt. Bovendien huur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor je personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af zodat er niet plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te ruime bak.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container wanneer deze slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren bij ons?

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een geschikte oplossing voor ieder type vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Spanbanden Rolcontainer

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zes treden.

Hoe hoger op de ladder, hoe ecologischer de verwerking. Zo trachten wij samen met jou de massa rommel in jouw algemeen afval container te verminderen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over sorteren bij de bron. Want ongemengd afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel als kan gerecycled, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Fase 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt niet bij aan een circulaire economie.

Soorten en prijzen zakelijk afval en restafval verwerking

De volume voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot tot wel 2500 liter en elk daar tussenin. Je kunt selecteren voor een voordelige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om in te schatten welke omvang het beste bij je aansluit? Haal dan even verbinding op met een van onze specialisten. Dankzij onze vele jaren ervaring met afvalsoorten weten wij juist wat je benodigd hebt. En verlang je een keer een aanvullend lediging of gewoonlijk een maatje groter? Dan is deze uiteraard ook geen probleem!

De tarieven van de bakken verschillen per afvalsoort, grondstof en capaciteit. Je least bij ons altijd tegen de laagste tarieven. Restafval is een van de duurdere afvalstromen. Dit ontstaat, zoals we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs vind je bij ons exact waar je aan toe. In ons simpele bestelmethode staat vermeld overtuigend wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een verschillende bak neerlegt. Wij achten het cruciaal dat deze informatie transparant is. Zo kom je later geen voor nare verrassingen te zitten.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Spanbanden Rolcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de keuze tussen een zeer gevarieerd aanbod van afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een brede keuze tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten staan, of vernieling aan de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Ook in je beurs bespaart het beduidend als je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat je papier- en papier in de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet als grondstof voor nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar tevens in kantoor mag je jouw organisch afval scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit extra herbruikbaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk deel uit ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalsoorten te te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Bovendien is het apart houden van je vuilnis ook goed voor het de omgeving. PMD mag immers gerecycled worden. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om verse producten te maken, jouw PMD wordt namelijk één grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Spanbanden Rolcontainer

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor je PMD. Wij leveren verschillende plastic rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis levering en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uren je afvalcontainer op de verlangde plek staan. Je beslist zelfstandig de gewenste capaciteit en hoe vaak de afvalcontainer geleegd moet te zijn. Op deze manier ken je dus vast waar je je afval altijd kwijt kan en waar je meewerkt voor een verbeterde milieu door jouw afval te scheiden. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, want we belasten het milieu minder minder als wij afval hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en gomballen) (Stevig) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal zit gestopt Los doosjes ofwel verschillend papier
 • Pakket inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Hoe meer vuilnis je sorteert, hoe beter dat is ten behoeve van het milieu en jouw geldbeurs. Glas blijkt één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden zijn. Glasverval bestaan van flessen, potten en glasscherven. Zonder het te splitsen neemt het glasafval door de volume en gewicht veel ruimte bij de bedrijfsafval op. Jij kunt daarom heel besparen in jouw afvalkosten. Het is bovendien compleet om te hergebruiken. Daarnaast kost het veel minder energie dan glaswerk te produceren van verse materialen.

Komt er op je onderneming veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan is een glascontainer essentieel. Bezit jij wisselende tijdsperioden qua drukte? ons werkt samen met flexibele contracten omdat je de aantal containers eenvoudig aanpast.

Het geschikte bak voor glas restafval

Bestel de beste bakken voor jouw glasafval bij ons. Jij heeft de keuze uit keuze uit één container van tweehonderdveertig liter en van negenhonderd liters. Er al één container voor glas vanaf €13 per maand en ook deze wordt kosteloos geplaatst. Op basis van hoeveelheid afval kies jij op welke manier vaak ons het container zullen komen ledigen. wij biedt het meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt glas bewerkt

Het kost kost heel veel energie voor het het glas te produceren uit nieuwe materialen. Glasafval is echter één prima grondslag. Er zitten meestal ongeveer 50% oud glazen binnen nieuwe glas. Bij de bewerken doen wij onderscheid onder blank, bruin, groene en ook bont glas. Ook zijn kurken en deksels verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kan er bij één heel veel lagere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heb jij vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact .

Wat is mag wel er zijn bij het het glasverval?

Wel:

Leeg glasverval die gediend heeft als verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallen kruikjes, borden, kopjes, keramiek etc. n Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en op een veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan jij dus beter uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainer van ons helpen tijdens een beschermd proces voor verzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft jij 100% garantie dat jouw archief beschermd vernietigt is. Na vernietiging worden de restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jouw dossiers niet wil in het papierbak wil werpen. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies voor het archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één spleet waar het papier exact doorheen past. Als de documenten eenmaal in de bak zijn, krijgt niemand ze nog bij . Onze bestuurder komt eenmaal tijdstip bij voor de bak te ledigen en het documenten ter plaats vernielen in onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarbij de bak via het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De content wordt daarna direct vernielt.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Door de klepje in het deksel kun je de documenten in de bak werpen. Jij heeft de selectie uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief niet op transport is, loop jij geen risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze worden ingezameld en verwoest.