Speakers Restafval ☑️ 15 ONTHULLENDE GEHEIMEN

Vlug en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht deze afvalstroompje zo klein mogelijk te behouden en je gaat opmerken dat deze economisch gunstig is. Via afval dus mogelijk mogelijk te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er zo min eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Speakers Restafval

Kies van het grootste meest uitgebreide gamma containers en bestel de de beste container geschikt voor je overblijvend afval. In de de afvalcontainer werp je al het niet niet-recyclebare afvalstoffen die je niet verder kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, en ruiten horen geen in het container. Ook betreffende PMD sorteren beschikken wij de juiste geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming betreffende ieder afvalstromen welke binnen ondernemingen voortkomen. Deze stromingen zouden vaak apart opgehaald zijn. Dat is beter betreffende het leefomgeving en de geldbeugel.

Wat is toegestaan er in bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je afval eveneens scheidt, er gaat altijd restafval voortdurend zijn. Tracht het afvalstroom heel minimaal toevallig te behouden en je zult merken dat deze economisch voordelig is. Via afvalstoffen zo veel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er zo min eventueel restafval over. In de de rest afvalcontainer werp je reeds het niet niet-recyclebare vuil die je geen meer kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, PMD en glas passen niet thuis in de rest afvalcontainer.

Is scheiden scheiden van zakelijk afval noodzakelijk?

Je wordt noodzakelijk afvalstromingen mogelijk toevallig te scheiden. In de Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel beschreven artikelen weer te gebruiken waar dat het mag.

Wat kost een container een container voor container voor bedrijfsafval?

De prijzen voor afvalcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de het afvalstroom, de grootte van container en hoevaak hoe vaak de de container afvalcontainer geledigd moet geraken. Je vindt je elke tarieven op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met restafval containers

In elke organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons bestel je snel en vlug een van de verschillende varianten rolcontainers. Wij leveren hem kosteloos in een etmaal in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze scherpe tarieven zie je direct in het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Restafval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te zamelen, verklein je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even door. Of neem direct jouw restafval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos geschikte verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container huren, maar ook opteren voor een ijzeren rolcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, handig als de bak op een publieke plek staat. Je gaat uit diverse groottes. De keuze is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) ontdaan moeten worden. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf grote hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de opwekking van groene kracht. Restafval lijkt dan misschien waardeloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie voorbrengt maar zowaar twintig procent van de duurzame energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metalen er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een functionele bestemming. Deze zwarte korrelvormige assen worden ingezet voor het aanvullen of aanleggen van straten. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige stoffen uit tijdens de verbranding die in minstens of geringere mate desondanks in het leefomgeving komen. Dus moeten we volhouden met proberen naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Speakers Restafval:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische lijst ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De containers dichten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het afval kan. Tevens kan stank geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té ruime container.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container als deze slechts halfvol is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren bij ons?

Redenen een container op wielen huren via ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor elk soort afval en voor elk bedrijf. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen we dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Speakers Restafval

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit 6 niveaus.

Hoger op de ladder, hoe duurzamer de verwerking. Zo proberen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid rommel in jouw gemengd afval container terug te dringen, fase 1. Dit doen wij door te aanbevelen over verdelen bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalstromen worden zoveel als kan hergebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Fase 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het milieu en draagt niet bij aan een kringloop systeem.

Typen en prijzen zakelijk afval en restafval verwerking

De capaciteit voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je kunt kiezen voor een betaalbare plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om naar te bepalen wat maat het goed bij je aansluit? Haal dan snel contact op met een van onze specialisten. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalsoorten kennen wij juist wat je vereist hebt. En wil je één keer een extra legen of standaard een maatje grotere? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De kosten van de containers wisselen per afvalstroom, stof en volume. Je verhuurt bij ons telkens tegen de laagste tarieven. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit komt, zoals we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs vind je bij ons exact waar je aan toe. In ons gemakkelijke bestelproces staat duidelijk wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een bepaalde andere bak aftikt. Wij achten het essentieel dat deze informatie helder is. Hierdoor kom je naderhand geen voor onaangename ontdekkingen te zitten.

Hoe houd je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Speakers Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de optie uit een zeer gevarieerd aanbod van containers tussen 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een brede keuze tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de containers buitenshuis staan, of wanneer vernieling aan de horizon ligt. Kies, naargelang van je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan wel 7 keer gerecycled worden. Ook in je portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat je papier- en papier op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt als basis voor nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, echter ook op kantoor kunt je jouw biologisch afval scheiden. Je spaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit meer recyclebaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk deel uit ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalstromen te te verzamelen, zitten je containers minder snel gevuld. Bovendien is het scheiden uit uw afval ook beter voor de milieu. PMD kan namelijk hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Speakers Restafval

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor je PMD. Wij bieden diverse plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis levering en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uren je afvalcontainer bij de verlangde locatie geplaatst. Je beslist zelf de gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent de afvalcontainer geledigd moet te zijn. Op deze manier ken je dus zeker waar je jouw vuilnis altijd weg kan en waar je bijdraagt aan een beter milieu door jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, want wij belasten het omgeving veel als wij afvalstoffen recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. Het resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Stevig) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch teken (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend stof zit gestopt Afzonderlijk karton of ander document
 • Pakket met van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te veel vuilnis je sorteert, des te goed dat is ten behoeve van het milieu en je geldbeurs. Glas is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden zijn. Glasscherven bestaat uit flessen, potjes en scherven. Zonder het om scheiden pakt het door de volume en massa heel veel ruimte bij de bedrijfsafval in. Jij kan daarom heel uit besparen op jouw kosten voor afval. Het is tevens volledig te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen veel minder energie in vergelijking met glaswerk te produceren uit nieuwe materialen.

Komt er op je onderneming heel veel glasafval los, zoals bij de horeca, dan een container voor glas essentieel. Bezit je wisselende periodes qua drukte? wij functioneert samen met aanpasbare contracten waardoor je de nummer bakken eenvoudig verandert.

Het juiste bak voor glasafval

Koop het beste containers voor jouw glasafval op onze dienst. Jij heeft de keuze uit keuze van een container van 240 liter en met negenhonderd liter. Er is is al één container voor glas startend bij €13 elke maand en ook deze worden kosteloos neergezet. Op basis van de glasafval kies jij hoe frequent ons de container zullen komen legen. ons biedt het voordeligste service.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost veel kracht voor het glas om te produceren van verse grondstoffen. Glasafval is daarentegen één prima basis. Daar zit meestal circa 50% oud glas binnen nieuwe glas. Bij de bewerken doen wij verschil tussen wit, bruin, groen en gemengd glazen. Daarnaast worden kurk en ook deksels verwijderd. Via het glas om te recyclen, kan er bij een veel kleinere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heb je vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact .

Wat mag er zijn bij het de glasafval?

Wel:

Lege glasafval dat gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallend jenever kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk etc. Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen onder glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief moet veilig en ook op veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging kan je dus beter uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons ons helpen tijdens een beschermd proces voor verzameling en ook vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft je 100% zekerheid dat je je dossiers veilig vernietigt is. Na vernietiging zullen het restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat je jij jouw archief niet wil in de het papiercontainer wilt gooien. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de de vorm van geheim papier? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat een gleuf waarin het papier exact erin past. Als het papieren eenmaal binnen het bak zitten, krijgt ze meer in handen. Onze chauffeur komt eens in de zoveel tijd langs voor het container te ledigen en het documenten ter plaats te vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarbij de bak door de vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. De content zal vervolgens direct vernietigd.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je je vertrouwelijke documenten veilig in de gesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klep in het deksel kan je het papieren in de bak gooien. Je hebt de keuze uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier geen op het vervoer is, loop je geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze worden ingezameld en verwoest.