Sperwer Rolcontainer 🔥 6 VERBORGEN FEITJES

Gauw en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er zal altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht het afvalstroompje dus minimaal mogelijk te behouden en je gaat zien dat het economisch voordeelgevend is. Met afval heel mogelijk eventueel te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er heel min mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Sperwer Rolcontainer

Kies uit het meest uitgebreide aanbod rolcontainers en koop de beste beste container voor je je restafval. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je reeds het niet te recyclen afval dat je niet meer kan sorteren. Papier/karton, swill, en vensterglas horen niet in de de rest afvalcontainer. Ook omtrent PMD scheiden bezitten we het geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de naam aangaande ieder afvalstromen dat in firma’s vrijkomen. Deze stromingen kunnen meestal apart opgehaald worden. Het is goed betreffende de milieu en het portemonnee.

Wat mag er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier uitstekend je je vuil eveneens verdeelt, er zal er steeds restvuil aanwezig zijn. Poog dit afvalstroompje heel klein eventueel te bewaren en je zult merken dat het geldelijk voordelig is. Door vuil heel veel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er heel minimaal eventueel restafval over. Binnen de container gooi je al het het niet onrecyclebare afval welke je niet verder kan sorteren. Documenten/karton, swill, PMD en ruiten horen niet in de de restafvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van ondernemingsafval verplicht?

Je bent gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te verdelen. In de Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het het streefdoel beschreven producten weer te gebruiken indien dat lukt.

Wat kost een rolcontainer voor bedrijfsafval?

De kosten voor de rolcontainers afhankelijk afhangend van het afvalstroom, de grootte van grootte van afvalcontainer en hoevaak hoevaak de rolcontainer ontleegd dient zijn. Jij vindt elke prijzen op de de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je documenten, vensters, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In elke onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons koop je eenvoudig en snel een van de verschillende typen afvalcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos binnen een dag in heel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze scherpe tarieven zie je gelijk in het orderproces. Nuttig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Restafval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te verzamelen, reduceer je de massa algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Bekijk dan even verder. Of koop direct jouw restafval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd passende inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een ijzeren vuilcontainer. Een stalen rolcontainer is solide en brandwerend, nuttig als de container op een algemene plaats staat. Je kiest uit verschillende groottes. De keuze is aan jou, op basis van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de dozijn omvangrijke moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de productie van hernieuwbare stroom. Algemeen afval klinkt dan wellicht nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalsector produceert maar minstens een vijfde van de duurzame energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de overgebleven metalen er geëxtraheerd die hun route verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een functionele toepassing. Deze zwarte korrelige assen worden ingezet voor het aanvullen of bouwen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke stoffen uit in de verbrandingsproces die in meer of mindere mate echter in het milieu belanden. Daarom moeten we doorgaan met streven naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Sperwer Rolcontainer:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er niet plagen bij het afval kan. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te grote bak.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak als deze maar halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren bij ons?

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor elk type vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Sperwer Rolcontainer

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zes stappen.

Hoger op de orde, hoe ecologischer de behandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw gemengd afval container terug te dringen, fase 1. Dit bereiken wij door te adviseren over verdelen bij de oorsprong. Want puur aparte afvalstromen worden zoveel mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en kosten bedrijfsafval en restafval verwijdering

De capaciteit voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar tussenin. Je kan selecteren voor een voordelige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te ramen die omvang het beste bij je past? Neem dan gauw contact op met één van onze experts. Met onze langdurige ervaring met afvalmaterialen weten wij exact wat je nodig hebt. En wil je een keer een extra leegmaken of standaard een formaat grotere? Dan is deze uiteraard ook geen issue!

De kosten van de bakken wisselen per afvalstroom, materiaal en capaciteit. Je huurt bij ons telkens tegen de laagste kosten. Restafval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit voortvloeit, als we bespraken, door haar effect op het milieu. Gelukkig vind je bij ons juist waar je aan toe bent. In ons simpele bestelsysteem is aangegeven overtuigend wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een bepaalde alternatieve rolcontainer betaalt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit duidelijk is. Hierdoor kom je naderhand geen voor onaangename onthullingen te liggen.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Sperwer Rolcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de keuze tussen een heel gevarieerd aanbod met containers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en karton vind je op ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of vernieling op de horizon staat. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan wel 7 maal hergebruikt worden. Ook in je beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom apart inzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat jouw papier- en karton in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet voor basis tot nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter ook in kantoor kunt je je organisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit meer recyclebaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk deel uit ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalstromen te te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vol. Bovendien ligt het apart houden uit uw afval tevens goed voor het de milieu. PMD kan immers hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor verse producten te maken, jouw PMD is namelijk een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Sperwer Rolcontainer

{service1)

Bij vind je steeds een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. We bieden diverse kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uren jouw afvalcontainer op de gewenste locatie geplaatst. U bepaalt zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en hoe frequent het container geleegd dient te zijn. Zo ken je dus zeker waar je je afval steeds kwijt kunt en dat je meewerkt voor een verbeterde milieu door je afval te splitsen. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, want we belasten het milieu veel als we afvalstoffen recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het overgebleven plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laag binnenin (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook gomballen) (Stevig) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemische teken (antitranspirant, verf enz.)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal zit gestopt Afzonderlijk karton ofwel ander papier
 • Pakket inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Hoe veel vuilnis je scheidt, hoe beter dat zal zijn ten behoeve van het milieu en jouw portemonnee. Glas is een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te splitsen zijn. Glasscherven bestaat uit flessen, potten en ook glasscherven. Zonder om scheiden pakt het glasafval vanwege het ruimte en ook massa heel veel ruimte bij het afval van het bedrijf op. Jij kan daarom flink besparen op je afvalkosten. Het is ook tevens volledig te recyclen. Ook verbruikt het veel kleiner kracht dan glaswerk te produceren van nieuwe materialen.

Ontstaat daar op je bedrijf heel veel glasafval los, zoals bij de horecabedrijven, dan één container voor glas onmisbaar. Heb jij wisselende periodes qua bezigheden? wij werkt met flexibele contracten omdat jij de aantal containers makkelijk verandert.

De geschikte bak voor glas restafval

Koop de meest geschikte containers voor het jouw glasverval bij ons. Jij heeft de selectie van één container van tweehonderdveertig liters en ook met negenhonderd liter. Er is al een glascontainer vanaf €13 elke maand en ook dit worden kosteloos geplaatst. Op basis van de afval kies je op welke manier vaak ons de bak komen ledigen. ons biedt de meest voordelige dienstverlening.

Zo worden glas bewerkt

Het kost kost heel veel energie om het glas te produceren van nieuwe materialen. Glasafval is daarentegen een prima basis. Daar zit gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuw glas. Bij het bewerken maken wij onderscheid onder wit, bruine, groen en bont glas. Ook zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Via glas te hergebruiken, kunnen er op een veel lagere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heb je vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem neem verbinding op.

Wat mag er bij het het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallen jenever kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk etc. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallen binnen vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief moet beschermd en ook in veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou je dus best goed regelen. Het gesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen bij een beschermd proces voor inzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren zullen discreet vervoerd. Zo heeft jij 100% garantie dat je je dossiers veilig vernietigd is. Na de vernieling zullen de restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat jij je dossiers niet in de de papierbak wilt werpen. Sommige documenten bevatten geheime informatie en kunnen daarom beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig veel afval in de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één gleuf waar het papier precies doorheen past. Wanneer het papieren eenmaal in de bak zijn, krijgt zij meer bij handen. Onze bestuurder komt eenmaal tijd bij voor het bak legen en het documenten plekke te vernietigen in onze truck. Ook dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarin de container door de truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het inhoud zal daarna direct vernielt.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij je geheime papieren veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Door de klep in het deksel kun je het documenten in het bak werpen. Jij heeft de keuze uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief niet op vervoer gaat, loopt jij niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze worden verzameld en vernietigd.