Stalen Glas Afvalcontainer ➡️ 7 OPVALLENDE HACKS

Gauw en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook verdeelt, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Poog het afvalstroompje dus klein toevallig te behouden en je zult zien dat het geldelijk gunstig is. Door afvalstoffen zo zoveel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er zo min eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Stalen Glas Afvalcontainer

Selecteer uit de ruimste gamma rolcontainers en koop de beste ideale container voor je je overblijvend afval. Binnen de container gooi je je al het het niet-recyclebare vuil welke je niet verder verder kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, en ruiten horen geen in de het afvalcontainer. Tevens omtrent PMD verdelen beschikken wij het juiste container.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam voor alle afvalstromen die bij firma’s voortkomen. Die stromen kunnen dikwijls gescheiden opgehaald zijn. Dit is verbeterd aangaande de natuur en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag wel er in bedrijfsafval?

Hoezo prima je je afvalstoffen eveneens sorteert, er zal er steeds restvuil voortdurend bestaan. Poog het afvalstroom dus minimaal eventueel te houden en je zal opmerken dat deze financieel voordeelgevend is. Met afvalstoffen dus zoveel mogelijk te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er zo zo weinig mogelijk restafval over. Binnen het container gooi je al het de niet-recyclebare vuil die je geen meer kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, PMD en glas passen niet thuis in de container.

Is het scheiden scheiden van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. Binnen het landelijk Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het de streefdoel vermeld goederen weer te gebruiken waar dat lukt.

Wat kost een container afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De prijzen voor de afvalcontainers afhankelijk hangt af van de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van rolcontainer alsook hoe vaak de de container afvalcontainer geleegd moet worden. Jij vindt alle tarieven op de de tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je karton, vensters, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In elke organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons koop je snel en rap een van de talloze typen rolcontainers. Wij bezorgen hem gratis binnen 24 uur in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze lage tarieven zie je direct in het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te ophalen, verminder je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even voort. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos passende verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container huren, maar ook opteren voor een metalen vuilcontainer. Een metalen afvalcontainer is hufterproof en brandbestendig, handig als de bak op een publieke plaats staat. Je selecteert uit diverse volumematen. De selectie is aan jou, op basis van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geledigd moeten worden. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de twaalf ruime actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de productie van duurzame energie. Algemeen afval lijkt dan eventueel nutteloos, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar minstens 20% van de groene energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metaalresten er geëxtraheerd die hun pad voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een bruikbare doel. Deze zwarte korrelachtige slakken worden gebruikt voor het aanvullen of bouwen van straten. Helaas komen er ook allerlei schadelijke stoffen vrij gedurende de verbrandingsproces die in meer of kleinere mate echter in het natuur belanden. Dus moeten we volhouden met streven naar zo minimaal verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Stalen Glas Afvalcontainer:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af zodat er niet ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té grote container.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak als deze maar halfvol is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een geschikte oplossing voor elk soort vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Stalen Glas Afvalcontainer

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit 6 niveaus.

Hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de afhandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de volume vuilnis in jouw gemengd afval container te verminderen, etappe 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over scheiden bij de bron. Want ongemengd aparte afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een circulaire maatschappij.

Soorten en tarieven bedrijfsafval en gemengd afval verwerking

De volume voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je kan opteren voor een gunstige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om naar te bepalen die omvang het beste bij je past? Haal dan gauw verbinding op met een van onze experts. Door onze vele jaren deskundigheid met afvalstromen weten wij exact wat je vereist hebt. En wil je één keer een aanvullend lediging of gewoonlijk een maatje grotere? Dan is deze uiteraard ook geen probleem!

De tarieven van de rolcontainers variëren per afvalcategorie, stof en literinhoud. Je verhuurt bij ons steeds tegen de meest voordelige kosten. Restafval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit voortvloeit, zoals we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs zie je bij ons exact waar je aan toe. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat vermeld overtuigend wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een bepaalde andere container aftikt. Wij achten het essentieel dat dit transparant is. Zo kom je achteraf nooit voor nare verrassingen te liggen.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Stalen Glas Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk apart verzamelen. Je hebt de keuze tussen een zeer divers assortiment met containers tussen 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je hebt een brede keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen container is gepast wanneer de containers buiten staan, of vernieling op de loer staat. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Tevens in je portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat je papier- en karton op de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet voor basis voor nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze afvalsoorten vrij, maar ook in kantoor mag je je organisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit meer recyclebaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaat één groot deel uit bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalstromen te te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vol. Daarnaast is het apart houden uit uw afval ook goed voor de milieu. PMD kan immers hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen nieuwe materialen gewonnen te worden voor nieuwe producten te maken, je PMD wordt immers een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Stalen Glas Afvalcontainer

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende rolcontainer voor het jouw PMD. We leveren diverse kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze bezorging en nationale bereik, heb je binnen 24 uren je container bij de verlangde locatie geplaatst. Je bepaalt zelfstandig het verlangde capaciteit en hoe frequent de afvalcontainer geledigd moet te worden. Op deze manier ken je daarom vast waar je je vuilnis altijd kwijt kunt en waar je meewerkt voor een beter milieu door jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, want wij belasten het milieu minder minder als we afvalstoffen hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. De overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en kauwgom) (Stijf) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek etc.)
 • Boodschappentas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, lak enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal is gestopt Los doosjes of verschillend papier
 • Verpakking met chemische materialen
 • Glasverval

Des te meer vuilnis je scheidt, des te goed dat is voor de milieubescherming en ook je geldbeurs. Glaswerk is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te scheiden is. Glasscherven bestaat uit flesjes, potjes en ook scherven. Zonder het te splitsen neemt het vanwege het ruimte en ook gewicht veel plaats in het afval van het bedrijf in. Jij kunt daarom heel besparen op je afvalkosten. Het glas is tevens compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen heel veel kleiner kracht dan glazen om te produceren uit nieuwe materialen.

Ontstaat er op je bedrijf veel glasafval los, zoals bij de horeca, dan is is één glascontainer onmisbaar. Heb je variërende tijdsperioden qua drukte? ons werkt samen met aanpasbare contracten waardoor je de nummer bakken eenvoudig aanpast.

Het geschikte bak voor glasafval

Bestel de beste containers voor het je glasafval op ons. Je heeft de selectie uit een container van tweehonderdveertig liters en met 900 liters. Er is al een glascontainer startend bij €13 per maand en ook deze wordt gratis neergezet. Op basis van de hoeveelheid afval kies jij op welke manier frequent wij de container zullen komen legen. wij leveren de meest voordelige service.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost veel kracht om het glas om te maken uit verse grondstoffen. Glasverval is echter echter een goede grondslag. Er zitten gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuw glas. Tijdens de verwerken doen wij onderscheid onder blank, bruine, groen en ook bont glazen. Daarnaast zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door glas te recyclen, kunnen er zijn bij een veel lagere warmte glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of verbinding op.

Wat mag er zijn bij het de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gefungeerd had zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallend kruikjes, borden, kopjes, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen binnen vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en in veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan je dus beter uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainers van ons ons helpen tijdens een beschermd proces voor verzameling en ook vernietiging van archief. Discreet en beschermd. Papieren zullen discreet getransporteerd. Zo heeft je 100% zekerheid dat je jouw archief veilig vernietigd is. Na de vernietiging worden de restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je je archief niet in de papiercontainer wil werpen. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen dus best vernielt . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is heel tijdrovend en omslachtig. Heb jij frequent een grote hoeveelheid afval in de de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat een gleuf waar het papier exact erin . Wanneer het documenten eenmaal binnen het bak zitten, krijgt ze meer in . Onze chauffeur arriveert eenmaal in tijd bij voor het container ledigen en het papier ter plekke vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarbij de container door het truck zelf is opgetild en geopend. De inhoud zal daarna meteen vernietigd.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Door het klep in de deksel kan je de documenten in de bak werpen. Jij heeft de selectie van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kies jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw dossier niet op transport gaat, loop jij geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en verwoest.