Stalen Rolcontainer 🔥 14 SCHOKKENDE TIPS

Snel en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook scheidt, er zal altijd restvuil blijven bestaan. Probeer het stroom van afval heel minimaal mogelijk te bewaren en je gaat opmerken dat dit financieel voordeelgevend is. Met afval heel veel mogelijk te verdelen, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er heel minimaal mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Stalen Rolcontainer

Kies uit uit het meest uitgebreide assortiment containers en koop het beste container geschikt voor je restafval. In de de rest restafvalcontainer werp je al de niet-recyclebare afvalstoffen die je geen extra kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, en ruiten passen geen in de rest restafvalcontainer. Ook omtrent PMD sorteren bezitten wij de juiste geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de naam voor elke afvalstromen dat bij ondernemingen voortkomen. Deze afvalstromen mogen vaak gescheiden verzameld zijn. Het is goed betreffende het milieu en het geldbeugel.

Wat mag er binnen ondernemingsafval?

Hoezo goed je je afvalstoffen eveneens sorteert, er zal er telkens restvuil voortdurend voorkomen. Poog dit afvalstroom heel beperkt eventueel te bewaren en je gaat merken dat het financieel voordeelgevend is. Met vuil heel mogelijk toevallig te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er zo minimaal toevallig overblijvend afval over. In de de restafvalcontainer werp je reeds het niet te recyclen afvalstoffen die je niet verder kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en vensterglas horen geen in de de rest container.

Is het scheiden van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. In de het landelijk Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het het doel omschreven artikelen nogmaals te benutten indien dat het kan.

Wat kost een container container voor?

De tarieven prijzen van containers zijn afhangend van de stroom van afval, de afmeting van de rolcontainer alsook hoevaak de container rolcontainer ontleegd moet worden worden. Je vindt elke kosten op de de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je documenten, glas, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In iedere bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons koop je eenvoudig en rap een van de talloze soorten rolcontainers. Wij bezorgen hem gratis binnen een etmaal in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je meteen in het bestelproces. Handig, want dan kun je direct zien of je nog kunt economiseren met een restafval container. Restafval is door zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te zamelen, verminder je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Lees dan even voort. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container huren, maar ook gaan voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is solide en brandbestendig, handig als de container op een openbare plek staat. Je kiest uit verschillende groottes. De keuze is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) ontdaan moeten zijn. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn ruime moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de productie van groene stroom. Restafval lijkt dan wellicht waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche voorbrengt maar liefst 20% van de groene stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er verwijderd die hun route verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een nuttige toepassing. Deze gitzwarte korrelige slakken worden ingezet voor het ophogen of aanleggen van straten. Helaas komen er ook allerlei gevaarlijke stoffen los tijdens de verbranding die in bepaalde of geringere mate desondanks in het milieu komen. Om die reden moeten we doorgaan met streven naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Stalen Rolcontainer:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige lijst ontdek je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor je personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan stank geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té ruime bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container als dit maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren bij ons?

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een geschikte oplossing voor elk type vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Stalen Rolcontainer

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is gevormd uit 6 treden.

Hoger op de ladder, hoe duurzamer de behandeling. Zo pogen wij samen met jou de massa rommel in jouw gemengd afval container terug te dringen, stap 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over scheiden bij de afkomst. Want ongemengd gescheiden afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te vermijden, want dit is nadelig voor het milieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Soorten en prijzen bedrijfsafval en gemengd afval beheer

De capaciteit voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je kan kiezen voor een betaalbare kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om bij te schatten welke maat het perfect bij je past? Haal dan even contact op met één van onze deskundigen. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalmaterialen kennen wij precies wat je vereist hebt. En wil je een keer een aanvullend lediging of regulier een grootte groter? Dan is dat uiteraard ook geen enkel issue!

De prijzen van de bakken wisselen per afvalstroom, materiaal en capaciteit. Je verhuurt bij ons steeds tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit komt, gelijk we bespraken, door haar effect op het milieu. Gelukkig vind je bij ons precies waarvoor je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelsysteem staat overtuigend wat je voor een specifieke algemeen afval container of een bepaalde alternatieve bak aftikt. Wij vinden het belangrijk dat dit aspect transparant is. Zo kom je achteraf geen voor nare ontdekkingen te staan.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Stalen Rolcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele typen papier, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie tussen een heel gevarieerd aanbod van containers van 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast als de containers buitenshuis staan, of wanneer vernieling aan de horizon staat. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Tevens in je beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat jouw papier- en karton in de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet voor basis voor nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, broden, pasta, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar tevens op kantoor kunt je jouw biologisch afval scheiden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van extra herbruikbaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaande een groot deel van ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalstromen te te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug vol. Daarnaast ligt het apart houden uit uw vuilnis tevens beter voor het de omgeving. PMD kan immers hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden voor verse artikelen te maken, jouw PMD is namelijk een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Stalen Rolcontainer

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor je PMD. We bieden verschillende kunststof rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze levering en landelijke dekking, heeft je in 24 uur jouw afvalcontainer bij het gewenste plek staan. U bepaalt zelfstandig de verlangde capaciteit en op welke manier frequent het container geleegd moet te zijn. Zo ken je dus zeker dat je jouw afval steeds kwijt kunt en waar je bijdraagt aan een verbeterde milieu via je afval te splitsen. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving veel als we afvalstoffen recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. De resterende plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Pakketten met aluminium laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stijf) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Draagtas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemische teken (deodorant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend stof is geplaatst Los karton of verschillend papier
 • Verpakking met van gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Hoe meer afval jezelf scheidt, des te goed dat is voor het milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glaswerk is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen is. Glasverval bestaat uit flesjes, potjes en glasscherven. Zonder om scheiden neemt het door de ruimte en massa heel veel ruimte in de afval van het bedrijf op. Je kan daarom flink uit besparen in je kosten voor afval. Het is bovendien compleet om te recyclen. Daarnaast kost het recyclen veel minder kracht dan glaswerk om te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar bij jouw bedrijf heel veel glasafval vrij, zoals bij de horeca, dan is een container voor glas essentieel. Heb jij variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten omdat jij de nummer bakken makkelijk aanpast.

Het geschikte container voor glas restafval

Bestel het beste containers voor het jouw glasverval op ons. Jij heeft de keuze uit selectie uit een bak met tweehonderdveertig liter en van 900 liters. Er is reeds één glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en ook deze worden gratis neergezet. Op basis van de afval kies jij hoe frequent ons het container komen legen. wij leveren het meest voordelige service.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het kost heel veel energie voor het glas te maken van nieuwe materialen. Glasverval is echter één goede grondslag. Er zitten meestal circa 50% oud glas binnen nieuwe glas. Bij het verwerken doen we verschil tussen wit, bruine, groene en ook gemengd glas. Daarnaast zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kan er zijn op één heel veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem verbinding .

Wat is mag wel er bij de glasverval?

Wel:

Leeg glasverval dat gediend heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallend kruikjes, borden, koppen, keramiek etc. n Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet veilig en ook op een veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan jij dus beter uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces voor verzameling en ook vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft jij honderd procent zekerheid dat je je archief veilig vernietigd is. Na vernietiging zullen de restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jij je dossiers niet wil in de de papierbak wilt werpen. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke informatie en dus best vernielt . Vermoedelijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij frequent veel afval in de het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat een gleuf waar het document precies doorheen past. Als het documenten eenmaal binnen het bak zijn, krijgt ze nog bij . Onze chauffeur komt eenmaal in de zoveel tijdstip langs voor de bak ledigen en de documenten ter plekke vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarbij de container door het vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. De inhoud zal vervolgens direct vernietigd.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop je je geheime papieren veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Door de klepje in het deksel kan je de documenten in de bak werpen. Je heeft de selectie van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kiest je de gewenste frequentie van lediging. Doordat je archief geen op vervoer is, loopt jij niet risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en vernietigd.