Steekwagen Rolcontainer ᐅ 6 SCHOKKENDE TIPS

Gauw en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook scheidt, er zal telkens restafval blijven bestaan. Probeer deze afvalstroompje dus beperkt mogelijk te behouden en je zult opmerken dat het economisch voordelig is. Via vuil dus zoveel eventueel te verdelen, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er zo minimaal toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Steekwagen Rolcontainer

Kies uit van het ruimste assortiment afvalcontainers en koop het beste container voor je restafval. In het afvalcontainer werp je al het onrecyclebare vuil welke je geen verder kan sorteren. Karton/karton, swill, en glas horen niet in de rest container. Tevens voor PMD verdelen hebben wij de juiste correcte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming aangaande alle afvalstromen welke binnen ondernemingen vrijkomen. Deze afvalstromen zouden meestal gescheiden opgehaald geraken. Dit is verbeterd voor het leefomgeving en het geldbeugel.

Wat is toegestaan er in zakelijk afval?

Hoe prima je je vuil eveneens scheidt, er zal er steeds restafval voortdurend voorkomen. Tracht het afvalstroompje dus beperkt toevallig te bewaren en je zult zien dat dit economisch gunstig is. Via afvalstoffen heel mogelijk eventueel te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er heel min mogelijk overblijvend afval over. In de de rest container werp je al het niet niet te recyclen vuil die je geen meer kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, PMD en vensterglas passen niet in de de rest container.

Is het verdelen van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je bent gedwongen afvalstromingen zoveel eventueel te verdelen. Binnen de Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat de bedoeling omschreven producten weer te benutten als dat lukt.

Wat kost een rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten voor containers zijn afhankelijk van de afvalstroom afvalstroom, de omvang van rolcontainer en hoevaak hoevaak de container rolcontainer ontleegd moet worden geraken. Je ontdekt ieder tarieven op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je documenten, vensters, swill en PMD scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In iedere bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons neem je gemakkelijk en vlug een van de verschillende typen vuilcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten in 24 uur in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze scherpe prijzen zie je direct gedurende het bestelproces. Praktisch, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt economiseren met een restafval container. Restafval is door zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Bekijk dan even voort. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook gaan voor een ijzeren rolcontainer. Een metalen rolcontainer is solide en brandbestendig, praktisch als de vat op een algemene plaats staat. Je kiest uit verschillende inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, op basis van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geledigd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de twaalf ruime actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de opwekking van hernieuwbare stroom. Restafval schijnt dan misschien zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalsector voorbrengt maar minstens een vijfde van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metalen er geëxtraheerd die hun pad voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een functionele doel. Deze gitzwarte korrelige resten worden gebruikt voor het aanvullen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke stoffen uit gedurende de verbranding die in minstens of geringere mate desondanks in het milieu komen. Dus moeten we doorgaan met streven naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Steekwagen Rolcontainer:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af zodat er niet plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te ruime container.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer deze maar halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren bij ons?

Redenen een container op wielen huren via ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor elk type afval en voor ieder onderneming. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Steekwagen Rolcontainer

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zestal treden.

Naarmate je hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo pogen wij in samenwerking met jou de massa afval in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit doen wij door te raadplegen over verdelen bij de oorsprong. Want ongemengd gescheiden afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een kringloop maatschappij.

Soorten en kosten ondernemingsafval en gemengd afval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je mag kiezen voor een betaalbare plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om naar te bepalen wat maat het goed bij je past? Pak dan even aansluiting op met een van onze experts. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalsoorten kennen wij juist wat je nodig hebt. En wens je eenmalig een aanvullend legen of standaard een maatje grotere? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De prijzen van de rolcontainers verschillen per afvalsoort, stof en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de laagste kosten. Restafval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit voortvloeit, zoals we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg vind je bij ons exact waarvoor je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelproces is aangegeven overtuigend wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een andere bak aftikt. Wij vinden het cruciaal dat deze informatie duidelijk is. Zo ben je naderhand nooit voor onaangename ontdekkingen te zitten.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Steekwagen Rolcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papier, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk apart inzamelen. Je hebt de optie uit een zeer divers aanbod van afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de containers buitenshuis staan, of vernieling op de horizon staat. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest gepaste grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Tevens in je beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat jouw papier- en papier in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt voor basis voor nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, maar tevens op kantoren mag je je biologisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit extra recyclebaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaande een groot deel van bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalsoorten in zamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug vol. Daarnaast is het scheiden uit je afval ook goed voor het de milieu. PMD mag immers hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden om verse artikelen te produceren, jouw PMD wordt immers een grondstof!

De geschikte container voor PMD en Steekwagen Rolcontainer

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte rolcontainer voor je PMD. Wij bieden verschillende plastic afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis bezorging en landelijke dekking, heb je binnen 24 uur jouw container bij de gewenste plek staan. Je beslist zelf het verlangde capaciteit en hoe vaak de afvalcontainer geleegd moet te worden. Op deze manier ken je daarom zeker dat je jouw vuilnis altijd kwijt kan en waar je meewerkt voor een verbeterde milieu via je afval te scheiden. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, want we belasten het omgeving veel minder indien we afval hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. Het overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en gomballen) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemische symbool (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander stof is gestopt Los doosjes of verschillend document
 • Verpakking inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe meer afval jezelf scheidt, des te goed dat is ten behoeve van het milieu en je geldbeurs. Glaswerk blijkt 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om splitsen is. Glasverval bestaan uit flessen, potten en scherven. Zonder het te splitsen neemt het glasafval vanwege de ruimte en gewicht veel plaats bij de bedrijfsafval in. Je kunt daarom heel besparen op je afvalkosten. Het glas is ook tevens compleet te recyclen. Ook kost het recyclen veel minder kracht dan glazen te produceren uit verse grondstoffen.

Komt er op je onderneming heel veel glasafval los, zoals in de horeca, dan is een glascontainer onmisbaar. Bezit jij variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij werkt met aanpasbare overeenkomsten omdat jij het aantal containers makkelijk verandert.

De geschikte container voor glasafval

Koop de meest geschikte containers voor je glasafval bij onze dienst. Jij hebt de keuze uit selectie uit een container van tweehonderdveertig liters en ook met negenhonderd liter. Er al één glascontainer startend bij €13 elke maand en ook dit worden gratis neergezet. Op basis van hoeveelheid afval kiest je op welke manier vaak ons de container komen legen. wij leveren het meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt glas verwerkt

Het heel veel energie voor het het glas om te maken van verse grondstoffen. Glasafval is daarentegen één prima basis. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen in nieuwe glas. Bij het bewerken maken wij onderscheid onder wit, bruine, groene en ook bont glazen. Daarnaast zijn kurken en deksels verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kan er op een heel veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem contact .

Wat is mag wel er zijn bij de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gediend heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallend jenever kruikjes, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallen binnen vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief dienen beschermd en in een veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan je dus best uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen bij een veilig proces van verzameling en vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heb jij 100% garantie dat je je archief beschermd vernietigt zijn. Na de vernietiging zullen het restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je je archief niet wil in de de papierbak wilt gooien. Enkele documenten bevatten geheime informatie en daarom beter vernietigd . Vermoedelijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je regelmatig veel vuil in het gedaante van geheim papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft één spleet waarin het document precies erin . Wanneer het papieren eenmaal binnen het bak zitten, krijgt niemand ze meer bij . Onze bestuurder komt eens de zoveel tijdstip bij voor het bak ledigen en het documenten plekke te vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten systeem waarbij de bak via de vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. De content zal vervolgens meteen vernietigd.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klepje in het deksel kun je de documenten in het bak werpen. Jij heeft de keuze van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je dossier geen op het transport gaat, loop je niet risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verzameld en vernietigd.