Steenkool Verbranding Restafval Stokes ☑️ 12 VERRASSENDE FEITJES

Gauw en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook scheidt, er zal steeds restafval aanwezig bestaan. Probeer dit afvalstroompje dus minimaal eventueel te houden en je zult opmerken dat het financieel voordelig is. Met afval dus mogelijk mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er dus zo weinig toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Steenkool Verbranding Restafval Stokes

Selecteer uit het grootste meest uitgebreide assortiment containers en bestel de beste beste afvalcontainer geschikt voor je restvuil. Binnen de container werp je al het het onrecyclebare afval die je niet meer kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, en vensterglas horen niet thuis in de de container. Eveneens betreffende PMD scheiden hebben wij het juiste afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de naam aangaande elke afvalstromingen welke binnen bedrijven vrijkomen. Die stromingen zouden vaak afzonderlijk opgehaald zijn. Het is beter aangaande het natuur en de portemonnee.

Wat mag wel er in zakelijk afval?

Hoezo prima je je afval eveneens scheidt, er zal er steeds overblijvend afval aanwezig zijn. Poog dit afvalstroompje dus beperkt mogelijk te behouden en je gaat merken dat dit economisch voordeelgevend is. Met vuil heel veel eventueel te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er zo minimaal mogelijk overblijvend afval over. In de het afvalcontainer werp je al het het niet onrecyclebare vuil die je niet verder kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, PMD en vensterglas horen niet thuis in de de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van bedrijfsafval gedwongen?

Je blijft gedwongen afvalstromen mogelijk mogelijk te verdelen. In de de Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het het doel vermeld artikelen weer te gebruiken als het mag.

Wat kost een een container container voor bedrijfsafval?

De tarieven voor rolcontainers zijn hangt af van de het stroom van afval, de grootte van afmeting van de afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de de container rolcontainer geledigd moet worden worden. U vindt elke prijzen op de tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je karton, glas, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In elke organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons bestel je snel en snel een van de talloze typen afvalcontainers. Wij bezorgen hem gratis gedurende 24 uur in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze lage prijzen zie je gelijk in het orderproces. Nuttig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen apart in te ophalen, verminder je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd juiste ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook opteren voor een metalen rolcontainer. Een metalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, nuttig als de container op een publieke plek staat. Je selecteert uit meerdere volumematen. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) ontdaan moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de 12 grote hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de opwekking van hernieuwbare stroom. Gemengd afval lijkt dan eventueel nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalsector voorbrengt maar liefst een vijfde van de duurzame energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metalen er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een functionele toepassing. Deze gitzwarte korrelige resten worden toegepast voor het verhogen of aanleggen van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke materialen uit in de verbrandingsproces die in meer of kleinere mate desondanks in het natuur komen. Daarom moeten we volhouden met proberen naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Steenkool Verbranding Restafval Stokes:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten goed af waardoor er niet ongedierte bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te ruime bak.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer dit slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor ieder type vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Steenkool Verbranding Restafval Stokes

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit 6 stappen.

Hoger op de orde, hoe ecologischer de afhandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw algemeen afval container te verlagen, fase 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over sorteren bij de bron. Want zuiver aparte afvalsoorten worden zo veel als mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Stap 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Soorten en kosten ondernemingsafval en gemengd afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je mag selecteren voor een betaalbare plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te schatten welke omvang het beste bij je past? Neem dan snel verbinding op met één van onze specialisten. Dankzij onze langdurige ervaring met afvalstromen begrijpen wij juist wat je benodigd hebt. En wil je één keer een extra lediging of standaard een formaat groter? Dan is dit natuurlijk ook geen issue!

De kosten van de containers verschillen per afvalcategorie, grondstof en capaciteit. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit komt, gelijk we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons precies voor wat je aan toe bent. In ons simpele bestelmethode staat helder wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere rolcontainer neerlegt. Wij achten het cruciaal dat deze informatie transparant is. Zo kom je later nooit voor vervelende ontdekkingen te liggen.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Steenkool Verbranding Restafval Stokes

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie uit een zeer uitgebreid assortiment met afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de loer ligt. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan wel 7 keer hergebruikt worden. Ook in je portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat je papier- en karton op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt als basis tot nieuw producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk aan aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecazaken komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar ook op kantoren mag je je biologisch afval apart houden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van extra recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een groot deel van bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalsoorten te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vol. Daarnaast is het apart houden van je afval tevens goed voor de milieu. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om verse producten te maken, je PMD is immers één basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Steenkool Verbranding Restafval Stokes

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte rolcontainer voor het je PMD. Wij bieden verschillende plastic rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze levering en nationale bereik, heeft je in 24 uren je container bij het verlangde plek staan. U bepaalt zelfstandig het gewenste capaciteit en op welke manier frequent de afvalcontainer geledigd dient te worden. Op deze manier weet je daarom zeker dat je je vuilnis altijd kwijt kunt en waar je bijdraagt voor een beter milieu door jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel je goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, want wij belasten het omgeving minder indien we afval recycleren. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. De resterende kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Pakketten met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en kauwgom) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Shopper boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander stof zit gestopt Los doosjes of ander papier
 • Pakket inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Des te meer afval jezelf sorteert, hoe goed dat zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glaswerk is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te splitsen zijn. Glasverval bestaan van flessen, potjes en scherven. Zonder om splitsen pakt het glasafval vanwege de volume en massa heel veel plaats bij het afval van het bedrijf in. Je kan dus flink besparen op jouw kosten voor afval. Het is tevens compleet om te recyclen. Ook kost het recyclen veel minder energie dan glaswerk om te produceren van nieuwe materialen.

Komt er op jouw bedrijf heel veel glas vrij, zoals in de horeca, dan een glascontainer essentieel. Bezit jij variërende periodes qua drukte? ons functioneert samen met flexibele contracten omdat jij het nummer bakken eenvoudig verandert.

De geschikte bak voor het glas restafval

Koop de beste containers voor het je glasverval bij ons. Je hebt de keuze uit keuze van één container van tweehonderdveertig liter en ook van 900 liters. Er is al een glascontainer vanaf €13 per maand en deze wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid afval kiest je hoe frequent ons het bak komen legen. wij biedt het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het veel kracht om het glas te maken van verse grondstoffen. Glasverval is daarentegen één goede basis. Daar zit meestal circa 50% oudere glazen binnen nieuwe glazen. Bij het bewerken doen we verschil onder blank, bruine, groene en ook gemengd glazen. Daarnaast zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kunnen er zijn bij één heel veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heeft je vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of neem contact .

Wat mag er bij de glasverval?

Wel:

Lege glasafval dat gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Daaronder vallen kruiken, bordjes, koppen, keramiek etc. n Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallend binnen vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen beschermd en ook op een veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging zou je daarom beter uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons helpen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van jouw jouw archief. Discreet en ook beschermd. Papieren worden discreet getransporteerd. Zo heb jij honderd procent garantie dat je archief beschermd vernietigd is. Na vernieling worden de restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat jij je archief niet wil in het papierbak wil werpen. Sommige documenten bevatten geheime informatie en daarom best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één spleet waarin het papier precies doorheen . Als de documenten al binnen het bak zitten, krijgt niemand ze nog bij . Onze bestuurder komt eens tijd langs om de bak te legen en het papier ter plaats vernielen in onze truck. Ook dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarbij het bak via het truck zelf wordt opgetild en geopend. De inhoud wordt vervolgens meteen vernielt.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klepje in het deksel kun jij het papieren in het bak gooien. Je hebt de selectie van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je dossier niet op het transport gaat, loopt jij niet risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en vernietigd.