Sticker Afvalcontainer Antwerpen 🔴 6 OPVALLENDE WEETJES

Gauw en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht dit afvalstroom zo klein mogelijk te behouden en je zal zien dat het geldelijk gunstig is. Via vuil zo zoveel toevallig te sorteren, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er zo zo weinig mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Sticker Afvalcontainer Antwerpen

Kies van de ruimste aanbod containers en bestel de beste ideale rolcontainer voor je je restvuil. In de rest afvalcontainer gooi je al de niet te recyclen afval dat je niet meer kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, en vensterglas thuishoren niet thuis in de rest restafvalcontainer. Tevens voor PMD verdelen beschikken ons de juiste juiste rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende ieder afvalstromen welke in firma’s vrijkomen. Dit afvalstromen kunnen dikwijls afzonderlijk ingezameld worden. Dat is goed betreffende het milieu milieu en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag wel er in zakelijk afval?

Op welke manier goed je je afval tevens scheidt, er zal er steeds restvuil voortdurend voorkomen. Poog het afvalstroompje zo minimaal toevallig te bewaren en je gaat opmerken dat dit financieel gunstig is. Door afval heel veel mogelijk te verdelen, zoals karton/karton, PMD, glas, en swill, blijft er heel min eventueel restafval over. Binnen de afvalcontainer gooi je je al het de niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet verder kan scheiden. Papier/karton, swill, PMD en vensterglas passen geen in de de rest afvalcontainer.

Is scheiden sorteren van zakelijk afval verplicht?

Je wordt gedwongen afvalstromen mogelijk eventueel te verdelen. Binnen het landelijk Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel bedoeling beschreven artikelen weer te gebruiken als dat kan.

Wat kost een een container afvalcontainer voor?

De tarieven voor tarieven van rolcontainers zijn afhankelijk hangt af van de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van afmeting van container alsook hoe vaak de container geledigd container geledigd moet worden zijn. Jij vindt je ieder tarieven op de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en PMD scheiden. Ook dragen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In elke bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons neem je snel en snel een van de talloze typen afvalcontainers. Wij brengen hem kosteloos binnen 24 uur in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze scherpe kosten zie je meteen tijdens het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je direct zien of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te ophalen, verklein je de aantal algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even verder. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je altijd juiste inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een stalen afvalcontainer. Een stalen afvalcontainer is hufterproof en brandbestendig, handig als de container op een algemene plaats staat. Je selecteert uit meerdere inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geledigd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de dozijn ruime actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de generatie van hernieuwbare kracht. Algemeen afval klinkt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalbranche voorbrengt maar zowaar twintig procent van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaaldeeltjes er uitgehaald die hun weg verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een bruikbare doel. Deze gitzwarte korrelige resten worden gebruikt voor het verhogen of bouwen van straten. Helaas komen er ook diverse giftige stoffen vrij in de verbrandingsproces die in bepaalde of kleinere mate desondanks in het leefomgeving terecht komen. Om die reden moeten we blijven streven naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Sticker Afvalcontainer Antwerpen:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige overzicht vind je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af zodat er niet plagen bij het afval kan. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té ruime container.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak wanneer deze slechts halfgevuld is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren via ons?

Redenen een rolcontainer huren bij ons? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor elk type vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Sticker Afvalcontainer Antwerpen

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het gebied van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is gevormd uit zes stappen.

Hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de verwerking. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw gemengd afval container te verminderen, stap 1. Dit bereiken wij door te adviseren over verdelen bij de bron. Want puur aparte afvalmaterialen worden zoveel als kan hergebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is ongunstig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Soorten en kosten ondernemingsafval en gemengd afval beheer

De capaciteit voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je kan kiezen voor een gunstige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te bepalen wat grootte het beste bij je aansluit? Haal dan snel contact op met één van onze experts. Met onze vele jaren ervaring met afvalstromen weten wij precies wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een extra lediging of standaard een grootte groter? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De kosten van de containers wisselen per afvalsoort, grondstof en literinhoud. Je least bij ons steeds tegen de scherpste tarieven. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit komt, zoals we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg vind je bij ons exact waarvoor je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelmethode is aangegeven duidelijk wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een bepaalde alternatieve bak aftikt. Wij beschouwen het essentieel dat deze informatie duidelijk is. Zo kom je naderhand niet voor nare verrassingen te zitten.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Sticker Afvalcontainer Antwerpen

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papier, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je hebt de keuze uit een heel uitgebreid assortiment met containers tussen 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme op de loer ligt. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan wel 7 keer hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat jouw papier- en karton op de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet voor basis tot nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, echter tevens in kantoren mag je je biologisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit meer herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaande een groot deel van ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalsoorten te te verzamelen, zitten je containers minder vlug vol. Bovendien is het scheiden uit je afval tevens goed voor het milieu. PMD mag immers hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, je PMD is namelijk één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Sticker Afvalcontainer Antwerpen

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. We bieden verschillende plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heeft je in 24 uren je afvalcontainer op het verlangde plek geplaatst. U bepaalt zelf de verlangde capaciteit en hoe vaak het afvalcontainer geledigd dient te worden. Op deze manier weet je dus vast waar je je vuilnis steeds kwijt kunt en dat je meewerkt voor een beter milieu via je afval te splitsen. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, omdat wij belasten het omgeving minder minder als we afval recycleren. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Hard) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemische symbool (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal zit geplaatst Los karton of ander document
 • Verpakking met van chemische stoffen
 • Glasverval

Des te meer afval je scheidt, hoe beter dat het is voor de milieu en jouw portemonnee. Glaswerk is 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om scheiden is. Glasafval bestaat uit flesjes, potjes en glasscherven. Zonder te splitsen pakt het vanwege het volume en massa heel veel plaats in de afval van het bedrijf op. Jij kan daarom flink besparen op jouw kosten voor afval. Het is ook bovendien compleet te recyclen. Ook kost het recyclen veel minder energie dan glaswerk om te maken van verse grondstoffen.

Ontstaat er op jouw bedrijf heel veel glas los, bijvoorbeeld bij de horeca, dan één container voor glas essentieel. Bezit je wisselende periodes met betrekking tot drukte? ons werkt samen met flexibele overeenkomsten omdat je het aantal containers makkelijk verandert.

De juiste bak voor het glasafval

Koop het meest geschikte containers voor het je glasafval bij onze dienst. Je hebt de keuze uit selectie uit een container met tweehonderdveertig liter en ook van negenhonderd liter. Er reeds één container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en deze wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kiest je op welke manier vaak wij de container komen legen. wij leveren het meest voordelige dienstverlening.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost heel veel kracht om het glas te produceren uit nieuwe materialen. Glasverval is echter echter een goede grondslag. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glas in nieuwe glas. Tijdens de bewerken maken we verschil tussen wit, bruin, groene en ook gemengd glazen. Ook worden kurk en ook deksels verwijderd. Via het glas om te recyclen, kunnen er zijn op een veel lagere temperatuur glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heeft je vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of verbinding op.

Wat mag wel er bij het glasverval?

Wel:

Lege glasverval dat gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallend jenever kruiken, borden, koppen, aardewerk etc. Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallend onder vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en op veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging kan je dus beter goed regelen. Het afgesloten rolcontainers van onze dienst helpen tijdens een veilig proces voor verzameling en ook vernietiging van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Documenten worden discreet getransporteerd. Zo heeft je honderd procent garantie dat je jouw archief beschermd vernietigt is. Na vernietiging worden het restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jij jouw archief niet wil in de papiercontainer wilt gooien. Enkele papieren bezitten geheime gegevens en kunnen kunnen dus beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen archief is heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb je frequent een grote hoeveelheid vuil in de het gedaante van geheim document? Kies voor het dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat een spleet waar het document precies doorheen past. Als de papieren eenmaal binnen het bak zitten, krijgen zij meer in . Onze bestuurder komt eenmaal tijd langs voor het bak te legen en de documenten plaats vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarbij de container via het truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. De inhoud zal daarna meteen vernielt.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij je vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klep in het deksel kan je de papieren in de container gooien. Jij heeft de keuze van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je archief niet op het transport is, loopt je geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze worden verzameld en vernietigd.