Stinkende Restafval Container ➡️ 7 MAKKELIJKE FEITJES

Gauw en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook sorteert, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Tracht deze stroom van afval zo beperkt toevallig te houden en je zult opmerken dat deze economisch voordeelgevend is. Via vuil dus zoveel mogelijk te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er heel minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Stinkende Restafval Container

Selecteer bij de meest uitgebreide aanbod containers en koop het beste rolcontainer voor je overblijvend afval. Binnen de restafvalcontainer werp je reeds het niet-recyclebare vuil dat je niet verder kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, en ruiten horen geen binnen de container. Ook omtrent PMD sorteren beschikken wij de juiste juiste rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam voor ieder afvalstromingen die in ondernemingen ontstaan. Dit afvalstromen zouden vaak apart opgehaald geraken. Dat is beter voor de leefomgeving en de geldtas.

Wat kan er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je vuil tevens verdeelt, er zal telkens restafval aanwezig voorkomen. Poog deze stroom van afval heel beperkt toevallig te houden en je zal merken dat dit financieel voordeelgevend is. Met afval heel veel mogelijk te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er dus minimaal eventueel restvuil over. In de rest container gooi je je reeds het niet onrecyclebare afvalstoffen welke je niet verder kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, PMD en vensterglas horen niet binnen het afvalcontainer.

Is scheiden scheiden van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je bent noodzakelijk afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. In de de Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het doel doel omschreven artikelen opnieuw te benutten indien dat lukt.

Wat kost een een container rolcontainer voor?

De kosten voor rolcontainers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom de afvalstroom stroom van afval, de grootte afmeting van container en hoe vaak de container geledigd rolcontainer geleegd moet zijn. Jij vindt alle prijzen op de.

Welk soort bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je documenten, vensters, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In elke bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons bestel je snel en vlug een van de talloze soorten vuilcontainers. Wij leveren hem gratis in 24 uur in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende kosten zie je gelijk tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Restafval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te verzamelen, verminder je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd geschikte verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook opteren voor een stalen vuilcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, praktisch als de container op een openbare plaats staat. Je selecteert uit meerdere inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geledigd moeten worden. Een algemeen afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de dozijn ruime hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de opwekking van duurzame kracht. Algemeen afval schijnt dan wellicht waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche produceert maar zowaar een vijfde van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaalresten er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een functionele doel. Deze gitzwarte korrelige slakken worden gebruikt voor het ophogen of aanleggen van wegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke substanties uit tijdens de verbranden die in meer of kleinere mate desondanks in het leefomgeving komen. Dus moeten we blijven proberen naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Stinkende Restafval Container:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze handige overzicht vind je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De containers dichten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té ruime bak.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak wanneer dit slechts halfvol is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren via ons?

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een geschikte oplossing voor ieder type afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Stinkende Restafval Container

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit 6 niveaus.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de behandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid afval in jouw gemengd afval container te verminderen, stap 1. Dit doen wij door te aanbevelen over scheiden bij de oorsprong. Want zuiver gescheiden afvalstromen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een kringloop systeem.

Typen en kosten ondernemingsafval en restafval verwerking

De volume voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je kunt opteren voor een voordelige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om naar te bepalen die grootte het goed bij je past? Haal dan gauw aansluiting op met één van onze specialisten. Door onze langdurige ervaring met afvalsoorten kennen wij juist wat je vereist hebt. En verlang je een keer een meer leegmaken of gewoonlijk een grootte ruimer? Dan is dit uiteraard ook geen issue!

De prijzen van de rolcontainers verschillen per afvalsoort, materiaal en capaciteit. Je least bij ons altijd tegen de scherpste prijzen. Restafval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit ontstaat, zoals we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact waar je aan toe bent. In ons simpele bestelsysteem staat vermeld helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere alternatieve bak aftikt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit duidelijk is. Zo kom je naderhand nooit voor nare verrassingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Stinkende Restafval Container

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes apart inzamelen. Je krijgt de optie uit een erg divers assortiment met afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten staan, of vernieling aan de loer staat. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest gepaste grootte. Daarna beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat jouw papier- en karton op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet voor basis tot nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij piepers, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Met name op horecazaken komen deze afvalsoorten beschikbaar, maar tevens in kantoren mag je jouw biologisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit extra herbruikbaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaande één groot gedeelte van ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalstromen in verzamelen, zitten je containers minder vlug gevuld. Bovendien is het scheiden uit uw vuilnis tevens goed voor het milieu. PMD kan immers gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen vers materialen gewonnen te worden voor verse artikelen te produceren, jouw PMD is namelijk een basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Stinkende Restafval Container

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende rolcontainer voor het je PMD. Wij leveren verschillende kunststof afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis levering en landelijke dekking, heeft je in 24 uren je container bij het verlangde locatie staan. Je beslist zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en hoe vaak het afvalcontainer geleegd moet te worden. Op deze manier weet je daarom zeker dat je jouw vuilnis steeds kwijt kan en waar je meewerkt voor een beter milieu via je vuilnis te splitsen. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, want we belasten het omgeving veel minder indien we afval hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminium laag binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Shopper tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend stof is geplaatst Los karton ofwel verschillend document
 • Pakket inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te veel vuilnis je sorteert, hoe beter dat zal zijn voor de milieubescherming en je portemonnee. Glas is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te scheiden zijn. Glasverval bestaan uit flessen, potten en ook scherven. Zonder te scheiden pakt het glasafval door de ruimte en massa heel veel ruimte in het bedrijfsafval op. Je kunt daarom flink uit besparen in je afvalkosten. Het is bovendien volledig te recyclen. Daarnaast kost het heel veel kleiner energie dan glaswerk te produceren uit verse materialen.

Komt er bij je bedrijf veel glas los, zoals bij de horeca, dan is een glascontainer onmisbaar. Bezit jij variërende periodes qua bezigheden? wij functioneert met flexibele contracten omdat je het nummer bakken eenvoudig aanpast.

De juiste container voor het glas restafval

Bestel de meest geschikte bakken voor je glasafval bij onze dienst. Jij heeft de keuze uit keuze van een bak met 240 liters en met 900 liter. Er al één container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en deze worden gratis neergezet. Op basis van de de glasafval kiest jij hoe vaak wij het container zullen komen ledigen. ons leveren het meest voordelige dienstverlening.

Zo worden glas bewerkt

Het heel veel energie om glas om te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter een goede grondslag. Daar zit meestal circa 50% oudere glas in nieuw glazen. Bij het verwerken doen wij onderscheid onder wit, bruin, groen en ook gemengd glazen. Daarnaast worden kurk en ook deksels verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er op één veel lagere temperatuur glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of neem contact op.

Wat is mag er zijn bij het het glasafval?

Wel:

Leeg glasverval dat gefungeerd had als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallend kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet veilig en ook in veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan jij daarom best goed organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons helpen bij een beschermd proces voor inzameling en vernieling van archief. Discreet en beschermd. Documenten worden discreet vervoerd. Op deze manier heeft je 100% zekerheid dat jouw dossiers veilig vernietigt zijn. Na vernietiging worden het restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat jij jouw archief niet wil in het papiercontainer wil werpen. Enkele documenten bezitten geheime gegevens en kunnen dus beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig veel vuil in het vorm van vertrouwelijk document? Kies voor archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft een spleet waarin het document precies erin past. Als het papieren al binnen de container zitten, krijgen ze meer in handen. Onze bestuurder komt eenmaal in de zoveel tijdstip langs voor de container legen en het papier plaats te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarbij het container via het truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het content zal daarna direct vernielt.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij je geheime papieren veilig in de gesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klepje in de deksel kan je het papieren in de bak gooien. Jij heeft de keuze van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op het transport gaat, loop jij niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verzameld en vernietigd.