Stroopblik Bij Restafval Of Pmd ➡️ 4 BEWEZEN HACKS

Vlug en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Tracht het afvalstroompje dus minimaal toevallig te behouden en je zult zien dat dit economisch gunstig is. Door afvalstoffen dus veel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er heel minimaal eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Stroopblik Bij Restafval Of Pmd

Kies van het grootste aanbod afvalcontainers en koop het ideale afvalcontainer geschikt voor je restvuil. In de rest afvalcontainer gooi je al het de niet te recyclen afval welke je geen extra kan scheiden. Papier/karton, swill, en glas horen geen in de restafvalcontainer. Eveneens omtrent PMD verdelen bezitten wij het correcte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam betreffende elke afvalstromen dat bij ondernemingen voortkomen. Dit stromingen mogen meestal gescheiden verzameld geraken. Het is verbeterd aangaande de milieu en het geldtas.

Wat kan er in de bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je afval ook verdeelt, er zal er steeds restafval blijven voorkomen. Probeer deze stroom van afval dus minimaal toevallig te houden en je zult opmerken dat dit economisch gunstig is. Door afvalstoffen zo mogelijk mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er dus min mogelijk restafval over. In de het afvalcontainer gooi je al het de niet-recyclebare vuil die je niet verder extra kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, PMD en glas horen niet in het container.

Is het sorteren van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. In de het Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat de doel omschreven goederen nogmaals te gebruiken als het mag.

Wat kost een container voor rolcontainer voor?

De tarieven voor kosten voor de rolcontainers zijn afhankelijk van de de afvalstroom afvalstroom, de grootte van omvang van afvalcontainer alsook hoe vaak de de container geledigd container geledigd moet worden. Je vindt je ieder prijzen op de de tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons neem je gemakkelijk en vlug een van de vele typen rolcontainers. Wij leveren hem zonder kosten in een dag in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze concurrerende kosten zie je direct tijdens het orderproces. Handig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Restafval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te ophalen, verminder je de aantal algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Bekijk dan even verder. Of koop direct jouw restafval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos passende verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook opteren voor een stalen afvalcontainer. Een metalen rolcontainer is solide en brandveilig, handig als de container op een publieke locatie staat. Je kiest uit verschillende inhoudsmaten. De keuze is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geledigd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de 12 ruime hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de generatie van duurzame kracht. Gemengd afval lijkt dan eventueel nutteloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie produceert maar minstens twintig procent van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaalresten er uitgehaald die hun pad verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een nuttige doel. Deze zwarte korrelvormige assen worden ingezet voor het aanvullen of aanleggen van wegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke stoffen los in de verbranding die in meer of kleinere mate toch in het leefomgeving belanden. Om die reden moeten we blijven streven naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Stroopblik Bij Restafval Of Pmd:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We bieden de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te grote container.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer dit maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren via ons? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor ieder soort afval en voor elk bedrijf. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Stroopblik Bij Restafval Of Pmd

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal niveaus.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de verwerking. Zo trachten wij samen met jou de volume vuilnis in jouw gemengd afval container te verlagen, etappe 1. Dit doen wij door te raadplegen over sorteren bij de oorsprong. Want ongemengd aparte afvalsoorten worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een circulaire maatschappij.

Categorieën en kosten zakelijk afval en algemeen afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je kan kiezen voor een betaalbare plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om bij te ramen wat maat het beste bij je past? Neem dan gauw verbinding op met een van onze experts. Door onze jarenlange ervaring met afvalmaterialen weten wij juist wat je nodig hebt. En wens je één keer een aanvullend leegmaken of regulier een formaat ruimer? Dan is dit natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De kosten van de bakken wisselen per afvalcategorie, grondstof en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de scherpste tarieven. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit ontstaat, gelijk we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons precies waar je te maken hebt. In ons simpele bestelsysteem staat vermeld duidelijk wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een alternatieve rolcontainer betaalt. Wij beschouwen het cruciaal dat deze informatie helder is. Hierdoor raak je later niet voor nare verrassingen te staan.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Stroopblik Bij Restafval Of Pmd

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie uit een zeer gevarieerd aanbod van containers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vernieling aan de horizon ligt. Kies, naargelang van je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens beslis je hoe vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan wel zeven keer gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat je document- en karton op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt voor basis tot nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk aan aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze afvalsoorten beschikbaar, echter tevens op kantoren mag je jouw biologisch afval scheiden. Je bespaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit meer recyclebaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalsoorten te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel gevuld. Bovendien ligt het scheiden van uw afval tevens beter voor het de omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen vers materialen ontgonnen te worden voor verse artikelen te produceren, jouw PMD is namelijk een basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Stroopblik Bij Restafval Of Pmd

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden verschillende plastic rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze bezorging en nationale bereik, heeft je in 24 uur je afvalcontainer op de verlangde locatie staan. Je bepaalt zelfstandig het gewenste capaciteit en op welke manier vaak het container geledigd moet te worden. Op deze manier weet je daarom zeker waar je jouw afval altijd kwijt kunt en dat je meewerkt aan een beter milieu via je afval te splitsen. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, omdat we belasten het omgeving minder indien we afval hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. Het resterende plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Pakketten inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, verf etc)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander materiaal is geplaatst Los karton ofwel ander document
 • Verpakking inclusief van chemische stoffen
 • Glasverval

Hoe meer vuilnis jezelf sorteert, hoe goed dat is ten behoeve van de milieu en je geldbeurs. Glaswerk is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden zijn. Glasafval bestaat uit flessen, potjes en scherven. Zonder om splitsen neemt het door de volume en massa heel veel ruimte in de bedrijfsafval op. Jij kan dus heel uit besparen in je afvalkosten. Het is tevens compleet om te recyclen. Daarnaast kost het heel veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk te maken uit verse grondstoffen.

Ontstaat er op je onderneming heel veel glasafval vrij, zoals in de sector van de horeca, dan is is één container voor glas onmisbaar. Bezit je wisselende periodes met betrekking tot drukte? wij werkt met flexibele overeenkomsten omdat je de aantal bakken eenvoudig verandert.

Het geschikte bak voor glasafval

Koop het beste bakken voor het jouw glasafval bij onze dienst. Je hebt de selectie van een container van tweehonderdveertig liter en van negenhonderd liter. Er is reeds één glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en ook dit worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de de glasafval kiest je hoe frequent ons het bak komen ledigen. ons biedt de voordeligste service.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost kost veel kracht voor het glas om te produceren uit nieuwe materialen. Glasafval is daarentegen een goede grondslag. Daar zitten meestal circa 50% oud glas binnen nieuwe glas. Tijdens de bewerken maken wij onderscheid tussen blank, bruine, groen en ook bont glazen. Ook worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via glas om te recyclen, kunnen er zijn bij een veel kleinere warmte glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem neem contact op.

Wat mag wel er zijn bij het het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gediend heeft als verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek etc. Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je archief moet beschermd en in veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging zou je dus best goed regelen. De afgesloten rolcontainers van ons ondersteunen bij een veilig proces van inzameling en vernieling van dossiers. Discreet en ook veilig. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heb je honderd procent garantie dat je archief veilig vernietigd is. Na de vernietiging zullen de restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat jij jouw archief niet in de papierbak wilt werpen. Enkele papieren bezitten geheime informatie en kunnen daarom beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen archief is zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in het vorm van geheim papier? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat een gleuf waar het document precies doorheen past. Als het documenten eenmaal in de bak zitten, krijgen niemand ze meer in . Onze bestuurder komt eens de tijd bij om het bak te legen en het documenten plekke vernietigen in onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarbij de container door de vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. Het inhoud zal vervolgens meteen vernielt.

De geschikte container voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klepje in het deksel kun jij het documenten in het bak werpen. Jij heeft de keuze van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je dossier niet op vervoer gaat, loop jij geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden verzameld en vernietigd.