Suez Bedrijfsafval 🔥 6 OPZIENBARENDE TIPS

Vlug en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook sorteert, er zal altijd restvuil blijven bestaan. Probeer het afvalstroom dus minimaal mogelijk te bewaren en je gaat zien dat deze geldelijk voordelig is. Via vuil dus veel toevallig te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er zo min eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Suez Bedrijfsafval

Selecteer van de grootste gamma afvalcontainers en koop de beste afvalcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In de de container gooi je je al het het niet te recyclen vuil die je niet meer kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, en ruiten passen geen binnen de container. Eveneens betreffende PMD verdelen beschikken ons het correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de algemene benaming aangaande ieder afvalstromingen welke in firma’s vrijkomen. Deze afvalstromen mogen dikwijls afzonderlijk opgehaald zijn. Dit is verbeterd betreffende de natuur en de portemonnee.

Wat is toegestaan er binnen ondernemingsafval?

Hoe uitstekend je je afval eveneens scheidt, er gaat telkens overblijvend afval voortdurend zijn. Poog dit afvalstroompje heel beperkt toevallig te bewaren en je gaat zien dat dit economisch voordelig is. Met afvalstoffen dus zoveel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er zo zo weinig toevallig restvuil over. Binnen de container werp je reeds het niet niet te recyclen afvalstoffen dat je geen verder kan verdelen. Karton/karton, swill, PMD en vensterglas thuishoren niet thuis in de rest container.

Is het scheiden verdelen van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je bent gedwongen afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. In het Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het doel bedoeling omschreven goederen nogmaals te benutten indien dat kan.

Wat kost een container een container container voor bedrijfsafval?

De prijzen voor rolcontainers zijn afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroompje, de grootte van grootte van rolcontainer en hoevaak de container geledigd container geledigd moet zijn. Je vindt alle prijzen op de de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons bestel je snel en rap een van de verschillende typen rolcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten binnen 24 uur in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze lage prijzen zie je direct tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen apart in te verzamelen, verklein je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Doorlees dan even verder. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook opteren voor een metalen vuilcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandwerend, handig als de bak op een openbare plek staat. Je gaat uit verschillende volumematen. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) ontdaan moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de twaalf ruime actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de opwekking van groene kracht. Algemeen afval schijnt dan misschien zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalindustrie levert maar liefst een vijfde van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metalen er verwijderd die hun route voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelvormige slakken worden toegepast voor het aanvullen of aanleggen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige substanties los gedurende de verbranden die in bepaalde of kleinere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Daarom moeten we blijven zoeken naar zo minimaal afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Suez Bedrijfsafval:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische overzicht ontdek je snel de container die je vereist hebt. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De containers sluiten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té grote bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak als dit slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor ieder soort afval en voor elk onderneming. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Suez Bedrijfsafval

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zestal niveaus.

Naarmate je hoger op de orde, hoe duurzamer de afhandeling. Zo trachten wij samen met jou de massa afval in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over verdelen bij de oorsprong. Want puur gescheiden afvalstromen worden zoveel mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een circulaire maatschappij.

Soorten en kosten bedrijfsafval en algemeen afval verwerking

De capaciteit voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je kunt selecteren voor een gunstige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om bij te bepalen welke omvang het goed bij je past? Haal dan even verbinding op met één van onze specialisten. Met onze jarenlange ervaring met afvalmaterialen weten wij exact wat je vereist hebt. En wil je één keer een aanvullend leegmaken of gewoonlijk een grootte groter? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel probleem!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalsoort, materiaal en capaciteit. Je huurt bij ons steeds tegen de laagste prijzen. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit voortvloeit, zoals we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkig vind je bij ons precies waar je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelproces is aangegeven helder wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een alternatieve container betaalt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie helder is. Op deze manier raak je naderhand geen voor nare ontdekkingen te zitten.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Suez Bedrijfsafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk apart verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een zeer gevarieerd aanbod met containers tussen 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de horizon ligt. Selecteer, naargelang van je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan wel 7 maal hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat jouw document- en papier op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet voor grondstof voor nieuwe producten. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen vrij, maar tevens op kantoor mag je je biologisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van meer recyclebaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk deel van bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalstromen te te verzamelen, geraken je containers minder snel vlug gevuld. Bovendien ligt het apart houden uit uw vuilnis ook goed voor het het omgeving. PMD kan immers gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden voor verse producten te maken, jouw PMD is immers één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Suez Bedrijfsafval

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor je PMD. Wij bieden diverse plastic rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis levering en landelijke dekking, heeft je in 24 uur je afvalcontainer op het verlangde plek geplaatst. Je beslist zelf het verlangde capaciteit en op welke manier vaak het container geleegd moet te zijn. Zo ken je dus zeker dat je jouw vuilnis altijd kwijt kunt en dat je bijdraagt aan een verbeterde omgeving door jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, want wij belasten het omgeving veel minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. Het overgebleven plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en gomballen) (Stevig) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek etc.)
 • Shopper draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemische teken (deodorant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander stof is gestopt Los karton ofwel verschillend papier
 • Verpakking met van chemische stoffen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis je scheidt, hoe goed dat het zal zijn ten behoeve van het milieu en jouw geldbeurs. Glas is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te scheiden zijn. Glasverval bestaat uit flessen, potten en ook scherven. Zonder het om splitsen neemt het glasafval door de volume en gewicht heel veel ruimte in de bedrijfsafval in. Je kunt daarom flink besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is ook tevens compleet te hergebruiken. Ook kost het veel kleiner energie dan glaswerk te maken uit verse materialen.

Ontstaat er op je onderneming heel veel glas vrij, zoals in de horecabedrijven, dan is één glascontainer onmisbaar. Bezit jij wisselende periodes met betrekking tot drukte? ons werkt samen met flexibele overeenkomsten waardoor jij de nummer bakken makkelijk verandert.

Het juiste bak voor het glasafval

Bestel de meest geschikte bakken voor het je glasverval op onze dienst. Jij hebt de keuze van een container met 240 liters en van negenhonderd liter. Er al een container voor glas vanaf €13 per maand en dit worden gratis neergezet. Afhankelijk van de afval kiest jij op welke manier frequent wij de bak zullen komen legen. ons biedt het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost kost veel kracht om glas te maken uit verse materialen. Glasafval is echter daarentegen een prima grondslag. Daar zit gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuwe glas. Bij de verwerken doen wij onderscheid tussen blank, bruin, groene en bont glas. Daarnaast zijn kurk en ook deksels verwijderd. Via glas om te recyclen, kunnen er bij een heel veel kleinere warmte glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat mag er bij het het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gediend heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruikjes, borden, kopjes, aardewerk etc. n Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallend onder vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief dienen beschermd en ook op een veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging kan jij dus best uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen bij een beschermd proces van verzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft je 100% zekerheid dat jouw archief beschermd vernietigt is. Na de vernieling worden de restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je jij je dossiers niet in de papiercontainer wilt werpen. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen dus best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij frequent veel afval in de de vorm van geheim document? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één spleet waarin het document precies erin . Wanneer het papieren al in de container zijn, krijgen zij meer bij handen. Onze bestuurder komt eenmaal de tijd bij om de bak te ledigen en de documenten ter plekke te vernielen binnen onze truck. Eveneens dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarin het container via de vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. De content wordt daarna meteen vernielt.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij je geheime documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Via de klepje in het deksel kan jij het papieren in de container werpen. Je heeft de selectie van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je archief geen op transport gaat, loop je niet gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verzameld en verwoest.