Swill Afval 🔴 14 VREEMDE HACKS

Gauw en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht het stroom van afval heel beperkt toevallig te behouden en je gaat opmerken dat het financieel gunstig is. Door afvalstoffen zo zoveel toevallig te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er dus minimaal toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Swill Afval

Selecteer van de meest uitgebreide gamma containers en koop de beste beste rolcontainer voor je restvuil. In de de rest afvalcontainer gooi je je al het niet-recyclebare vuil die je geen verder kan scheiden. Documenten/karton, swill, en ruiten passen geen in de de afvalcontainer. Tevens betreffende PMD scheiden beschikken ons de juiste geschikte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam voor alle afvalstromen die in ondernemingen ontstaan. Dit stromingen kunnen vaak afzonderlijk opgehaald worden. Dit is goed betreffende de milieu en het geldbeugel.

Wat mag wel er binnen ondernemingsafval?

Hoezo goed je je afval tevens scheidt, er gaat telkens restvuil blijven bestaan. Poog deze afvalstroom heel beperkt eventueel te houden en je gaat merken dat dit geldelijk voordelig is. Door afvalstoffen dus veel toevallig te scheiden, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er heel minimaal eventueel restvuil over. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je je al de niet-recyclebare vuil die je geen verder kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en glas thuishoren niet in de rest container.

Is het sorteren van bedrijfsafval verplicht?

Je blijft gedwongen afvalstromingen zoveel toevallig te scheiden. In de Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel de bedoeling omschreven producten nogmaals te benutten waar het kan.

Wat kost een container een afvalcontainer voor?

De tarieven voor kosten van containers afhankelijk afhankelijk van de het afvalstroompje, de grootte van omvang van afvalcontainer en hoe vaak de container geledigd container geleegd dient geraken. Jij ontdekt ieder tarieven op tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je papier, ruiten, swill en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere onderneming komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons koop je gemakkelijk en snel een van de vele typen vuilcontainers. Wij leveren hem gratis in een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze scherpe tarieven zie je meteen tijdens het orderproces. Nuttig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te zamelen, reduceer je de massa algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Lees dan even verder. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds geschikte verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container huren, maar ook kiezen voor een metalen rolcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is hufterproof en brandveilig, praktisch als de container op een publieke plek staat. Je gaat uit meerdere volumematen. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geledigd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt gratis bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 omvangrijke moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de generatie van groene stroom. Algemeen afval lijkt dan eventueel waardeloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie voorbrengt maar liefst een vijfde van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaaldeeltjes er uitgehaald die hun pad vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een nuttige bestemming. Deze donkere korrelige resten worden ingezet voor het ophogen of creëren van straten. Helaas komen er ook diverse schadelijke stoffen los in de verbranden die in bepaalde of geringere mate desondanks in het milieu belanden. Dus moeten we doorgaan met streven naar zo minimaal verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Swill Afval:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische lijst vind je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De containers sluiten goed af zodat er niet ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té grote bak.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container wanneer dit slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren bij ons?

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een geschikte oplossing voor ieder type vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Swill Afval

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit 6 treden.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe duurzamer de verwerking. Zo trachten wij samen met jou de volume rommel in jouw algemeen afval container te verlagen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over sorteren bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalstromen worden zoveel mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een circulaire economie.

Soorten en kosten ondernemingsafval en gemengd afval beheer

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je kunt selecteren voor een gunstige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te ramen wat maat het goed bij je past? Neem dan gauw contact op met één van onze experts. Door onze jarenlange ervaring met afvalmaterialen weten wij precies wat je nodig hebt. En wens je een keer een extra leegmaken of standaard een grootte ruimer? Dan is dat uiteraard ook geen enkel kwestie!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalstroom, grondstof en capaciteit. Je huurt bij ons steeds tegen de laagste prijzen. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit ontstaat, zoals we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg vind je bij ons juist waarvoor je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelsysteem staat overtuigend wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een andere verschillende container betaalt. Wij achten het essentieel dat deze informatie helder is. Hierdoor raak je later geen voor onaangename ontdekkingen te zitten.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Swill Afval

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papierafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk apart verzamelen. Je hebt de keuze tussen een heel divers assortiment met containers tussen 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een brede keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de loer ligt. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Ook in je beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat je document- en papier in de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet voor grondstof voor nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Met name op horecazaken komen deze afvalstromen beschikbaar, echter tevens op kantoor mag je jouw biologisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van meer recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk deel uit ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalstromen in te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Bovendien ligt het apart houden van uw afval tevens goed voor het milieu. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden voor verse artikelen te produceren, je PMD is namelijk één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Swill Afval

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. Wij bieden verschillende plastic rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze levering en landelijke bereik, heeft je in 24 uren jouw afvalcontainer op het gewenste plek staan. U bepaalt zelf de gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent het afvalcontainer geleegd dient te zijn. Zo ken je daarom vast waar je je afval altijd weg kunt en waar je meewerkt aan een beter omgeving via jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, omdat wij belasten het omgeving veel indien we afvalstoffen recycleren. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. De overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en kauwgom) (Stevig) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Draagtas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen met of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander stof is geplaatst Los doosjes ofwel ander document
 • Verpakking inclusief chemische materialen
 • Glasafval

Hoe meer vuilnis jezelf sorteert, des te beter dat het is ten behoeve van de milieu en je portemonnee. Glaswerk is een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te splitsen is. Glasverval bestaat van flessen, potten en ook scherven. Zonder het te splitsen neemt het vanwege de volume en ook massa veel ruimte in het bedrijfsafval op. Je kan daarom heel besparen in je kosten voor afval. Het is bovendien volledig te hergebruiken. Ook kost het heel veel minder kracht in vergelijking met glaswerk om te maken uit verse materialen.

Komt daar bij jouw onderneming heel veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is één container voor glas essentieel. Heb jij variërende tijdsperioden qua bezigheden? ons functioneert samen met aanpasbare contracten waardoor jij de nummer containers makkelijk verandert.

Het juiste bak voor glas restafval

Koop het meest geschikte containers voor je glasafval op onze dienst. Je heeft de keuze uit selectie uit een container van tweehonderdveertig liter en met negenhonderd liters. Er is reeds één container voor glas startend bij €13 elke maand en ook dit wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kiest jij hoe vaak ons de container zullen komen legen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost kost veel energie voor het glas te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen een prima basis. Er zit meestal circa 50% oudere glazen in nieuw glas. Tijdens het verwerken doen we verschil onder blank, bruine, groene en gemengd glas. Daarnaast zijn kurken en deksels verwijderd. Via het glas om te recyclen, kan er op één veel lagere warmte glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heeft je vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of neem neem verbinding op.

Wat is mag er zijn bij het het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallend kruikjes, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet veilig en ook op veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan je daarom beter uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen bij een veilig proces voor inzameling en vernieling van jouw archief. Discreet en veilig. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb jij honderd procent garantie dat je jouw dossiers beschermd vernietigt zijn. Na de vernietiging zullen het restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je dossiers niet wil in de papierbak wil werpen. Enkele documenten bezitten geheime informatie en kunnen dus beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft je frequent veel vuil in de gedaante van geheim document? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt een gesloten container op wielen.

Deze container heeft één gleuf waarin het papier exact erin past. Als het documenten eenmaal in de container zitten, krijgen ze nog in . Onze chauffeur arriveert eens in tijdstip langs om de bak ledigen en het papier plaats te vernietigen binnen onze truck. Ook dit functioneert middels een gesloten systeem waarin het container door het vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. De content wordt vervolgens meteen vernielt.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop je je geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Door het klep in de deksel kun je de documenten in de bak werpen. Jij heeft de keuze van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kies jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat je archief niet op het transport is, loop jij geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden ingezameld en verwoest.