Tarieven Afvalcontainer In Alteba ✔️ 7 VERBIJSTERENDE HACKS

Gauw en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Probeer deze afvalstroompje zo klein eventueel te houden en je zult merken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Met vuil heel mogelijk eventueel te scheiden, zoals karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er zo minimaal toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Tarieven Afvalcontainer In Alteba

Kies uit bij het meest uitgebreide assortiment containers en koop de beste ideale afvalcontainer voor je je restafval. Binnen de afvalcontainer gooi je al het niet niet te recyclen afval die je niet verder meer kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en vensterglas horen niet in de rest restafvalcontainer. Tevens betreffende PMD sorteren beschikken we het correcte container.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam betreffende elke afvalstromen dat in ondernemingen ontstaan. Deze stromen zouden meestal afzonderlijk ingezameld zijn. Dat is goed voor het milieu milieu en de portemonnee geldtas.

Wat mag wel er in de bedrijfsafval?

Hoezo prima je je afvalstoffen ook sorteert, er zal er steeds overblijvend afval aanwezig zijn. Tracht dit stroom van afval heel klein toevallig te behouden en je zult merken dat dit economisch voordelig is. Met afval heel mogelijk eventueel te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er dus min eventueel restvuil over. In de het restafvalcontainer gooi je je reeds de onrecyclebare vuil dat je niet verder verder kan scheiden. Documenten/karton, swill, PMD en glas horen geen in de de container.

Is het scheiden sorteren van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te sorteren. Binnen de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat de streefdoel vermeld producten weer te benutten waar het mag.

Wat kost een een container bedrijfsafval?

De kosten van containers afhankelijk hangt af van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroom, de grootte afmeting van de container en hoe vaak de de container geledigd container ontleegd dient worden. U ontdekt elke tarieven op de de.

Welk aard restafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je documenten, ruiten, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons koop je eenvoudig en rap een van de talloze varianten vuilcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten in een etmaal in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage tarieven zie je gelijk gedurende het bestelproces. Nuttig, want dan kun je direct zien of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Algemeen afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te ophalen, verminder je de aantal restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd juiste verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container huren, maar ook kiezen voor een stalen vuilcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, handig als de vat op een openbare plaats staat. Je gaat uit meerdere inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geleegd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de 12 ruime actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de productie van hernieuwbare energie. Algemeen afval lijkt dan eventueel zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalindustrie produceert maar liefst 20% van de groene stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaaldeeltjes er uitgehaald die hun pad vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een bruikbare bestemming. Deze donkere korrelige assen worden toegepast voor het aanvullen of bouwen van wegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei schadelijke stoffen uit gedurende de verbranden die in minstens of geringere mate desondanks in het milieu belanden. Om die reden moeten we blijven streven naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Tarieven Afvalcontainer In Alteba:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische lijst vind je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De containers sluiten adequaat af zodat er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té ruime container.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer dit maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor ieder soort vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Tarieven Afvalcontainer In Alteba

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is gevormd uit 6 treden.

Hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de volume vuilnis in jouw gemengd afval container te verminderen, fase 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over scheiden bij de bron. Want zuiver aparte afvalsoorten worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een kringloop economie.

Categorieën en prijzen zakelijk afval en gemengd afval verwerking

De volume voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en elk daar tussenin. Je kan kiezen voor een betaalbare kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om naar te ramen welke maat het beste bij je past? Neem dan even contact op met één van onze deskundigen. Dankzij onze jarenlange deskundigheid met afvalmaterialen weten wij juist wat je benodigd hebt. En wil je eenmalig een meer lediging of standaard een grootte groter? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De prijzen van de bakken variëren per afvalsoort, grondstof en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige kosten. Algemeen afval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit ontstaat, gelijk we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs vind je bij ons juist voor wat je aan toe bent. In ons simpele bestelsysteem staat vermeld helder wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een bepaalde verschillende container betaalt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit helder is. Hierdoor kom je naderhand nooit voor nare ontdekkingen te zitten.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Tarieven Afvalcontainer In Alteba

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes afzonderlijk verzamelen. Je hebt de keuze tussen een zeer gevarieerd assortiment met afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een brede selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is gepast als de containers buiten staan, of vernieling aan de horizon ligt. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat je document- en papier in de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt als grondstof voor nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar ook op kantoor mag je jouw organisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit extra herbruikbaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaande één groot gedeelte uit ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten te te zamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug gevuld. Daarnaast ligt het apart houden van je afval ook beter voor het het milieu. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen enkele vers materialen gewonnen te worden om nieuwe producten te produceren, jouw PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Tarieven Afvalcontainer In Alteba

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. We leveren verschillende plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis levering en nationale bereik, heeft je binnen 24 uren je afvalcontainer bij de verlangde plek staan. Je bepaalt zelf de verlangde inhoudsmaat en hoe vaak de afvalcontainer geledigd moet te zijn. Zo weet je dus zeker waar je jouw afval altijd kwijt kunt en waar je bijdraagt aan een beter omgeving via jouw afval te scheiden. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, want we belasten het omgeving minder als we afvalstoffen recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof zit geplaatst Los karton of verschillend papier
 • Pakket met gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Des te meer afval je scheidt, des te beter dat zal zijn ten behoeve van het milieu en je geldbeurs. Glas is één van de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te splitsen zijn. Glasafval bestaat van flesjes, potten en scherven. Zonder het om splitsen pakt het glasafval vanwege het ruimte en massa heel veel ruimte in het afval van het bedrijf op. Je kunt daarom flink besparen in je kosten voor afval. Het glas is ook tevens volledig te recyclen. Ook verbruikt het veel kleiner energie in vergelijking met glazen om te produceren van verse grondstoffen.

Komt er op jouw onderneming heel veel glas vrij, zoals bij de horeca, dan is is een glascontainer onmisbaar. Bezit jij wisselende tijdsperioden qua drukte? wij werkt met aanpasbare contracten waardoor je het nummer bakken makkelijk aanpast.

Het juiste bak voor glasafval

Bestel het meest geschikte bakken voor jouw glasafval op onze dienst. Jij heeft de keuze van een bak met tweehonderdveertig liters en met 900 liter. Er al een glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en deze wordt kosteloos geplaatst. Op basis van de afval kiest je hoe vaak wij het bak komen ledigen. ons leveren het voordeligste service.

Zo wordt glas verwerkt

Het veel energie voor het het glas om te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is daarentegen een goede grondslag. Er zitten meestal circa 50% oudere glas binnen nieuwe glas. Tijdens het bewerken maken wij verschil onder blank, bruin, groene en ook bont glas. Ook worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kunnen er op een veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of neem verbinding op.

Wat mag er bij het het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gediend heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallen kruiken, bordjes, koppen, aardewerk etc. n Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen veilig en op veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou je daarom beter goed regelen. Het afgesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces van verzameling en vernieling van jouw archief. Discreet en ook beschermd. Documenten zullen discreet vervoerd. Zo heb jij 100% zekerheid dat je je dossiers beschermd vernietigt is. Na vernieling worden het restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je jij je archief niet wil in de de papierbak wil gooien. Enkele papieren bevatten geheime gegevens en kunnen daarom best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de het gedaante van geheim papier? Kies voor archiefvernietiging van ons . U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat een gleuf waar het document precies doorheen . Als het documenten al in het container zitten, krijgt niemand zij nog bij . Onze chauffeur komt eenmaal de tijdstip langs voor de container te legen en het documenten plaats te vernielen in onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten systeem waarbij het container via het truck zelf wordt opgetild en geopend. Het content wordt vervolgens meteen vernietigd.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop je je vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Via het klep in de deksel kan jij de documenten in de container gooien. Je heeft de selectie van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kiest je de gewenste frequentie van lediging. Omdat je dossier geen op transport is, loopt jij geen risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en vernietigd.