Tarieven Rolcontainers Nnrd ᐅ 14 SCHOKKENDE WEETJES

Vlug en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Poog het stroom van afval heel klein eventueel te houden en je zal merken dat deze economisch voordelig is. Door afvalstoffen dus zoveel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er zo zo weinig toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Tarieven Rolcontainers Nnrd

Selecteer uit het grootste grootste assortiment rolcontainers en bestel de ideale afvalcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In het container werp je al het niet-recyclebare vuil welke je geen meer kan sorteren. Papier/karton, swill, en glas thuishoren niet in de de rest restafvalcontainer. Eveneens voor PMD sorteren bezitten ons het juiste rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming voor ieder afvalstromen welke binnen bedrijven voortkomen. Dit afvalstromen zouden meestal afzonderlijk verzameld geraken. Dit is beter voor het milieu natuur en de geldtas.

Wat mag wel er in zakelijk afval?

Op welke manier uitstekend je je vuil tevens verdeelt, er zal er telkens restafval blijven bestaan. Probeer het stroom van afval heel minimaal toevallig te bewaren en je gaat merken dat dit financieel voordelig is. Door vuil zo zoveel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er dus min mogelijk restafval over. Binnen de container gooi je al het niet onrecyclebare afval die je niet meer kan verdelen. Documenten/karton, swill, PMD en glas horen niet thuis binnen de restafvalcontainer.

Is scheiden sorteren van ondernemingsafval gedwongen?

Je bent noodzakelijk afvalstromingen mogelijk eventueel te scheiden. Binnen het Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het doel de bedoeling vermeld artikelen nogmaals te benutten waar dat mag.

Wat kost een afvalcontainer voor?

De tarieven voor tarieven voor containers zijn afhankelijk van het afvalstroom, de grootte afmeting van container alsook hoevaak de container afvalcontainer ontleegd dient geraken. U vindt je alle tarieven op de de.

Welk type bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je karton, ruiten, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In elke organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons koop je gemakkelijk en snel een van de vele varianten afvalcontainers. Wij brengen hem gratis in een dag in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe tarieven zie je gelijk tijdens het orderproces. Praktisch, want dan kun je meteen zien of je nog kunt besparen met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te zamelen, verminder je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even verder. Of neem direct jouw restafval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook kiezen voor een ijzeren afvalcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, handig als de bak op een openbare plek staat. Je gaat uit diverse groottes. De keuze is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geleegd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de twaalf omvangrijke actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de productie van hernieuwbare kracht. Gemengd afval lijkt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalbranche produceert maar minstens een vijfde van de groene energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaaldeeltjes er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een nuttige doel. Deze donkere korrelvormige slakken worden toegepast voor het ophogen of aanleggen van straten. Jammer genoeg komen er ook allerlei giftige stoffen uit tijdens de verbrandingsproces die in minstens of kleinere mate echter in het natuur terecht komen. Dus moeten we volhouden met proberen naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Tarieven Rolcontainers Nnrd:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons handige lijst ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te grote bak.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container als dit maar halfvol is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor elk type afval en voor ieder bedrijf. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Tarieven Rolcontainers Nnrd

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zes treden.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de hoeveelheid rommel in jouw restafvalcontainer terug te dringen, fase 1. Dit bereiken wij door te adviseren over sorteren bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een circulaire economie.

Categorieën en prijzen ondernemingsafval en gemengd afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je mag selecteren voor een voordelige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om in te ramen welke grootte het goed bij je past? Pak dan gauw verbinding op met één van onze deskundigen. Met onze vele jaren ervaring met afvalmaterialen begrijpen wij precies wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een aanvullend leegmaken of standaard een formaat ruimer? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen issue!

De tarieven van de rolcontainers verschillen per afvalcategorie, grondstof en literinhoud. Je huurt bij ons altijd tegen de scherpste tarieven. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit voortvloeit, als we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg vind je bij ons exact waar je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelmethode staat helder wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een andere verschillende rolcontainer betaalt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit aspect helder is. Op deze manier ben je achteraf geen voor nare ontdekkingen te zitten.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Tarieven Rolcontainers Nnrd

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen kartonafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een rolcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk apart verzamelen. Je hebt de keuze tussen een erg uitgebreid aanbod met containers tussen 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en papier vind je op ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren container is gepast als de containers buiten staan, of vandalisme aan de horizon staat. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest gepaste grootte. Vervolgens bepaal je hoe frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat jouw papier- en papier in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof voor nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, pasta, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Met name op horecazaken komen deze afvalsoorten beschikbaar, echter tevens in kantoren kunt je je biologisch afval scheiden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van extra herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaat een groot deel van bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalsoorten te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vol. Daarnaast is het apart houden uit uw afval tevens beter voor het omgeving. PMD mag immers hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen enkele vers materialen gewonnen te worden om nieuwe producten te produceren, jouw PMD wordt namelijk een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Tarieven Rolcontainers Nnrd

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende rolcontainer voor jouw PMD. Wij bieden verschillende plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis levering en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uur je container op het gewenste plek geplaatst. Je bepaalt zelfstandig de verlangde capaciteit en hoe frequent het container geledigd dient te zijn. Zo ken je daarom zeker waar je jouw afval altijd weg kan en dat je meewerkt voor een beter milieu via jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het milieu minder minder indien wij afval hergebruiken. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. De overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Pakketten inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en gomballen) (Stevig) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, lak enz.)
 • Pakketten met ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal is geplaatst Afzonderlijk karton of verschillend document
 • Verpakking inclusief chemische materialen
 • Glasafval

Hoe veel afval jezelf sorteert, des te goed dat zal zijn voor de milieu en ook jouw portemonnee. Glas blijkt 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te scheiden is. Glasafval bestaan van flessen, potjes en scherven. Zonder om scheiden pakt het glasafval door het volume en ook gewicht heel veel ruimte in het afval van het bedrijf op. Je kunt dus flink besparen in je kosten voor afval. Het glas is tevens compleet te recyclen. Ook kost het heel veel minder energie in vergelijking met glaswerk om te produceren uit nieuwe materialen.

Ontstaat er bij jouw onderneming heel veel glasafval los, zoals in de sector van de horeca, dan is een container voor glas essentieel. Heb jij variërende periodes met betrekking tot drukte? ons werkt met flexibele overeenkomsten waardoor jij de aantal bakken makkelijk verandert.

Het geschikte bak voor het glasafval

Koop de beste containers voor jouw glasverval bij onze dienst. Jij hebt de keuze uit selectie uit één bak met 240 liters en van negenhonderd liters. Er is is reeds één container voor glas startend bij €13 elke maand en dit worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van de afval kies je op welke manier vaak wij het container zullen komen ledigen. wij leveren het voordeligste dienstverlening.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost veel energie voor het het glas te maken uit verse grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen een prima basis. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas binnen nieuw glazen. Tijdens het verwerken doen we onderscheid onder blank, bruin, groen en gemengd glazen. Ook zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas om te recyclen, kunnen er zijn bij één heel veel lagere warmte glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragen of neem contact op.

Wat mag wel er bij het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallen jenever kruiken, borden, kopjes, aardewerk etc. n Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallend binnen vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen veilig en op een veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou jij daarom best uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons ondersteunen bij een beschermd proces van inzameling en ook vernieling van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Papieren zullen discreet getransporteerd. Zo heb je 100% garantie dat je jouw dossiers veilig vernietigd zijn. Na de vernietiging worden de restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat jij jouw archief niet in de de papierbak wil gooien. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke informatie en daarom beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb jij regelmatig veel vuil in de gedaante van geheim papier? Kies dan voor archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een gleuf waarin het papier exact erin past. Wanneer het papieren eenmaal in de container zitten, krijgen niemand ze nog in handen. Onze chauffeur komt eens in tijdstip bij voor de container te legen en het papier ter plekke te vernietigen binnen onze truck. Ook dit werkt middels een gesloten systeem waarbij de bak via het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. Het content zal vervolgens direct vernietigd.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop je je geheime papieren veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klepje in het deksel kun jij de papieren in de bak werpen. Jij hebt de selectie van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief niet op transport is, loop je niet risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze wordt verzameld en vernietigd.