Ter Horst Rolcontainer ☑️ 9 MAKKELIJKE WEETJES

Gauw en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook scheidt, er zal steeds restafval aanwezig bestaan. Probeer dit afvalstroom zo minimaal toevallig te houden en je gaat merken dat dit financieel voordelig is. Via afvalstoffen zo mogelijk eventueel te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er heel minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Ter Horst Rolcontainer

Kies uit uit het grootste grootste gamma containers en bestel de de beste meest geschikte rolcontainer geschikt voor je restafval. In de restafvalcontainer werp je al het niet niet te recyclen vuil dat je niet verder kan scheiden. Documenten/karton, swill, en ruiten thuishoren geen in de de rest container. Ook omtrent PMD scheiden hebben wij de juiste correcte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam betreffende ieder afvalstromen die in ondernemingen ontstaan. Deze stromen kunnen meestal afzonderlijk ingezameld worden. Dit is beter voor de milieu en het portemonnee.

Wat kan er binnen ondernemingsafval?

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er zal telkens restvuil blijven voorkomen. Probeer dit afvalstroompje dus klein eventueel te behouden en je gaat opmerken dat dit financieel voordelig is. Via afvalstoffen heel veel toevallig te scheiden, zoals karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er heel zo weinig toevallig restafval over. In het afvalcontainer gooi je je al het het niet te recyclen afval die je geen meer kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, PMD en vensterglas thuishoren geen binnen de afvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. Binnen het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het het bedoeling vermeld goederen weer te gebruiken indien dat mag.

Wat kost een container een afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor afvalcontainers zijn afhankelijk hangt af van de de afvalstroom afvalstroom, de grootte van afmeting van de afvalcontainer alsook hoe vaak de container geledigd container geleegd dient worden. Jij vindt je elke prijzen op de.

Welk soort restafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je karton, ruiten, swill en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en vlug een van de talloze varianten rolcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos binnen een dag in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je gelijk tijdens het orderproces. Nuttig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Restafval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te verzamelen, verminder je de massa algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Lees dan even door. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos geschikte ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook kiezen voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren rolcontainer is hufterproof en brandveilig, handig als de vat op een publieke plaats staat. Je gaat uit meerdere inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geledigd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de 12 omvangrijke moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de productie van hernieuwbare stroom. Gemengd afval lijkt dan eventueel zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalsector voorbrengt maar zowaar twintig procent van de groene energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaaldeeltjes er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een bruikbare toepassing. Deze zwarte korrelige resten worden gebruikt voor het ophogen of bouwen van wegen. Helaas komen er ook diverse schadelijke stoffen uit in de verbrandingsproces die in minstens of kleinere mate echter in het leefomgeving terecht komen. Daarom moeten we blijven streven naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Ter Horst Rolcontainer:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze handige overzicht vind je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De bakken sluiten goed af zodat er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té grote bak.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak als dit slechts halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor elk soort vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Ter Horst Rolcontainer

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zestal stappen.

Hoe hoger op de ladder, hoe duurzamer de behandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de volume vuilnis in jouw restafvalcontainer terug te dringen, etappe 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over verdelen bij de afkomst. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en prijzen zakelijk afval en algemeen afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je kunt kiezen voor een gunstige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om naar te schatten die omvang het goed bij je aansluit? Neem dan even verbinding op met één van onze specialisten. Met onze jarenlange ervaring met afvalsoorten begrijpen wij precies wat je nodig hebt. En verlang je eenmalig een extra leegmaken of regulier een maatje grotere? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De prijzen van de bakken wisselen per afvalcategorie, materiaal en capaciteit. Je least bij ons steeds tegen de scherpste prijzen. Gemengd afval is één van de duurdere afvalstromen. Dit komt, als we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkig zie je bij ons exact voor wat je aan toe bent. In ons simpele bestelmethode staat helder wat je voor een restafvalcontainer of een andere andere bak betaalt. Wij beschouwen het essentieel dat dit aspect duidelijk is. Zo kom je naderhand niet voor vervelende ontdekkingen te zitten.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Ter Horst Rolcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de optie uit een heel divers aanbod van containers tussen 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een brede keuze tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren container is gepast als de afvalcontainers buiten staan, of vernieling aan de loer staat. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Ook in je portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat jouw papier- en karton op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet als basis tot nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze afvalsoorten vrij, echter tevens op kantoren kunt je je organisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit meer herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalstromen te zamelen, geraken je containers minder snel snel gevuld. Daarnaast ligt het scheiden uit je vuilnis tevens goed voor het het omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, jouw PMD wordt immers een basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Ter Horst Rolcontainer

{service1)

Bij vind je steeds een passende rolcontainer voor het je PMD. We leveren diverse plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis levering en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uur jouw afvalcontainer op het gewenste locatie staan. U bepaalt zelfstandig het gewenste capaciteit en op welke manier frequent de container geledigd moet te zijn. Zo weet je dus vast dat je je afval steeds weg kan en dat je meewerkt voor een verbeterde omgeving via jouw afval te splitsen. Bestel snel je voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, want wij belasten het omgeving minder als wij afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. De resterende kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminium laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en gomballen) (Stevig) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, druiprek etc.)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemische symbool (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander stof zit geplaatst Los doosjes ofwel verschillend document
 • Pakket met van chemische materialen
 • Glasafval

Des te meer afval je scheidt, hoe beter dat het is voor de milieubescherming en je portemonnee. Glas is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te splitsen is. Glasverval bestaan uit flesjes, potjes en ook scherven. Zonder het om splitsen neemt het vanwege de volume en gewicht heel veel plaats in het bedrijfsafval in. Je kunt daarom flink besparen op jouw afvalkosten. Het glas is tevens volledig te recyclen. Ook verbruikt het recyclen veel minder kracht dan glazen te produceren uit verse materialen.

Ontstaat er op je onderneming veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is is een container voor glas essentieel. Bezit je wisselende tijdsperioden qua drukte? ons werkt samen met flexibele contracten omdat jij de nummer bakken makkelijk aanpast.

Het geschikte bak voor glas restafval

Koop de meest geschikte containers voor het je glasverval bij ons. Jij heeft de selectie van één bak met tweehonderdveertig liters en ook met 900 liters. Er is reeds één container voor glas startend bij €13 elke maand en ook dit wordt gratis neergezet. Op basis van de de afval kies je op welke manier frequent ons het bak zullen komen ledigen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost kost veel energie voor het het glas te maken uit verse materialen. Glasverval is echter echter één goede basis. Daar zitten meestal ongeveer 50% oud glazen in nieuwe glas. Bij het verwerken doen wij verschil tussen wit, bruin, groene en ook bont glas. Ook worden kurken en ook deksels verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kan er bij een heel veel lagere temperatuur glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem contact op.

Wat mag wel er zijn bij de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gediend had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallen kruiken, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je archief dienen veilig en in een veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan je dus beter goed organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons helpen bij een veilig proces voor inzameling en vernietiging van dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren zullen discreet vervoerd. Op deze manier heeft jij 100% zekerheid dat jouw dossiers veilig vernietigd is. Na de vernietiging zullen het restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je archief niet in de papierbak wil werpen. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen dus beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig veel afval in de het vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons U. U krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft een gleuf waarin het document exact erin . Wanneer de documenten eenmaal in de container zitten, krijgt zij meer bij handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal in de tijdstip langs om de container legen en de papier plekke te vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit werkt middels een gesloten mechanisme waarin de bak via de vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. Het inhoud zal vervolgens direct vernielt.

De geschikte container voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klepje in het deksel kun je de documenten in het bak werpen. Jij heeft de selectie van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kiest je de gewenst frequentie van lediging. Omdat je archief geen op het vervoer gaat, loop je geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier worden ingezameld en verwoest.