Terugdringen Restafval ➡️ 9 VERBIJSTERENDE WEETJES

Snel en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afval ook sorteert, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Tracht deze afvalstroompje heel klein mogelijk te bewaren en je zal merken dat deze geldelijk gunstig is. Via vuil zo zoveel toevallig te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er heel minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Terugdringen Restafval

Kies van het ruimste assortiment afvalcontainers en bestel de beste beste afvalcontainer voor je je overblijvend afval. In de de rest restafvalcontainer gooi je je al de onrecyclebare afval die je geen extra kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, en glas horen niet in de de container. Eveneens omtrent PMD sorteren beschikken we de juiste correcte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam betreffende ieder afvalstromen welke in firma’s voortkomen. Die stromen kunnen meestal afzonderlijk ingezameld worden. Dat is verbeterd voor het milieu milieu en de portemonnee geldtas.

Wat mag er in bedrijfsafval?

Hoe prima je je vuil tevens verdeelt, er gaat telkens restafval aanwezig zijn. Poog het afvalstroom heel klein toevallig te bewaren en je zult zien dat het financieel gunstig is. Met afval dus veel mogelijk te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, glas, en swill, rest er heel zo weinig eventueel restafval over. In de restafvalcontainer gooi je je al het het niet niet te recyclen afval die je niet verder meer kan scheiden. Papier/karton, swill, PMD en vensterglas passen geen in de de rest afvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromingen zoveel eventueel te scheiden. Binnen het Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het de bedoeling omschreven producten nogmaals te benutten indien dat lukt.

Wat kost een container een container voor afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten voor de rolcontainers afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroompje, de grootte grootte van de afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de container geledigd afvalcontainer ontleegd moet zijn. U vindt alle tarieven op tarievenpagina.

Welk type afval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met restafval containers

In elke onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons neem je snel en vlug een van de verschillende soorten rolcontainers. Wij leveren hem zonder kosten binnen een dag in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe tarieven zie je meteen tijdens het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te zamelen, verklein je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook gaan voor een stalen vuilcontainer. Een stalen afvalcontainer is solide en brandbestendig, praktisch als de bak op een publieke plaats staat. Je selecteert uit meerdere groottes. De selectie is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) ontdaan moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de 12 ruime moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van hernieuwbare energie. Restafval schijnt dan wellicht nutteloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie levert maar minstens een vijfde van de groene energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metalen er verwijderd die hun route voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een bruikbare doel. Deze donkere korrelige resten worden ingezet voor het ophogen of aanleggen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook diverse gevaarlijke substanties los gedurende de verbranden die in meer of kleinere mate desondanks in het leefomgeving komen. Dus moeten we doorgaan met zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Terugdringen Restafval:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af zodat er geen plagen bij het afval kan. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te ruime container.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer deze maar halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren bij ons?

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een geschikte oplossing voor elk type vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Terugdringen Restafval

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit 6 niveaus.

Hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de verwerking. Zo pogen wij in samenwerking met jou de massa afval in jouw algemeen afval container terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over verdelen bij de afkomst. Want puur gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan hergebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is slecht voor het natuur en draagt niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Soorten en kosten zakelijk afval en gemengd afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je kan selecteren voor een gunstige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om in te schatten die maat het perfect bij je past? Pak dan gauw aansluiting op met één van onze deskundigen. Door onze vele jaren deskundigheid met afvalstromen kennen wij exact wat je vereist hebt. En wens je een keer een extra legen of standaard een formaat groter? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De prijzen van de containers verschillen per afvalcategorie, grondstof en volume. Je least bij ons altijd tegen de meest voordelige kosten. Restafval is een van de duurdere afvalstromen. Dit voortvloeit, zoals we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons juist waar je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode is aangegeven duidelijk wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een andere andere rolcontainer neerlegt. Wij vinden het cruciaal dat dit duidelijk is. Op deze manier kom je achteraf nooit voor onaangename onthullingen te zitten.

Hoe houd je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Terugdringen Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele typen kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een erg divers assortiment van containers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen container is geschikt als de containers buiten geplaatst zijn, of vandalisme aan de loer staat. Kies, naargelang uit je nood, de meest gepaste grootte. Daarna beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat jouw papier- en papier op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt als basis tot nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter tevens op kantoren kunt je je biologisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van extra recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalsoorten te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vol. Daarnaast ligt het scheiden van je vuilnis ook goed voor het omgeving. PMD kan immers hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen nieuwe materialen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, jouw PMD wordt immers een basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Terugdringen Restafval

{service1)

Bij vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. Wij bieden diverse kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis levering en nationale bereik, heeft je in 24 uren jouw afvalcontainer op de verlangde locatie staan. U beslist zelfstandig het gewenste capaciteit en hoe frequent de container geledigd dient te zijn. Op deze manier ken je dus zeker waar je je vuilnis altijd weg kunt en dat je meewerkt aan een verbeterde omgeving door jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, omdat we belasten het milieu minder minder indien wij afval hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook gomballen) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, lak enz.)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander stof is geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend document
 • Verpakking inclusief van chemische materialen
 • Glasscherven

Des te meer vuilnis je scheidt, hoe beter dat het zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en je geldbeurs. Glaswerk is één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om splitsen is. Glasafval bestaat uit flesjes, potjes en scherven. Zonder het te scheiden pakt het glasafval door het volume en massa veel ruimte bij de afval van het bedrijf in. Jij kan dus heel besparen in je kosten voor afval. Het glas is ook bovendien volledig om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het heel veel kleiner kracht dan glazen te maken van verse grondstoffen.

Ontstaat daar bij je bedrijf heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan een glascontainer onmisbaar. Bezit je wisselende periodes qua drukte? ons werkt met flexibele contracten omdat je het nummer containers makkelijk aanpast.

De geschikte container voor het glasafval

Koop het meest geschikte containers voor het jouw glasafval bij ons. Je hebt de keuze van één bak van tweehonderdveertig liter en ook met 900 liter. Er is is reeds een glascontainer vanaf €13 per maand en ook dit wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kiest jij op welke manier vaak wij de container zullen komen ledigen. ons biedt het voordeligste service.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost heel veel kracht om het glas om te maken uit nieuwe materialen. Glasafval is daarentegen een goede basis. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen binnen nieuwe glazen. Tijdens de verwerken doen wij verschil tussen wit, bruine, groene en ook bont glazen. Daarnaast worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via glas te hergebruiken, kunnen er zijn op een veel kleinere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heb je vragen? Bekijk het frequent gestelde vragen of contact op.

Wat mag er bij het glasafval?

Wel:

Lege glasverval die gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallen jenever kruikjes, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je archief moet veilig en ook op een veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan je dus best uitstekend regelen. De gesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen tijdens een veilig proces voor inzameling en vernieling van dossiers. Discreet en ook veilig. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb jij 100% zekerheid dat je archief beschermd vernietigd zijn. Na de vernietiging worden het restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je jij jouw dossiers niet wil in de de papierbak wil gooien. Enkele papieren bevatten geheime gegevens en kunnen dus beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de het vorm van geheim document? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één spleet waarin het papier precies erin . Als de papieren al binnen de bak zijn, krijgen zij nog bij . Onze bestuurder arriveert eens de tijd langs om de container te legen en het documenten ter plekke vernielen in onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarbij de container door de vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. De inhoud zal vervolgens direct vernietigd.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Door het klepje in de deksel kan je de documenten in de bak werpen. Je hebt de selectie uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je archief niet op het vervoer gaat, loopt je niet risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier worden ingezameld en vernietigd.