Theelichthouder In Plastic Of Restafval ✔️ 12 ONTHULLENDE WEETJES

Snel en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afval ook sorteert, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Tracht deze afvalstroom zo klein mogelijk te houden en je zult opmerken dat dit financieel voordelig is. Door afval zo mogelijk toevallig te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er heel zo weinig eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Theelichthouder In Plastic Of Restafval

Selecteer van de meest uitgebreide aanbod containers en koop het beste afvalcontainer geschikt voor je overblijvend afval. Binnen de restafvalcontainer gooi je je reeds het niet niet-recyclebare vuil die je niet verder kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en ruiten horen geen in de restafvalcontainer. Eveneens voor PMD sorteren beschikken we het correcte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de naam voor ieder afvalstromingen dat bij ondernemingen vrijkomen. Deze stromingen kunnen dikwijls gescheiden verzameld zijn. Dat is goed betreffende de milieu en de geldbeugel.

Wat mag wel er in de zakelijk afval?

Hoezo uitstekend je je afval ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval blijven voorkomen. Tracht het afvalstroompje zo klein toevallig te behouden en je gaat opmerken dat het geldelijk voordeelgevend is. Door afvalstoffen heel zoveel eventueel te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er dus min toevallig overblijvend afval over. In de rest restafvalcontainer werp je al het het niet niet te recyclen vuil die je niet verder verder kan verdelen. Papier/karton, swill, PMD en vensterglas horen geen in de het restafvalcontainer.

Is het verdelen van zakelijk afval noodzakelijk?

Je bent verplicht afvalstromingen zoveel toevallig te sorteren. Binnen het Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het het bedoeling vermeld goederen nogmaals te benutten indien het kan.

Wat kost een container voor?

De prijzen voor de containers zijn afhankelijk hangt af van de stroom van afval, de grootte van grootte van de rolcontainer alsook hoevaak de container container geledigd dient zijn. Jij vindt alle prijzen op de de.

Welk soort afval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en PMD scheiden. Ook dragen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met restafval containers

In ieder bedrijf komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons neem je eenvoudig en vlug een van de talloze soorten rolcontainers. Wij leveren hem zonder kosten binnen een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze scherpe kosten zie je direct tijdens het bestelproces. Nuttig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te verzamelen, verklein je de massa algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even voort. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook opteren voor een stalen afvalcontainer. Een metalen vuilcontainer is solide en brandveilig, praktisch als de bak op een openbare locatie staat. Je kiest uit diverse inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geledigd moeten worden. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de 12 grote hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de opwekking van groene stroom. Algemeen afval lijkt dan wellicht waardeloos, dat is het dus niet! De afvalbranche levert maar zowaar een vijfde van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaalresten er verwijderd die hun route verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een bruikbare doel. Deze zwarte korrelachtige assen worden toegepast voor het verhogen of bouwen van straten. Spijtig genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke stoffen vrij tijdens de verbranding die in minstens of mindere mate echter in het natuur terecht komen. Om die reden moeten we volhouden met streven naar zo minimaal verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Theelichthouder In Plastic Of Restafval:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af zodat er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te ruime container.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container als dit slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren bij ons?

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een geschikte oplossing voor ieder soort afval en voor elk bedrijf. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Theelichthouder In Plastic Of Restafval

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zes treden.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de afhandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw algemeen afval container te verminderen, fase 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de oorsprong. Want zuiver aparte afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een circulaire systeem.

Typen en tarieven bedrijfsafval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je mag selecteren voor een betaalbare plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om naar te schatten die omvang het beste bij je past? Neem dan snel verbinding op met één van onze specialisten. Door onze jarenlange ervaring met afvalmaterialen begrijpen wij exact wat je nodig hebt. En wens je één keer een meer legen of standaard een maatje ruimer? Dan is dit uiteraard ook geen probleem!

De prijzen van de containers variëren per afvalcategorie, materiaal en capaciteit. Je least bij ons steeds tegen de meest voordelige tarieven. Gemengd afval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit komt, zoals we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg zie je bij ons exact waar je aan toe. In ons gemakkelijke bestelmethode staat vermeld duidelijk wat je voor een algemeen afval container of een verschillende bak betaalt. Wij vinden het cruciaal dat dit aspect transparant is. Op deze manier raak je later geen voor nare ontdekkingen te staan.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Theelichthouder In Plastic Of Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes afzonderlijk verzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer uitgebreid aanbod met afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een brede keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling op de horizon staat. Kies, naargelang van je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan wel 7 keer hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat je papier- en papier op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet als grondstof tot nieuw producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze afvalstromen vrij, maar tevens in kantoor kunt je jouw organisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van extra recyclebaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaat een groot deel van bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalsoorten in verzamelen, zitten je containers minder snel gevuld. Daarnaast ligt het apart houden uit uw vuilnis tevens beter voor het het milieu. PMD mag namelijk gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, je PMD wordt immers één basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Theelichthouder In Plastic Of Restafval

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte rolcontainer voor het je PMD. We leveren diverse kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis levering en landelijke dekking, heeft je in 24 uren je container bij het gewenste locatie staan. Je beslist zelf de gewenste capaciteit en hoe frequent het container geleegd moet te zijn. Op deze manier ken je daarom zeker dat je je vuilnis altijd kwijt kunt en waar je bijdraagt voor een verbeterde milieu door jouw afval te scheiden. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, want wij belasten het milieu minder minder als wij afval recycleren. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. De overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Stijf) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Shopper draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (deodorant, verf enz.)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal is geplaatst Afzonderlijk karton ofwel verschillend document
 • Pakket inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Des te veel afval je sorteert, des te beter dat zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te scheiden zijn. Glasverval bestaan uit flesjes, potjes en ook scherven. Zonder het te scheiden pakt het glasafval vanwege de volume en gewicht heel veel ruimte bij de afval van het bedrijf in. Je kunt daarom heel besparen op je kosten voor afval. Het glas is ook tevens volledig om te recyclen. Ook verbruikt het heel veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk om te produceren uit nieuwe materialen.

Ontstaat daar op je onderneming heel veel glasafval vrij, zoals bij de horecabedrijven, dan is is een container voor glas essentieel. Heb je wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? ons werkt met aanpasbare contracten waardoor jij de nummer bakken eenvoudig verandert.

De juiste bak voor glas restafval

Koop de meest geschikte containers voor je glasverval op ons. Je heeft de selectie uit een bak van 240 liter en van negenhonderd liters. Er is reeds één container voor glas vanaf €13 per maand en ook deze wordt kosteloos geplaatst. Op basis van de afval kies je op welke manier frequent ons de container zullen komen legen. wij biedt het meest voordelige service.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het heel veel kracht om glas te maken van nieuwe materialen. Glasverval is echter daarentegen een prima basis. Er zitten gewoonlijk circa 50% oud glazen in nieuw glazen. Bij het verwerken maken wij verschil onder blank, bruine, groen en gemengd glas. Ook zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Via het glas om te recyclen, kunnen er op een heel veel lagere warmte glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of verbinding op.

Wat is mag er zijn bij het het glasafval?

Wel:

Leeg glasafval dat gediend heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallen jenever kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend onder vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet veilig en ook in veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan je daarom best goed organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons ons helpen bij een beschermd proces voor verzameling en vernieling van dossiers. Discreet en beschermd. Documenten worden discreet vervoerd. Op deze manier heb jij 100% garantie dat je archief beschermd vernietigd is. Na vernietiging worden de restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je je dossiers niet wil in het papiercontainer wil werpen. Sommige documenten bezitten geheime informatie en kunnen dus best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft jij regelmatig veel afval in het vorm van geheim document? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat één spleet waarin het papier exact doorheen past. Wanneer het papieren eenmaal binnen de bak zijn, krijgt niemand zij meer bij . Onze bestuurder komt eens de zoveel tijd langs om het bak ledigen en het documenten plaats vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een afgesloten systeem waarbij de bak door het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het content zal daarna meteen vernielt.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je je vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Door de klepje in het deksel kun je het papieren in de bak gooien. Jij heeft de selectie uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kiest je de gewenst frequentie van lediging. Doordat je dossier niet op transport is, loopt je geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en vernietigd.