Thorn Glascontainers ✔️ 4 VERBIJSTERENDE GEHEIMEN

Snel en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds restvuil voortdurend bestaan. Tracht het stroom van afval zo klein toevallig te houden en je zal merken dat deze economisch voordelig is. Via afvalstoffen zo veel mogelijk te verdelen, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er zo min mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Thorn Glascontainers

Kies van het grootste grootste aanbod afvalcontainers en bestel het beste rolcontainer geschikt voor je restvuil. In de container gooi je al het het niet niet te recyclen afval welke je niet extra kan scheiden. Karton/karton, swill, en ruiten thuishoren niet binnen de rest container. Tevens betreffende PMD verdelen beschikken we de geschikte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam aangaande alle afvalstromen welke bij firma’s vrijkomen. Die afvalstromen kunnen vaak afzonderlijk ingezameld worden. Dit is verbeterd voor het milieu milieu en de portemonnee portemonnee.

Wat kan er in de ondernemingsafval?

Hoe uitstekend je je afvalstoffen tevens scheidt, er gaat altijd restvuil voortdurend bestaan. Tracht deze stroom van afval heel klein toevallig te behouden en je zal zien dat dit geldelijk gunstig is. Met vuil dus mogelijk mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er dus min mogelijk overblijvend afval over. In de rest container gooi je al het niet onrecyclebare afval welke je niet verder meer kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, PMD en glas horen geen binnen het afvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van bedrijfsafval gedwongen?

Je wordt gedwongen afvalstromingen zoveel mogelijk te sorteren. Binnen het landelijk Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het de bedoeling vermeld artikelen opnieuw te benutten als dat het lukt.

Wat kost een container voor container voor bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten voor de afvalcontainers afhankelijk hangt af van de afvalstroom het afvalstroom, de grootte van grootte van rolcontainer alsook hoe vaak de container geledigd afvalcontainer ontleegd dient worden. Jij vindt ieder prijzen op de de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je papier, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In elke bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons neem je gemakkelijk en vlug een van de talloze soorten rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten gedurende 24 uur in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je gelijk in het aankoopproces. Handig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Algemeen afval is door zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te ophalen, verklein je de aantal gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even voort. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds geschikte verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook gaan voor een ijzeren vuilcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is solide en brandveilig, nuttig als de vat op een algemene plaats staat. Je selecteert uit verschillende inhoudsmaten. De keuze is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw container(s) ontdaan moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de 12 ruime actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de productie van hernieuwbare energie. Restafval lijkt dan eventueel waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche levert maar liefst een vijfde van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaaldeeltjes er uitgehaald die hun weg voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een nuttige doel. Deze donkere korrelvormige assen worden toegepast voor het aanvullen of aanleggen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse gevaarlijke materialen uit gedurende de verbranding die in bepaalde of geringere mate echter in het milieu belanden. Dus moeten we doorgaan met zoeken naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Thorn Glascontainers:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige lijst ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor je personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten goed af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te ruime bak.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container als dit slechts halfvol is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren bij ons?

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor elk soort afval en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Thorn Glascontainers

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit 6 stappen.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid rommel in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over verdelen bij de oorsprong. Want puur gescheiden afvalstromen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Soorten en tarieven bedrijfsafval en restafval beheer

De volume voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot tot wel 2500 liter en elk daar ertussen. Je kan selecteren voor een betaalbare plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om in te ramen wat grootte het goed bij je past? Haal dan snel aansluiting op met een van onze experts. Door onze vele jaren kennis met afvalmaterialen begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En wil je één keer een aanvullend lediging of regulier een grootte grotere? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen probleem!

De kosten van de bakken verschillen per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons altijd tegen de laagste prijzen. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit ontstaat, zoals we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg zie je bij ons precies voor wat je aan toe bent. In ons simpele bestelmethode staat helder wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een bepaalde alternatieve bak neerlegt. Wij beschouwen het essentieel dat dit transparant is. Zo raak je later nooit voor onaangename ontdekkingen te staan.

Hoe houd je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Thorn Glascontainers

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de optie uit een zeer uitgebreid assortiment met afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de horizon ligt. Kies, naargelang van je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Ook in jouw beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat jouw document- en karton in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof voor nieuw producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, taart, groentes en fruit en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter ook op kantoren kunt je je biologisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit meer recyclebaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande één groot deel uit bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalsoorten te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel vol. Daarnaast is het apart houden uit uw vuilnis ook beter voor het het milieu. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen vers materialen ontgonnen te worden om verse producten te produceren, jouw PMD is namelijk een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Thorn Glascontainers

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. We bieden diverse kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis bezorging en landelijke bereik, heb je binnen 24 uren je afvalcontainer bij de gewenste locatie geplaatst. Je bepaalt zelf het gewenste capaciteit en op welke manier vaak de afvalcontainer geledigd moet te zijn. Op deze manier ken je dus vast dat je jouw afval altijd kwijt kunt en dat je meewerkt aan een beter milieu door je afval te splitsen. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, omdat we belasten het milieu veel minder indien wij afval hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. Het overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminium laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stijf) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemische teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander stof zit gestopt Los karton of ander papier
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis je sorteert, des te goed dat zal zijn voor het milieu en ook je portemonnee. Glaswerk is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om splitsen zijn. Glasscherven bestaat van flesjes, potten en glasscherven. Zonder het te splitsen neemt het glasafval door het volume en ook massa veel ruimte bij de bedrijfsafval op. Je kunt dus heel besparen in je kosten voor afval. Het is ook tevens compleet om te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen heel veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk om te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Komt er bij jouw bedrijf heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan is is één glascontainer essentieel. Heb jij variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons werkt samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor je het aantal bakken eenvoudig aanpast.

De juiste container voor het glas restafval

Bestel het meest geschikte bakken voor het je glasverval bij ons. Je heeft de selectie van één bak met tweehonderdveertig liter en ook van 900 liters. Er is al een container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en ook dit wordt gratis neergezet. Op basis van de glasafval kies jij hoe frequent wij het container zullen komen ledigen. ons leveren het meest voordelige service.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost heel veel kracht voor het glas om te produceren uit verse grondstoffen. Glasverval is echter een goede grondslag. Er zitten gewoonlijk circa 50% oudere glazen binnen nieuwe glas. Bij de verwerken maken we onderscheid tussen blank, bruine, groen en ook bont glazen. Daarnaast zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Door glas te hergebruiken, kunnen er bij één heel veel lagere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heb je vragen? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of neem neem verbinding op.

Wat is mag wel er bij het het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gefungeerd heeft zoals verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallen jenever kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je archief moet beschermd en ook in veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan jij daarom best uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainer van onze dienst helpen bij een veilig proces voor verzameling en ook vernietiging van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten zullen discreet getransporteerd. Zo heeft je honderd procent zekerheid dat je dossiers veilig vernietigd is. Na vernietiging worden het restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je dossiers niet in de papierbak wil werpen. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen dus beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons . U krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat één gleuf waar het papier exact doorheen . Als het documenten al binnen het bak zitten, krijgen niemand zij nog bij handen. Onze bestuurder komt eens tijdstip bij om het bak te ledigen en het documenten plekke vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarin de bak door de truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het inhoud zal daarna direct vernielt.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je je vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klepje in het deksel kun jij het papieren in de container werpen. Je hebt de keuze uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kiest je de gewenst frequentie van lediging. Omdat je dossier geen op het transport is, loop jij geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden ingezameld en verwoest.