Tilburg Afval Pmd ᐅ 13 OPVALLENDE ZAKEN

Snel en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Poog deze afvalstroompje heel klein mogelijk te bewaren en je gaat opmerken dat het economisch voordelig is. Met afval zo mogelijk toevallig te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er heel min eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Tilburg Afval Pmd

Selecteer van het ruimste gamma rolcontainers en bestel de beste meest geschikte afvalcontainer voor je je restafval. In het restafvalcontainer gooi je reeds het niet-recyclebare afval welke je niet verder kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en glas horen geen in het restafvalcontainer. Tevens omtrent PMD verdelen beschikken we de geschikte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming aangaande elke afvalstromingen die binnen bedrijven vrijkomen. Deze stromingen zouden dikwijls gescheiden verzameld worden. Het is verbeterd voor de natuur en het portemonnee.

Wat mag er in bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je afval eveneens scheidt, er zal telkens restafval voortdurend voorkomen. Poog het afvalstroom dus klein toevallig te bewaren en je zal zien dat dit financieel voordelig is. Met afvalstoffen heel mogelijk eventueel te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er zo zo weinig toevallig restvuil over. In de de rest container werp je reeds de onrecyclebare afvalstoffen welke je geen meer kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en ruiten horen niet in de de rest afvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van zakelijk afval gedwongen?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te sorteren. In de Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel doel beschreven goederen weer te benutten indien dat lukt.

Wat kost een een container afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven tarieven van rolcontainers zijn afhankelijk hangt af van de afvalstroom het afvalstroom, de afmeting van de container en hoe vaak de container geledigd container geledigd moet geraken. Je vindt ieder prijzen op de de tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je karton, ruiten, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In elke organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en snel een van de vele typen vuilcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos binnen een etmaal in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende tarieven zie je gelijk gedurende het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Gemengd afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te zamelen, verminder je de aantal restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos geschikte ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook gaan voor een ijzeren rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, handig als de container op een publieke plek staat. Je selecteert uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw container(s) ontdaan moeten geraken. Een algemeen afval container wordt gratis bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de 12 omvangrijke moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van duurzame energie. Restafval lijkt dan wellicht nutteloos, dat is het echter niet! De afvalsector voorbrengt maar minstens twintig procent van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaalresten er geëxtraheerd die hun route vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een bruikbare doel. Deze gitzwarte korrelige resten worden gebruikt voor het aanvullen of creëren van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke substanties vrij gedurende de verbranding die in minstens of kleinere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Daarom moeten we volhouden met streven naar zo minimaal verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Tilburg Afval Pmd:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige overzicht ontdek je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af waardoor er niet ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té ruime container.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak als deze maar halfvol is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor elk type vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Tilburg Afval Pmd

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zestal niveaus.

Naarmate je hoger op de ladder, des te ecologischer de verwerking. Zo proberen wij samen met jou de massa vuilnis in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over sorteren bij de oorsprong. Want puur afzonderlijke afvalsoorten worden zo veel als mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het natuur en draagt bij niet bij aan een circulaire systeem.

Typen en kosten ondernemingsafval en restafval verwerking

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je kan kiezen voor een betaalbare kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te bepalen wat grootte het perfect bij je aansluit? Neem dan snel verbinding op met een van onze deskundigen. Dankzij onze vele jaren ervaring met afvalmaterialen kennen wij exact wat je benodigd hebt. En wens je eenmalig een aanvullend legen of regulier een grootte grotere? Dan is dit uiteraard ook geen issue!

De prijzen van de containers variëren per afvalcategorie, grondstof en volume. Je verhuurt bij ons steeds tegen de laagste kosten. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit komt, zoals we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs vind je bij ons juist waar je aan toe. In ons eenvoudige bestelsysteem staat vermeld helder wat je voor een gemengd afval container of een andere verschillende bak aftikt. Wij beschouwen het essentieel dat dit aspect duidelijk is. Zo ben je later geen voor vervelende verrassingen te zitten.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Tilburg Afval Pmd

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele typen kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes afzonderlijk verzamelen. Je hebt de keuze tussen een heel uitgebreid assortiment met containers van 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en papier vind je op ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is gepast als de containers buiten staan, of wanneer vandalisme aan de loer staat. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Ook in jouw beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom apart inzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat jouw papier- en karton in de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet voor basis voor nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschalen, patat, taart, groentes en fruit en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze afvalsoorten vrij, echter tevens op kantoren mag je jouw biologisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van meer herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een groot deel van ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren allemaal tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalsoorten in zamelen, zitten je containers minder snel snel gevuld. Daarnaast is het scheiden uit je afval tevens goed voor het milieu. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, je PMD is immers één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Tilburg Afval Pmd

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. We bieden verschillende plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis bezorging en landelijke dekking, heeft je in 24 uur je container op het gewenste plek staan. Je bepaalt zelf de gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak het afvalcontainer geledigd dient te worden. Zo weet je dus vast dat je je afval steeds kwijt kan en waar je bijdraagt aan een beter milieu via jouw afval te splitsen. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, want wij belasten het milieu minder minder als wij afvalstoffen recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. Het resterende kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stijf) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek etc.)
 • Shopper draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch teken (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander materiaal is gestopt Los karton of ander document
 • Verpakking met van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Hoe meer vuilnis je scheidt, des te beter dat is voor het milieubescherming en je portemonnee. Glaswerk blijkt 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te scheiden is. Glasafval bestaan uit flesjes, potjes en glasscherven. Zonder het te splitsen neemt het vanwege het ruimte en ook gewicht veel plaats bij de bedrijfsafval in. Jij kunt dus heel uit besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is ook tevens compleet om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen veel minder energie dan glaswerk te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Komt er bij je onderneming heel veel glasafval vrij, zoals in de horecabedrijven, dan een container voor glas essentieel. Heb jij variërende periodes met betrekking tot drukte? wij werkt samen met aanpasbare contracten omdat jij de nummer containers makkelijk aanpast.

Het geschikte bak voor het glasafval

Koop de meest geschikte bakken voor het je glasafval bij ons. Je hebt de keuze uit selectie van een bak met 240 liter en van negenhonderd liters. Er reeds één glascontainer vanaf €13 per maand en dit worden gratis geplaatst. Op basis van hoeveelheid glasafval kiest je hoe frequent wij de container zullen komen legen. wij biedt de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost kost veel energie om glas te maken uit verse grondstoffen. Glasafval is daarentegen een prima grondslag. Daar zitten meestal circa 50% oud glazen in nieuw glas. Tijdens de bewerken maken wij verschil tussen wit, bruine, groene en ook bont glazen. Ook zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Via glas te recyclen, kan er zijn bij één heel veel lagere warmte glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heb jij vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat is mag er bij de glasafval?

Wel:

Leeg glasverval die gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallend kruiken, borden, kopjes, keramiek etc. Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallend binnen vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet beschermd en in veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging zou jij dus beter uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen bij een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van archief. Discreet en ook veilig. Documenten worden discreet vervoerd. Op deze manier heeft je 100% zekerheid dat je je dossiers veilig vernietigd zijn. Na vernieling worden de restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jij je dossiers niet in de het papierbak wil gooien. Enkele papieren bezitten geheime informatie en kunnen dus best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je frequent veel afval in de de vorm van geheim papier? Kies dan dan voor archiefvernietiging van ons U. Je krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat een spleet waarin het papier exact erin . Wanneer de documenten eenmaal in de container zitten, krijgt ze nog bij handen. Onze chauffeur komt eenmaal de tijdstip bij voor de container legen en de papier plekke te vernietigen in onze truck. Ook dit functioneert middels een afgesloten systeem waarin de container door het truck zelf is opgetild en geopend. Het content wordt vervolgens direct vernietigd.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop je je geheime documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Door het klep in de deksel kun je het papieren in de container werpen. Je hebt de keuze van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je archief niet op transport gaat, loop jij niet risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier worden verzameld en vernietigd.