Toner Afval ᐅ 5 SNELLE TRUCS

Gauw en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook sorteert, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Probeer deze afvalstroom zo klein toevallig te houden en je zal opmerken dat het geldelijk voordeelgevend is. Door vuil dus zoveel mogelijk te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er dus zo weinig toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Toner Afval

Kies bij het grootste aanbod rolcontainers en koop het beste container voor je je overblijvend afval. In de container gooi je je al het het niet-recyclebare vuil dat je geen verder kan verdelen. Papier/karton, swill, en ruiten passen geen in de het container. Ook omtrent PMD sorteren hebben ons de juiste correcte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming voor alle afvalstromen dat binnen ondernemingen voortkomen. Die afvalstromen zouden vaak afzonderlijk opgehaald geraken. Het is beter voor de natuur en de portemonnee.

Wat mag wel er in ondernemingsafval?

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht het afvalstroom heel beperkt eventueel te behouden en je zal opmerken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Met vuil dus zoveel toevallig te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er heel zo weinig toevallig restvuil over. In de rest afvalcontainer gooi je je al het het niet-recyclebare afval dat je niet verder verder kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, PMD en vensterglas horen niet thuis in de restafvalcontainer.

Is scheiden scheiden van zakelijk afval noodzakelijk?

Je wordt noodzakelijk afvalstromingen zoveel toevallig te verdelen. Binnen het Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel de bedoeling omschreven goederen nogmaals te aanwenden indien dat het lukt.

Wat kost een een container bedrijfsafval?

De tarieven kosten van containers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom de afvalstroom, de grootte grootte van afvalcontainer en hoevaak hoevaak de container rolcontainer geledigd moet worden zijn. Jij vindt je ieder kosten op de tarievenpagina de.

Welk aard afval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je documenten, glas, swill en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In iedere bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons bestel je snel en vlug een van de vele soorten vuilcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos binnen een etmaal in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende kosten zie je meteen tijdens het bestelproces. Nuttig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Gemengd afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te ophalen, verklein je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even door. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een metalen rolcontainer is solide en brandwerend, handig als de container op een algemene plaats staat. Je selecteert uit verschillende inhoudsmaten. De keuze is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de twaalf ruime moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de productie van hernieuwbare energie. Gemengd afval schijnt dan wellicht zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalindustrie voorbrengt maar liefst twintig procent van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metalen er uitgehaald die hun weg vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een nuttige bestemming. Deze donkere korrelvormige assen worden gebruikt voor het verhogen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke substanties uit gedurende de verbranden die in bepaalde of kleinere mate toch in het milieu terecht komen. Om die reden moeten we doorgaan met zoeken naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Toner Afval:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We bieden de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische lijst vind je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor je personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té ruime bak.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak als dit slechts halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren via ons?

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een passende oplossing voor elk type vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Toner Afval

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zestal niveaus.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe ecologischer de verwerking. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de volume rommel in jouw algemeen afval container te verminderen, etappe 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over sorteren bij de oorsprong. Want puur afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Fase 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en prijzen zakelijk afval en gemengd afval verwijdering

De capaciteit voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en elk daar tussendoor. Je mag opteren voor een betaalbare kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om in te schatten welke omvang het perfect bij je past? Pak dan gauw contact op met één van onze experts. Met onze langdurige kennis met afvalstromen begrijpen wij exact wat je benodigd hebt. En wens je eenmalig een extra leegmaken of gewoonlijk een grootte grotere? Dan is deze uiteraard ook geen kwestie!

De kosten van de containers variëren per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je least bij ons steeds tegen de meest voordelige tarieven. Gemengd afval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, als we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg zie je bij ons exact voor wat je aan toe. In ons eenvoudige bestelsysteem is aangegeven duidelijk wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een andere alternatieve container neerlegt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit transparant is. Op deze manier raak je achteraf geen voor nare verrassingen te staan.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Toner Afval

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele typen papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een erg uitgebreid aanbod met afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of vandalisme op de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna bepaal je hoe vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan wel 7 maal gerecycled worden. Ook in je beurs bespaart het beduidend als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat jouw document- en papier op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof tot nieuw producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken komen deze afvalstromen beschikbaar, echter tevens op kantoren mag je je biologisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit extra recyclebaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaat een groot gedeelte uit ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalsoorten te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel vol. Daarnaast is het scheiden van je afval tevens beter voor de omgeving. PMD kan immers gerecycled worden. Daardoor moeten er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, je PMD is immers een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Toner Afval

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. We bieden diverse kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis bezorging en landelijke dekking, heeft je in 24 uur je container bij het verlangde locatie staan. Je bepaalt zelfstandig het gewenste capaciteit en op welke manier frequent de container geleegd moet te worden. Op deze manier ken je daarom vast dat je jouw afval steeds kwijt kunt en dat je meewerkt aan een beter omgeving via jouw afval te splitsen. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, want wij belasten het omgeving minder als we afval hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. Het resterende kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en kauwgom) (Hard) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Pakketten inclusief of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal zit geplaatst Afzonderlijk karton ofwel verschillend papier
 • Verpakking inclusief van chemische stoffen
 • Glasscherven

Hoe meer vuilnis jezelf sorteert, hoe beter dat het zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en ook je geldbeurs. Glas blijkt één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te scheiden is. Glasscherven bestaan van flessen, potten en scherven. Zonder het om scheiden pakt het glasafval door de ruimte en massa heel veel plaats in het afval van het bedrijf op. Je kan daarom flink uit besparen in jouw kosten voor afval. Het is ook tevens volledig te hergebruiken. Daarnaast kost het veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk te produceren van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar bij je onderneming heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan een container voor glas essentieel. Bezit jij variërende tijdsperioden qua bezigheden? ons werkt samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor je de nummer containers eenvoudig verandert.

Het juiste container voor het glasafval

Koop de beste bakken voor het je glasverval op ons. Jij heeft de keuze uit keuze van een container met 240 liters en ook van 900 liter. Er is is al een container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook dit wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de glasafval kies jij op welke manier frequent ons het container komen ledigen. wij leveren het voordeligste service.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het kost heel veel kracht om het glas om te produceren van nieuwe materialen. Glasafval is daarentegen één goede grondslag. Daar zit gewoonlijk circa 50% oudere glazen in nieuwe glas. Tijdens het bewerken doen we verschil tussen wit, bruin, groene en bont glas. Daarnaast zijn kurken en deksels verwijderd. Via het glas om te recyclen, kunnen er zijn bij een heel veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heeft jij vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of neem neem contact op.

Wat mag wel er zijn bij het de glasverval?

Wel:

Lege glasverval die gefungeerd heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Daaronder vallen kruikjes, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet beschermd en ook op veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan jij daarom best goed regelen. De gesloten rolcontainers van ons ondersteunen bij een veilig proces van verzameling en ook vernieling van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Documenten worden discreet vervoerd. Op deze manier heeft je 100% garantie dat je dossiers beschermd vernietigd is. Na vernietiging zullen de restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je jij je dossiers niet in het papiercontainer wilt werpen. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is heel tijd consumerend en omslachtig. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor dossiervernietiging van ons U. U krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft één spleet waarin het papier precies doorheen . Wanneer het papieren al binnen het container zijn, krijgen ze nog bij . Onze bestuurder arriveert eens in zoveel tijd langs om het container te ledigen en het documenten plaats te vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarin de container via de truck zelf is opgetild en geopend. Het inhoud zal vervolgens meteen vernietigd.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop je jouw geheime papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klepje in het deksel kan jij het papieren in de container werpen. Je heeft de keuze van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kiest je de gewenste frequentie van lediging. Omdat je archief geen op vervoer is, loop je geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier worden verzameld en verwoest.