Trechter Rolcontainer ➡️ 11 BEWEZEN GEHEIMEN

Vlug en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er zal altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog het afvalstroom zo klein eventueel te houden en je gaat zien dat het geldelijk gunstig is. Met afval zo veel mogelijk te verdelen, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er heel minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Trechter Rolcontainer

Selecteer uit het grootste meest uitgebreide assortiment afvalcontainers en bestel de ideale rolcontainer voor je overblijvend afval. Binnen het restafvalcontainer gooi je al het het niet niet te recyclen vuil welke je niet extra kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en vensterglas horen niet thuis binnen de rest container. Ook voor PMD scheiden beschikken ons de correcte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam voor ieder afvalstromen welke bij ondernemingen vrijkomen. Die stromen zouden meestal apart opgehaald zijn. Dat is verbeterd aangaande het leefomgeving en het geldtas.

Wat mag er in bedrijfsafval?

Hoezo prima je je afval ook verdeelt, er gaat telkens overblijvend afval voortdurend zijn. Poog deze afvalstroompje dus klein mogelijk te bewaren en je gaat merken dat deze financieel gunstig is. Met vuil heel mogelijk mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er zo min eventueel restvuil over. In de de container gooi je al het het onrecyclebare vuil dat je geen verder kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, PMD en vensterglas thuishoren geen in de container.

Is scheiden verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. In de Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat de doel beschreven artikelen opnieuw te gebruiken als dat het kan.

Wat kost een container een container container bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor containers afhankelijk hangt af van de afvalstroom het stroom van afval, de afmeting van de container en hoevaak hoe vaak de container geledigd rolcontainer geleegd moet worden. U ontdekt alle kosten op de tarievenpagina de.

Welk type restafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je papier, vensters, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In iedere bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons koop je gemakkelijk en snel een van de talloze varianten vuilcontainers. Wij brengen hem gratis in een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe tarieven zie je direct gedurende het bestelproces. Praktisch, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Algemeen afval is door zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te zamelen, verminder je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even verder. Of neem direct jouw restafval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds geschikte ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook opteren voor een ijzeren rolcontainer. Een metalen vuilcontainer is solide en brandveilig, handig als de vat op een algemene plek staat. Je gaat uit verschillende inhoudsmaten. De keuze is aan jou, op basis van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geledigd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de productie van groene energie. Gemengd afval klinkt dan wellicht zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalbranche levert maar minstens 20% van de groene stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metaaldeeltjes er uitgehaald die hun pad voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een functionele bestemming. Deze zwarte korrelvormige resten worden toegepast voor het verhogen of aanleggen van straten. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige stoffen los tijdens de verbrandingsproces die in bepaalde of geringere mate desondanks in het leefomgeving terecht komen. Om die reden moeten we doorgaan met streven naar zo minimaal afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Trechter Rolcontainer:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons praktische overzicht vind je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De bakken sluiten goed af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te ruime bak.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container als dit slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een passende oplossing voor elk type vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Trechter Rolcontainer

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit 6 stappen.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de verwerking. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de massa afval in jouw restafvalcontainer terug te dringen, fase 1. Dit realiseren wij door te adviseren over sorteren bij de afkomst. Want ongemengd aparte afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een circulaire maatschappij.

Categorieën en tarieven zakelijk afval en gemengd afval verwijdering

De capaciteit voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je mag kiezen voor een betaalbare plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om in te bepalen welke maat het beste bij je aansluit? Neem dan gauw contact op met een van onze deskundigen. Dankzij onze vele jaren kennis met afvalmaterialen begrijpen wij juist wat je vereist hebt. En wens je één keer een extra leegmaken of regulier een formaat groter? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De tarieven van de containers wisselen per afvalcategorie, grondstof en literinhoud. Je huurt bij ons altijd tegen de scherpste prijzen. Restafval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit voortvloeit, als we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkig zie je bij ons juist waar je te maken hebt. In ons simpele bestelproces is aangegeven overtuigend wat je voor een specifieke gemengd afval container of een andere verschillende rolcontainer betaalt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit transparant is. Hierdoor raak je achteraf geen voor nare verrassingen te liggen.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Trechter Rolcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes apart inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een zeer uitgebreid assortiment met containers tussen 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en papier vind je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je hebt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buitenshuis staan, of vandalisme aan de horizon ligt. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna beslis je hoe frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Ook in je beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat jouw document- en karton in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet voor basis tot nieuw producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschalen, patat, taart, groentes en fruit en melkproducten. Vooral op horecazaken komen deze soorten afvalsoorten vrij, echter tevens op kantoren kunt je jouw organisch afval scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van meer herbruikbaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaande een groot deel uit bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalstromen in verzamelen, zitten je containers minder snel vlug vol. Daarnaast is het scheiden uit je afval ook beter voor het milieu. PMD mag immers gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden om verse producten te maken, je PMD wordt immers één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Trechter Rolcontainer

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. We leveren verschillende plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis levering en landelijke dekking, heb je in 24 uren jouw container bij het gewenste locatie geplaatst. Je beslist zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent het container geledigd moet te worden. Op deze manier weet je dus zeker dat je jouw afval steeds weg kunt en waar je meewerkt voor een verbeterde milieu door je afval te splitsen. Bestel snel je voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, want we belasten het milieu minder minder als we afvalstoffen hergebruiken. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje binnenin (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook kauwgom) (Hard) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek etc.)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemische symbool (antitranspirant, lak enz.)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof is geplaatst Afzonderlijk doosjes of verschillend papier
 • Verpakking met chemische stoffen
 • Glasverval

Des te veel afval je scheidt, hoe goed dat is ten behoeve van de milieu en ook jouw geldbeurs. Glas is 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te scheiden is. Glasscherven bestaat van flesjes, potten en ook scherven. Zonder het te splitsen neemt het glasafval door het volume en gewicht veel plaats in de afval van het bedrijf in. Jij kunt dus heel uit besparen op je afvalkosten. Het glas is ook bovendien volledig om te hergebruiken. Ook kost het recyclen heel veel minder kracht in vergelijking met glaswerk te maken van verse materialen.

Ontstaat er bij je bedrijf veel glas vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is één glascontainer onmisbaar. Heb jij variërende periodes met betrekking tot drukte? wij werkt met aanpasbare contracten waardoor jij het nummer containers eenvoudig aanpast.

Het geschikte bak voor het glas restafval

Koop de beste containers voor je glasverval op ons. Jij heeft de keuze van één container met 240 liter en ook met 900 liters. Er is is reeds een container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en deze wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de glasafval kiest je hoe frequent ons het container zullen komen legen. ons biedt het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost kost veel kracht voor het glas om te produceren van verse materialen. Glasverval is echter echter een goede basis. Er zit gewoonlijk circa 50% oudere glazen in nieuw glas. Tijdens het bewerken maken wij verschil tussen blank, bruin, groen en bont glas. Daarnaast worden kurk en deksels verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kunnen er op één heel veel lagere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat mag er bij het glasafval?

Wel:

Lege glasafval die gefungeerd had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk etc. n Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen veilig en in veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging kan je dus best uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces voor inzameling en ook vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft jij 100% garantie dat je archief veilig vernietigt is. Na de vernietiging zullen het restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je je dossiers niet in de het papierbak wil werpen. Sommige documenten bezitten geheime gegevens en kunnen kunnen daarom best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen archief is heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig veel vuil in de gedaante van geheim document? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat één gleuf waar het papier exact erin past. Als het papieren eenmaal binnen de container zijn, krijgen zij meer in handen. Onze chauffeur arriveert eens de tijdstip bij voor de bak te ledigen en het documenten plekke te vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarin het bak door de truck zelf wordt opgeheven en geopend. Het content zal vervolgens meteen vernielt.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Via het klep in de deksel kun jij het papieren in het bak gooien. Jij heeft de keuze uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief niet op het transport is, loop jij niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en verwoest.