Tsf Duurzame Inzetbaarheid 🔴 10 SIMPELE TRUCS

Vlug en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal telkens restvuil voortdurend bestaan. Poog deze stroom van afval heel beperkt eventueel te houden en je zult merken dat dit economisch voordeelgevend is. Door vuil dus mogelijk mogelijk te verdelen, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er heel zo weinig eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Tsf Duurzame Inzetbaarheid

Kies uit uit de meest uitgebreide gamma containers en bestel de het meest geschikte rolcontainer geschikt voor je restafval. Binnen het restafvalcontainer gooi je je reeds het niet niet te recyclen vuil die je niet verder meer kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en glas horen niet in de rest restafvalcontainer. Ook omtrent PMD sorteren bezitten we het geschikte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam voor elke afvalstromen die in ondernemingen vrijkomen. Deze stromen kunnen dikwijls apart opgehaald geraken. Het is goed voor het milieu leefomgeving en de portemonnee portemonnee.

Wat moet er in de bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je vuil eveneens verdeelt, er zal telkens restafval voortdurend voorkomen. Poog het stroom van afval heel minimaal eventueel te behouden en je zult merken dat het economisch voordeelgevend is. Door vuil heel veel mogelijk te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er dus min mogelijk restvuil over. In de de restafvalcontainer gooi je al het de onrecyclebare vuil dat je niet meer kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, PMD en glas passen niet thuis binnen de container.

Is het scheiden van bedrijfsafval verplicht?

Je blijft noodzakelijk afvalstromingen zoveel eventueel te scheiden. In het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het bedoeling beschreven producten opnieuw te gebruiken waar dat kan.

Wat kost een container een container voor bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor rolcontainers zijn afhankelijk hangt af van de afvalstroom de afvalstroompje, de grootte van afmeting van de afvalcontainer en hoe vaak de de rolcontainer geledigd moet worden zijn. Je ontdekt ieder tarieven op tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, ruiten, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In iedere onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons koop je snel en vlug een van de verschillende varianten rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten gedurende een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe prijzen zie je meteen gedurende het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes apart in te verzamelen, reduceer je de massa restafval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even door. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je altijd juiste ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container huren, maar ook kiezen voor een metalen afvalcontainer. Een metalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, nuttig als de bak op een algemene locatie staat. Je gaat uit meerdere groottes. De keuze is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn ruime hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de generatie van hernieuwbare stroom. Gemengd afval lijkt dan wellicht waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar zowaar twintig procent van de duurzame energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de laatste metaalresten er uitgehaald die hun pad vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een functionele bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige resten worden gebruikt voor het aanvullen of bouwen van wegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei schadelijke materialen uit gedurende de verbranden die in bepaalde of mindere mate toch in het leefomgeving terecht komen. Daarom moeten we volhouden met proberen naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Tsf Duurzame Inzetbaarheid:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige lijst ontdek je snel de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers dichten goed af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té grote bak.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container als dit slechts halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren bij ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor ieder type afval en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Tsf Duurzame Inzetbaarheid

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zestal stappen.

Naarmate je hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de volume afval in jouw gemengd afval container te verlagen, etappe 1. Dit doen wij door te adviseren over sorteren bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Fase 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een circulaire economie.

Categorieën en kosten ondernemingsafval en algemeen afval beheer

De volume voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar ertussen. Je kan opteren voor een voordelige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om bij te ramen die omvang het goed bij je past? Neem dan snel aansluiting op met een van onze specialisten. Door onze langdurige ervaring met afvalstromen weten wij juist wat je vereist hebt. En wens je één keer een meer lediging of gewoonlijk een maatje ruimer? Dan is dit natuurlijk ook geen kwestie!

De kosten van de containers variëren per afvalstroom, materiaal en volume. Je verhuurt bij ons telkens tegen de laagste tarieven. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit komt, gelijk we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkig vind je bij ons precies waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelsysteem is aangegeven helder wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een bepaalde verschillende bak aftikt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit transparant is. Zo kom je naderhand geen voor onaangename onthullingen te liggen.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Tsf Duurzame Inzetbaarheid

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papierafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes gescheiden verzamelen. Je hebt de optie tussen een erg gevarieerd aanbod van afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een brede selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling op de horizon staat. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan wel zeven maal gerecycled worden. Tevens in jouw beurs bespaart het beduidend als je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat jouw papier- en karton in de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt als grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, broden, pasta, dranken, eierschalen, frites, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten vrij, maar tevens op kantoren mag je je biologisch afval apart houden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit meer recyclebaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande één groot gedeelte van ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalstromen te te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vol. Daarnaast is het scheiden uit je vuilnis tevens goed voor de omgeving. PMD mag namelijk gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen vers grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, je PMD is namelijk één basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Tsf Duurzame Inzetbaarheid

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende rolcontainer voor het jouw PMD. We bieden verschillende kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis bezorging en nationale bereik, heb je in 24 uren jouw afvalcontainer op het gewenste locatie staan. U beslist zelfstandig het gewenste capaciteit en op welke manier vaak de afvalcontainer geleegd moet te zijn. Op deze manier ken je daarom vast dat je je vuilnis altijd weg kan en dat je bijdraagt voor een verbeterde milieu door je vuilnis te splitsen. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, omdat wij belasten het omgeving veel minder indien we afvalstoffen hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. Het overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en gomballen) (Stevig) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal zit gestopt Los karton ofwel ander document
 • Verpakking met van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe veel afval jezelf scheidt, des te beter dat zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en ook je geldbeurs. Glaswerk blijkt 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te splitsen is. Glasafval bestaan uit flessen, potjes en scherven. Zonder het om scheiden neemt het door het volume en ook gewicht heel veel ruimte bij de afval van het bedrijf op. Jij kunt daarom flink uit besparen op jouw afvalkosten. Het glas is bovendien compleet om te hergebruiken. Daarnaast kost het veel kleiner kracht dan glaswerk om te produceren van nieuwe grondstoffen.

Komt daar op jouw onderneming heel veel glas los, zoals bij de sector van de horeca, dan één container voor glas onmisbaar. Bezit jij wisselende tijdsperioden qua drukte? ons functioneert met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij het aantal containers eenvoudig verandert.

Het juiste container voor glas restafval

Bestel de beste bakken voor het je glasverval bij ons. Jij heeft de keuze uit één bak met 240 liters en ook van 900 liters. Er al een container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en deze worden gratis geplaatst. Op basis van hoeveelheid glasafval kies je hoe vaak ons de container komen legen. ons biedt de meest voordelige service.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost veel kracht voor het het glas om te maken van nieuwe materialen. Glasafval is echter één goede basis. Er zit meestal circa 50% oudere glazen binnen nieuwe glas. Tijdens het bewerken maken wij onderscheid onder wit, bruin, groene en bont glazen. Ook worden kurk en deksels verwijderd. Door glas om te recyclen, kan er zijn bij een heel veel lagere temperatuur glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem neem contact op.

Wat is mag er bij de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk etc. n Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je archief moet beschermd en op een veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging kan jij daarom beter goed organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons ondersteunen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernietiging van dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heb je honderd procent zekerheid dat je archief veilig vernietigt zijn. Na vernieling zullen de restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je dossiers niet wil in de de papiercontainer wil werpen. Sommige documenten bezitten geheime informatie en kunnen kunnen daarom beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je frequent een grote hoeveelheid vuil in het gedaante van geheim document? Kies dan dan voor archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft één gleuf waarin het papier exact doorheen past. Als het documenten al binnen de container zijn, krijgt niemand zij nog in . Onze chauffeur komt eenmaal in zoveel tijd langs om het container ledigen en het documenten plaats te vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarin het bak via de truck zelf is opgeheven en opengemaakt. Het content zal vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte container voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij jouw geheime papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Via het klepje in de deksel kan jij de papieren in de bak gooien. Je hebt de keuze van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je dossier geen op het vervoer is, loopt je niet risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verzameld en verwoest.