Tuinafval Assen 🔴 6 VERRASSENDE GEHEIMEN

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook scheidt, er zal altijd restvuil blijven bestaan. Tracht dit afvalstroompje zo minimaal mogelijk te behouden en je gaat merken dat deze financieel voordelig is. Door afvalstoffen dus mogelijk eventueel te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er zo min eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Tuinafval Assen

Kies uit bij het grootste aanbod containers en koop de beste ideale container geschikt voor je overblijvend afval. In de de rest afvalcontainer werp je reeds de niet-recyclebare afval dat je niet verder kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, en glas horen niet in de rest container. Eveneens voor PMD scheiden hebben ons de correcte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming voor elke afvalstromen dat binnen bedrijven voortkomen. Die stromen kunnen vaak afzonderlijk ingezameld worden. Dat is beter aangaande het milieu milieu en het geldtas.

Wat moet er in de ondernemingsafval?

Op welke manier uitstekend je je afval eveneens verdeelt, er zal er altijd restvuil voortdurend zijn. Tracht dit afvalstroom dus beperkt toevallig te behouden en je zal opmerken dat het financieel voordelig is. Door afvalstoffen zo mogelijk eventueel te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en swill, blijft er heel zo weinig eventueel restafval over. In het container gooi je al het het onrecyclebare afval die je geen verder kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en glas passen geen in de de restafvalcontainer.

Is scheiden verdelen van ondernemingsafval verplicht?

Je bent verplicht afvalstromen mogelijk mogelijk te sorteren. In de Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel streefdoel beschreven goederen nogmaals te gebruiken waar het mag.

Wat kost een een container rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven kosten van containers zijn afhankelijk van de de stroom van afval, de grootte van afvalcontainer alsook hoe vaak de container geledigd afvalcontainer geleegd moet geraken. Jij ontdekt alle tarieven op de.

Welk aard bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je papier, glas, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In elke onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons neem je snel en vlug een van de vele varianten afvalcontainers. Wij bezorgen hem gratis binnen 24 uur in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage tarieven zie je meteen gedurende het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te ophalen, verminder je de aantal algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos geschikte inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een stalen afvalcontainer is solide en brandbestendig, handig als de vat op een publieke locatie staat. Je selecteert uit verschillende volumematen. De selectie is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) ontdaan moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf omvangrijke actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de opwekking van groene stroom. Algemeen afval klinkt dan eventueel zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalbranche produceert maar zowaar een vijfde van de duurzame energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een functionele bestemming. Deze zwarte korrelige resten worden gebruikt voor het verhogen of bouwen van straten. Jammer genoeg komen er ook diverse giftige stoffen vrij gedurende de verbranden die in bepaalde of kleinere mate echter in het milieu komen. Daarom moeten we blijven zoeken naar zo min mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Tuinafval Assen:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We bieden de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige lijst ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De containers dichten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het afval kan. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té ruime container.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container als dit slechts halfvol is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een geschikte oplossing voor elk soort afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering in 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Tuinafval Assen

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zes treden.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw algemeen afval container te verlagen, stap 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over scheiden bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalmaterialen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een kringloop maatschappij.

Soorten en kosten zakelijk afval en gemengd afval beheer

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je kunt kiezen voor een voordelige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om bij te ramen wat omvang het goed bij je past? Neem dan gauw contact op met een van onze experts. Met onze langdurige kennis met afvalsoorten begrijpen wij exact wat je vereist hebt. En verlang je eenmalig een aanvullend leegmaken of regulier een formaat ruimer? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen issue!

De kosten van de rolcontainers variëren per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je huurt bij ons steeds tegen de meest voordelige kosten. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit voortvloeit, zoals we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig zie je bij ons precies voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode staat vermeld helder wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een andere alternatieve container aftikt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit aspect duidelijk is. Op deze manier kom je naderhand geen voor onaangename ontdekkingen te staan.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Tuinafval Assen

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk apart verzamelen. Je krijgt de keuze uit een erg uitgebreid assortiment met containers tussen 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vandalisme aan de loer staat. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat jouw papier- en karton op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet als grondstof voor nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij piepers, brood, pasta, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Vooral op horecazaken komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar ook in kantoor mag je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit extra herbruikbaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk deel uit bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalstromen in te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Daarnaast ligt het apart houden van uw vuilnis tevens beter voor het milieu. PMD kan immers gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen nieuwe materialen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, je PMD is immers een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Tuinafval Assen

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende rolcontainer voor het je PMD. Wij leveren diverse kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis levering en nationale dekking, heeft je in 24 uren je container op de verlangde locatie geplaatst. U bepaalt zelf de gewenste capaciteit en op welke manier vaak de afvalcontainer geleegd dient te zijn. Zo ken je dus zeker waar je je vuilnis altijd kwijt kan en dat je meewerkt aan een beter milieu door jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, want we belasten het omgeving minder minder als wij afval hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. Het overgebleven plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminium laag binnenin (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook gomballen) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander materiaal is gestopt Los doosjes of verschillend papier
 • Pakket inclusief chemische materialen
 • Glasafval

Hoe meer afval je sorteert, des te goed dat is voor het milieubescherming en jouw portemonnee. Glaswerk blijkt een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om splitsen is. Glasverval bestaan van flesjes, potjes en scherven. Zonder het om scheiden neemt het door het volume en massa heel veel ruimte bij het bedrijfsafval in. Je kan daarom flink besparen op je afvalkosten. Het glas is ook tevens volledig te recyclen. Daarnaast verbruikt het heel veel minder kracht in vergelijking met glazen te maken van nieuwe grondstoffen.

Komt daar op je onderneming veel glas vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is één container voor glas onmisbaar. Bezit je variërende tijdsperioden qua bezigheden? wij functioneert met aanpasbare contracten waardoor je het aantal bakken eenvoudig verandert.

Het juiste container voor het glas restafval

Koop het meest geschikte containers voor het je glasverval bij onze dienst. Je heeft de keuze uit selectie uit één bak met 240 liters en ook van 900 liter. Er is is reeds een glascontainer startend bij €13 elke maand en ook dit wordt gratis geplaatst. Op basis van de hoeveelheid glasafval kies je op welke manier vaak wij de bak komen legen. ons leveren het meest voordelige dienstverlening.

Zo worden glas bewerkt

Het kost kost heel veel kracht om glas om te maken van verse materialen. Glasafval is daarentegen één goede basis. Daar zit gewoonlijk circa 50% oud glazen binnen nieuw glazen. Tijdens de bewerken doen we verschil onder blank, bruin, groene en ook gemengd glas. Daarnaast worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kunnen er zijn bij een heel veel lagere warmte glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem contact .

Wat mag wel er zijn bij het de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek etc. n Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief moet veilig en op veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging kan jij daarom best uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons ondersteunen bij een veilig proces voor verzameling en vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft je honderd procent zekerheid dat jouw dossiers veilig vernietigt is. Na de vernieling zullen het restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je jouw archief niet in de de papierbak wilt gooien. Enkele papieren bezitten geheime informatie en kunnen daarom best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft één spleet waar het papier precies doorheen . Wanneer het papieren eenmaal binnen de bak zitten, krijgen niemand zij meer in . Onze bestuurder komt eens in de zoveel tijd bij voor de bak te legen en het papier ter plekke te vernielen in onze truck. Ook dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarin het container via de truck zelf is opgetild en opengemaakt. De content zal vervolgens direct vernietigd.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klepje in het deksel kan je de documenten in de container gooien. Jij hebt de keuze uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je archief niet op vervoer is, loop jij niet gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden ingezameld en vernietigd.