Tweede Restafval Container Thuis ☑️ 12 VERBAZENDE TRUCS

Vlug en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Probeer dit afvalstroompje dus minimaal toevallig te houden en je zal zien dat deze economisch voordeelgevend is. Door vuil zo mogelijk eventueel te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er zo minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Tweede Restafval Container Thuis

Kies uit van het grootste aanbod containers en bestel het beste rolcontainer voor je overblijvend afval. In de afvalcontainer gooi je al het het niet niet te recyclen vuil dat je geen extra kan sorteren. Papier/karton, swill, en vensterglas passen niet binnen het restafvalcontainer. Tevens voor PMD scheiden bezitten wij het juiste afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming voor alle afvalstromen dat binnen bedrijven voortkomen. Deze afvalstromen zouden meestal gescheiden ingezameld zijn. Het is verbeterd betreffende het milieu en de portemonnee portemonnee.

Wat kan er binnen ondernemingsafval?

Hoezo goed je je vuil eveneens scheidt, er gaat altijd restvuil voortdurend bestaan. Tracht deze stroom van afval dus beperkt eventueel te bewaren en je zal zien dat deze geldelijk voordelig is. Door vuil zo mogelijk mogelijk te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er zo minimaal mogelijk overblijvend afval over. In de container gooi je je al het de niet te recyclen afvalstoffen dat je geen meer kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, PMD en glas passen geen in de restafvalcontainer.

Is het sorteren van zakelijk afval noodzakelijk?

Je wordt verplicht afvalstromen mogelijk mogelijk te verdelen. Binnen het Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat de doel beschreven artikelen nogmaals te aanwenden als het mag.

Wat kost een een container voor afvalcontainer voor?

De tarieven van afvalcontainers zijn hangt af van de de afvalstroom stroom van afval, de grootte omvang van de rolcontainer en hoe vaak de de container geledigd moet geraken. Je vindt je ieder tarieven op de.

Welk type restafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In ieder bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en vlug een van de talloze soorten vuilcontainers. Wij bezorgen hem gratis in een dag in heel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe prijzen zie je gelijk gedurende het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Algemeen afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw restafval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd passende ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook kiezen voor een stalen vuilcontainer. Een stalen rolcontainer is solide en brandwerend, praktisch als de bak op een algemene plek staat. Je selecteert uit verschillende volumematen. De selectie is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) ontdaan moeten geraken. Een algemeen afval container wordt gratis bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf grote actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de generatie van groene energie. Algemeen afval klinkt dan wellicht zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalindustrie levert maar minstens een vijfde van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metalen er uitgehaald die hun pad verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een functionele bestemming. Deze zwarte korrelachtige slakken worden toegepast voor het verhogen of aanleggen van straten. Jammer genoeg komen er ook diverse giftige materialen vrij tijdens de verbranding die in minstens of geringere mate echter in het milieu belanden. Daarom moeten we blijven streven naar zo minimaal verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Tweede Restafval Container Thuis:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische lijst vind je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor je personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De containers sluiten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te ruime bak.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container wanneer deze maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren via ons?

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een passende oplossing voor elk soort afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Tweede Restafval Container Thuis

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is gevormd uit zes niveaus.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de behandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid rommel in jouw gemengd afval container terug te dringen, fase 1. Dit bereiken wij door te adviseren over scheiden bij de afkomst. Want puur gescheiden afvalsoorten worden zoveel als kan gerecycled, etappe 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te vermijden, want dit is slecht voor het natuur en draagt bij niet bij aan een circulaire economie.

Categorieën en kosten zakelijk afval en gemengd afval verwerking

De capaciteit voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je mag selecteren voor een gunstige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om naar te ramen die omvang het goed bij je past? Neem dan gauw aansluiting op met één van onze specialisten. Door onze vele jaren kennis met afvalstromen kennen wij precies wat je benodigd hebt. En wil je een keer een aanvullend legen of gewoonlijk een grootte groter? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De prijzen van de containers variëren per afvalsoort, stof en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de meest voordelige kosten. Restafval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit voortvloeit, gelijk we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs zie je bij ons exact waar je aan toe. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat overtuigend wat je voor een specifieke gemengd afval container of een bepaalde alternatieve container aftikt. Wij beschouwen het essentieel dat dit aspect transparant is. Zo kom je achteraf geen voor nare verrassingen te zitten.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Tweede Restafval Container Thuis

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes apart verzamelen. Je hebt de keuze uit een heel uitgebreid aanbod met afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren container is gepast als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de horizon ligt. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan wel zeven maal hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat je papier- en papier in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof voor nieuw producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, broden, pasta, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Vooral op horecazaken komen deze afvalsoorten vrij, maar tevens in kantoor kunt je je organisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit meer herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk deel uit ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalstromen in te zamelen, zitten je containers minder vlug gevuld. Bovendien is het apart houden van uw afval ook goed voor het de milieu. PMD mag immers hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden om verse artikelen te maken, je PMD is immers één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Tweede Restafval Container Thuis

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. We bieden verschillende plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze bezorging en nationale bereik, heeft je binnen 24 uren je container op de verlangde plek staan. U bepaalt zelf het verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak de afvalcontainer geledigd moet te worden. Zo ken je dus vast waar je jouw afval altijd weg kunt en dat je bijdraagt voor een beter omgeving via je vuilnis te scheiden. Bestel snel je goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, omdat we belasten het milieu minder indien we afval hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laagje binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en gomballen) (Stijf) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemische teken (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander materiaal zit gestopt Afzonderlijk doosjes of ander document
 • Verpakking inclusief chemische materialen
 • Glasafval

Hoe meer afval je sorteert, hoe goed dat is ten behoeve van het milieu en ook jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te splitsen is. Glasscherven bestaan uit flessen, potten en ook scherven. Zonder het te splitsen neemt het glasafval door de ruimte en ook massa heel veel plaats bij de bedrijfsafval op. Jij kan dus heel uit besparen in je kosten voor afval. Het glas is tevens compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen veel minder kracht in vergelijking met glazen om te maken uit nieuwe materialen.

Ontstaat daar bij jouw bedrijf veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan één container voor glas essentieel. Heb jij variërende periodes qua bezigheden? ons werkt samen met flexibele overeenkomsten omdat jij de aantal bakken eenvoudig aanpast.

Het juiste bak voor het glasafval

Koop de meest geschikte bakken voor jouw glasafval bij ons. Jij heeft de keuze uit één bak van 240 liter en ook met 900 liters. Er is is reeds een glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en ook deze worden gratis neergezet. Afhankelijk van de afval kiest jij op welke manier frequent wij de container komen ledigen. wij leveren het meest voordelige service.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost heel veel energie om glas te produceren van verse materialen. Glasverval is echter daarentegen een goede basis. Er zitten meestal ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuwe glazen. Bij de verwerken maken wij onderscheid tussen blank, bruine, groen en bont glazen. Daarnaast worden kurk en deksels verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kan er bij een heel veel kleinere warmte glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of neem contact .

Wat mag er zijn bij het de glasafval?

Wel:

Lege glasverval die gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallen kruikjes, borden, kopjes, keramiek etc. Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallend binnen vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je archief moet beschermd en ook in veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan je daarom best uitstekend regelen. De gesloten rolcontainer van ons helpen tijdens een veilig proces voor verzameling en vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren zullen discreet vervoerd. Op deze manier heeft jij 100% zekerheid dat je jouw dossiers veilig vernietigt is. Na vernieling worden het restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat jij jouw dossiers niet wil in de het papiercontainer wilt werpen. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen dus beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig veel afval in de het gedaante van geheim papier? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat een gleuf waarin het papier precies erin . Als de documenten eenmaal in de container zijn, krijgt zij nog bij handen. Onze chauffeur komt eenmaal in de zoveel tijdstip bij voor het container te ledigen en de papier plaats te vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarin de container via het vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. De content zal daarna meteen vernielt.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij je geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Via de klep in het deksel kan je de documenten in de container gooien. Jij heeft de keuze uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat je archief geen op transport is, loop jij niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden ingezameld en verwoest.