Twente Milieu Tarieven Restafval ✔️ 15 SIMPELE FEITJES

Vlug en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht deze afvalstroompje dus beperkt mogelijk te behouden en je gaat merken dat deze geldelijk voordelig is. Met afval zo veel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er heel minimaal eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Twente Milieu Tarieven Restafval

Kies uit uit het grootste grootste assortiment afvalcontainers en bestel het beste afvalcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In de de afvalcontainer werp je al het niet te recyclen afvalstoffen die je geen extra kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, en glas horen niet thuis binnen het container. Ook omtrent PMD scheiden bezitten wij het geschikte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam voor elke afvalstromingen welke binnen ondernemingen ontstaan. Dit stromen mogen dikwijls afzonderlijk verzameld geraken. Dat is beter voor de leefomgeving en de portemonnee portemonnee.

Wat is toegestaan er binnen ondernemingsafval?

Hoezo goed je je afval eveneens verdeelt, er zal er telkens restafval voortdurend zijn. Poog deze afvalstroompje dus minimaal eventueel te behouden en je gaat zien dat het economisch voordeelgevend is. Via vuil dus veel eventueel te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er heel min mogelijk restafval over. In de de rest container gooi je je reeds de niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet meer kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, PMD en glas passen geen in het afvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van zakelijk afval verplicht?

Je wordt gedwongen afvalstromen mogelijk toevallig te scheiden. In de het Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het bedoeling beschreven artikelen opnieuw te benutten indien dat het mag.

Wat kost een een container voor afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor afvalcontainers zijn afhangend van de afvalstroom afvalstroom, de grootte omvang van de afvalcontainer en hoevaak de container geledigd afvalcontainer geledigd moet worden geraken. U vindt elke kosten op de tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, glas, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons koop je gemakkelijk en vlug een van de vele varianten vuilcontainers. Wij leveren hem gratis binnen 24 uur in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze scherpe tarieven zie je meteen gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Restafval is vanwege zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te verzamelen, reduceer je de massa restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even door. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos geschikte ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook gaan voor een metalen vuilcontainer. Een metalen vuilcontainer is hufterproof en brandwerend, praktisch als de vat op een openbare locatie staat. Je selecteert uit verschillende volumematen. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geledigd moeten worden. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de generatie van duurzame energie. Algemeen afval lijkt dan wellicht waardeloos, dat is het echter niet! De afvalsector levert maar zowaar twintig procent van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaalresten er verwijderd die hun route verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een bruikbare toepassing. Deze zwarte korrelvormige resten worden toegepast voor het verhogen of aanleggen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende giftige substanties los tijdens de verbranden die in bepaalde of mindere mate toch in het natuur belanden. Om die reden moeten we blijven proberen naar zo minimaal afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Twente Milieu Tarieven Restafval:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische overzicht vind je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te ruime bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer dit slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren via ons?

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor elk type vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Twente Milieu Tarieven Restafval

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het gebied van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zes stappen.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de volume rommel in jouw algemeen afval container te verminderen, fase 1. Dit realiseren wij door te adviseren over verdelen bij de bron. Want puur gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan gerecycled, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is slecht voor het milieu en draagt bij niet bij aan een kringloop economie.

Typen en prijzen bedrijfsafval en algemeen afval verwerking

De volume voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar tussenin. Je kunt opteren voor een gunstige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om in te ramen welke omvang het beste bij je past? Pak dan gauw contact op met één van onze experts. Met onze jarenlange kennis met afvalstromen weten wij exact wat je benodigd hebt. En wens je één keer een aanvullend legen of standaard een maatje grotere? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de rolcontainers wisselen per afvalsoort, stof en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de scherpste prijzen. Restafval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit komt, zoals we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkig vind je bij ons precies voor wat je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelproces is aangegeven helder wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een andere verschillende rolcontainer aftikt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit duidelijk is. Hierdoor ben je later nooit voor nare ontdekkingen te liggen.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Twente Milieu Tarieven Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele typen papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk apart inzamelen. Je hebt de keuze uit een erg uitgebreid aanbod van containers tussen 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de loer ligt. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest gepaste grootte. Daarna beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Ook in je beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort apart verzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat jouw document- en papier op de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet voor grondstof tot nieuw producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, echter ook op kantoren mag je jouw organisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit meer herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalsoorten in zamelen, zitten je containers minder snel snel gevuld. Bovendien ligt het apart houden van uw afval ook beter voor het het omgeving. PMD kan immers gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen enkele vers materialen gewonnen te worden om verse producten te maken, jouw PMD is immers een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Twente Milieu Tarieven Restafval

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor je PMD. Wij leveren diverse plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis levering en landelijke bereik, heb je binnen 24 uur jouw afvalcontainer op het verlangde plek geplaatst. U beslist zelfstandig het gewenste capaciteit en hoe frequent het afvalcontainer geleegd dient te zijn. Zo ken je dus zeker waar je je afval steeds weg kan en waar je bijdraagt aan een beter omgeving via jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, want we belasten het milieu minder minder als wij afval hergebruiken. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. De overgebleven plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laag binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en gomballen) (Hard) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemische teken (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal zit gestopt Los karton ofwel ander papier
 • Pakket inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe meer afval jezelf scheidt, des te beter dat is voor het milieu en je geldbeurs. Glaswerk blijkt 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te scheiden zijn. Glasverval bestaat van flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder te splitsen neemt het door het ruimte en ook gewicht heel veel plaats in het bedrijfsafval in. Je kunt dus flink uit besparen in jouw kosten voor afval. Het is ook tevens compleet te hergebruiken. Ook kost het veel minder kracht in vergelijking met glazen om te maken uit nieuwe materialen.

Komt daar op jouw onderneming veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de horeca, dan één glascontainer onmisbaar. Bezit je wisselende tijdsperioden qua bezigheden? wij functioneert met flexibele overeenkomsten omdat jij het aantal bakken makkelijk verandert.

De juiste bak voor glas restafval

Bestel de beste bakken voor jouw glasverval op onze dienst. Je hebt de selectie van een bak van 240 liter en van negenhonderd liter. Er is is al één container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en deze wordt gratis geplaatst. Op basis van hoeveelheid afval kiest jij hoe frequent wij het bak zullen komen ledigen. wij biedt het meest voordelige dienstverlening.

Zo worden het glas verwerkt

Het kost veel kracht om het glas te produceren uit verse grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen een goede basis. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glas in nieuwe glazen. Tijdens de verwerken doen wij verschil tussen wit, bruine, groene en ook gemengd glazen. Daarnaast zijn kurken en deksels verwijderd. Via glas te recyclen, kan er bij een veel lagere warmte glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem neem verbinding op.

Wat mag er bij het glasverval?

Wel:

Lege glasverval die gefungeerd had zoals verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallend kruiken, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet veilig en op veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging zou jij dus best goed regelen. Het afgesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen tijdens een veilig proces van verzameling en ook vernieling van archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heeft jij honderd procent zekerheid dat je jouw archief beschermd vernietigt zijn. Na vernietiging zullen het restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat jij je dossiers niet in de de papiercontainer wil gooien. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen dus best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de gedaante van geheim document? Kies voor het dossiervernietiging van ons U. U krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft een spleet waar het document exact erin past. Als de documenten al in de bak zitten, krijgt ze nog bij . Onze chauffeur komt eenmaal de zoveel tijd bij om het container te ledigen en het papier ter plekke vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarin het container via het truck zelf wordt opgetild en geopend. De inhoud zal daarna direct vernietigd.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop je je vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klep in de deksel kan jij het documenten in het container gooien. Je heeft de keuze uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief niet op het transport is, loop je niet gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden ingezameld en verwoest.