Uitvoeringsplan Huishoudelijk Afval En Gelijkaardig Bedrijfsafval 🔴 12 OPMERKELIJKE TIPS

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal telkens restafval voortdurend bestaan. Poog dit stroom van afval dus minimaal toevallig te behouden en je gaat opmerken dat het geldelijk voordeelgevend is. Via afval zo zoveel toevallig te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er dus minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Uitvoeringsplan Huishoudelijk Afval En Gelijkaardig Bedrijfsafval

Kies bij de meest uitgebreide gamma afvalcontainers en bestel de ideale container voor je overblijvend afval. Binnen het afvalcontainer werp je al het het niet onrecyclebare vuil die je niet meer kan sorteren. Karton/karton, swill, en vensterglas passen geen binnen de afvalcontainer. Ook omtrent PMD verdelen bezitten we het correcte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de naam voor elke afvalstromen die bij bedrijven ontstaan. Dit stromen kunnen vaak apart opgehaald worden. Dat is goed voor de natuur en de geldtas.

Wat kan er in zakelijk afval?

Hoezo uitstekend je je vuil eveneens verdeelt, er zal er altijd restvuil blijven bestaan. Poog dit afvalstroompje zo beperkt toevallig te bewaren en je zal zien dat het geldelijk gunstig is. Via afval dus veel toevallig te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er dus zo weinig toevallig overblijvend afval over. In het afvalcontainer gooi je je al de niet te recyclen afval welke je niet verder kan sorteren. Documenten/karton, swill, PMD en ruiten horen niet thuis in de het restafvalcontainer.

Is het scheiden van ondernemingsafval gedwongen?

Je wordt gedwongen afvalstromingen mogelijk toevallig te scheiden. In de het landelijk Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel de doel beschreven goederen opnieuw te gebruiken als het lukt.

Wat kost een een container voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven van afvalcontainers zijn afhankelijk hangt af van het afvalstroom, de afmeting van rolcontainer en hoevaak hoevaak de container geledigd afvalcontainer ontleegd moet worden geraken. Jij vindt je alle tarieven op de tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je papier, vensters, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In ieder onderneming komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons neem je eenvoudig en rap een van de verschillende typen vuilcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos gedurende 24 uur in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende prijzen zie je gelijk tijdens het aankoopproces. Handig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt economiseren met een restafval container. Gemengd afval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te ophalen, verminder je de massa algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Bekijk dan even verder. Of koop direct jouw restafval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd juiste verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook opteren voor een stalen rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de bak op een publieke plaats staat. Je selecteert uit diverse volumematen. De selectie is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geleegd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de dozijn ruime hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de productie van hernieuwbare kracht. Algemeen afval lijkt dan eventueel waardeloos, dat is het echter niet! De afvalbranche produceert maar zowaar twintig procent van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaalresten er verwijderd die hun pad voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een functionele doel. Deze donkere korrelige slakken worden toegepast voor het ophogen of aanleggen van wegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei schadelijke stoffen vrij tijdens de verbranding die in minstens of mindere mate desondanks in het natuur belanden. Dus moeten we volhouden met streven naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Uitvoeringsplan Huishoudelijk Afval En Gelijkaardig Bedrijfsafval:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons handige overzicht ontdek je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De bakken dichten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te ruime bak.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak als dit maar halfvol is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren bij ons?

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een passende uitkomst voor elk soort vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Uitvoeringsplan Huishoudelijk Afval En Gelijkaardig Bedrijfsafval

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zes treden.

Hoe hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo proberen wij samen met jou de volume vuilnis in jouw algemeen afval container te verminderen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over sorteren bij de afkomst. Want puur afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Typen en kosten bedrijfsafval en restafval beheer

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar tussendoor. Je kunt selecteren voor een gunstige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om in te bepalen die maat het goed bij je aansluit? Pak dan snel aansluiting op met één van onze deskundigen. Door onze langdurige kennis met afvalsoorten begrijpen wij juist wat je benodigd hebt. En wil je een keer een aanvullend leegmaken of regulier een maatje groter? Dan is dit uiteraard ook geen probleem!

De kosten van de containers wisselen per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je least bij ons telkens tegen de scherpste prijzen. Restafval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, gelijk we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkig vind je bij ons exact voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelproces staat helder wat je voor een gemengd afval container of een alternatieve container aftikt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect transparant is. Hierdoor kom je later nooit voor nare ontdekkingen te liggen.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Uitvoeringsplan Huishoudelijk Afval En Gelijkaardig Bedrijfsafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een zeer gevarieerd aanbod van containers tussen 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren container is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis staan, of vandalisme op de loer ligt. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Ook in jouw beurs scheelt het beduidend als je deze afvalsoort apart inzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat jouw papier- en papier op de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet als grondstof tot nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecazaken komen deze soorten afvalstromen vrij, maar ook in kantoren mag je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van meer recyclebaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaat een groot gedeelte van bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen allemaal tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalsoorten in zamelen, geraken je containers minder snel vlug vol. Bovendien is het scheiden uit uw vuilnis ook goed voor de milieu. PMD kan immers gerecycled worden. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor verse artikelen te produceren, jouw PMD wordt immers één basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Uitvoeringsplan Huishoudelijk Afval En Gelijkaardig Bedrijfsafval

{service1)

Bij vind je altijd een passende rolcontainer voor jouw PMD. We leveren diverse plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je in 24 uur je afvalcontainer op de verlangde plek staan. Je bepaalt zelfstandig het gewenste capaciteit en op welke manier vaak het container geleegd dient te zijn. Op deze manier ken je dus zeker dat je je afval steeds kwijt kunt en dat je meewerkt aan een verbeterde omgeving door jouw afval te scheiden. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, omdat wij belasten het omgeving minder minder als we afval recycleren. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. De resterende plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminium laagje binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en gomballen) (Stevig) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander stof zit geplaatst Afzonderlijk doosjes of ander document
 • Verpakking inclusief van chemische stoffen
 • Glasafval

Des te veel afval je scheidt, des te goed dat het zal zijn ten behoeve van de milieu en ook jouw geldbeurs. Glas is een van de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te scheiden is. Glasafval bestaat uit flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder het te splitsen pakt het glasafval door de ruimte en ook massa veel ruimte bij het bedrijfsafval op. Jij kunt dus flink besparen op je kosten voor afval. Het is ook tevens volledig te recyclen. Ook kost het heel veel kleiner energie dan glazen te maken van nieuwe grondstoffen.

Komt daar bij je bedrijf heel veel glas los, bijvoorbeeld bij de horeca, dan een container voor glas onmisbaar. Bezit jij variërende periodes met betrekking tot bezigheden? ons werkt samen met aanpasbare contracten omdat jij de aantal containers makkelijk aanpast.

Het juiste container voor glas restafval

Bestel het meest geschikte containers voor je glasafval op ons. Jij hebt de keuze uit keuze uit één bak van 240 liter en met 900 liters. Er is is al één container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en deze wordt kosteloos geplaatst. Op basis van hoeveelheid glasafval kies jij op welke manier frequent ons de bak komen ledigen. ons leveren het voordeligste dienstverlening.

Zo worden het glas bewerkt

Het veel kracht om glas om te produceren uit verse materialen. Glasverval is echter echter één prima basis. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oudere glazen binnen nieuw glazen. Bij het bewerken doen wij verschil tussen blank, bruin, groen en gemengd glas. Ook worden kurken en ook deksels verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kan er zijn op één heel veel lagere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of neem neem verbinding .

Wat is mag wel er zijn bij het glasverval?

Wel:

Leeg glasafval dat gediend had als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallend jenever kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief dienen veilig en in veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou je daarom beter uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen bij een beschermd proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Discreet en beschermd. Documenten zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heeft jij honderd procent garantie dat je jouw archief veilig vernietigt zijn. Na vernietiging worden de restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je jouw dossiers niet wil in de het papiercontainer wil werpen. Sommige documenten bezitten geheime gegevens en kunnen dus beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de het vorm van geheim papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één spleet waar het papier exact erin . Als het documenten eenmaal binnen de container zitten, krijgen ze meer bij . Onze chauffeur arriveert eenmaal zoveel tijdstip bij om het bak te legen en het papier plaats te vernielen in onze truck. Eveneens dit functioneert middels een gesloten systeem waarin het container door de truck zelf wordt opgetild en geopend. De inhoud wordt daarna direct vernielt.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij je vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Via de klep in het deksel kun je het papieren in het container gooien. Jij hebt de selectie uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw dossier niet op transport is, loopt je geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt ingezameld en verwoest.