Upv Bedrijfsafval ☑️ 8 MAKKELIJKE TIPS

Gauw en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Probeer deze afvalstroompje dus klein eventueel te bewaren en je gaat zien dat dit economisch gunstig is. Met afvalstoffen dus zoveel toevallig te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er zo minimaal toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Upv Bedrijfsafval

Kies van het grootste ruimste assortiment rolcontainers en bestel de het meest geschikte rolcontainer voor je je restvuil. Binnen het afvalcontainer gooi je je al het de onrecyclebare afvalstoffen welke je geen verder kan scheiden. Papier/karton, swill, en ruiten horen geen in het container. Ook omtrent PMD verdelen bezitten wij de juiste afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de naam betreffende ieder afvalstromingen welke in bedrijven ontstaan. Deze stromen mogen dikwijls gescheiden opgehaald zijn. Dat is goed aangaande het milieu en de geldbeugel.

Wat mag er in de bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je vuil tevens verdeelt, er zal er steeds restvuil blijven zijn. Poog het afvalstroompje heel minimaal toevallig te behouden en je gaat merken dat het economisch voordelig is. Door afvalstoffen zo mogelijk mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er zo zo weinig eventueel restafval over. In de het afvalcontainer gooi je je al het de niet te recyclen afval dat je niet verder extra kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, PMD en vensterglas horen niet in de rest container.

Is het sorteren van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. In de de Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het de streefdoel omschreven producten nogmaals te aanwenden waar dat het mag.

Wat kost een container voor rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven van afvalcontainers zijn afhankelijk van de de afvalstroompje, de grootte van afmeting van afvalcontainer alsook hoe vaak de rolcontainer geleegd dient geraken. U ontdekt alle kosten op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je papier, vensters, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met restafval containers

In elke onderneming komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons neem je gemakkelijk en snel een van de verschillende soorten afvalcontainers. Wij brengen hem zonder kosten gedurende 24 uur in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze scherpe prijzen zie je direct tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Restafval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te ophalen, reduceer je de massa gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Bekijk dan even verder. Of bestel direct jouw restafval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd juiste inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook opteren voor een metalen rolcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, praktisch als de bak op een algemene plaats staat. Je selecteert uit meerdere groottes. De keuze is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geleegd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt gratis bij neergezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de 12 omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de generatie van duurzame kracht. Restafval schijnt dan wellicht nutteloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie voorbrengt maar liefst twintig procent van de duurzame energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaaldeeltjes er uitgehaald die hun weg voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een functionele toepassing. Deze zwarte korrelachtige slakken worden toegepast voor het verhogen of bouwen van straten. Helaas komen er ook verschillende giftige substanties los tijdens de verbrandingsproces die in bepaalde of kleinere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Om die reden moeten we doorgaan met streven naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Upv Bedrijfsafval:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té grote container.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container als dit maar halfvol is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons?

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor ieder type vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Upv Bedrijfsafval

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit 6 niveaus.

Hoger op de orde, des te duurzamer de behandeling. Zo trachten wij samen met jou de massa rommel in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over sorteren bij de afkomst. Want zuiver afzonderlijke afvalsoorten worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Typen en tarieven bedrijfsafval en restafval verwerking

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot tot wel 2500 liter en elk daar ertussen. Je kan opteren voor een betaalbare kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om bij te ramen die omvang het perfect bij je aansluit? Neem dan snel contact op met één van onze specialisten. Door onze jarenlange ervaring met afvalmaterialen begrijpen wij precies wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een extra lediging of regulier een maatje ruimer? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De kosten van de rolcontainers wisselen per afvalstroom, materiaal en volume. Je verhuurt bij ons steeds tegen de laagste kosten. Gemengd afval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit ontstaat, zoals we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkig zie je bij ons exact waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelsysteem is aangegeven duidelijk wat je voor een restafvalcontainer of een verschillende rolcontainer aftikt. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie transparant is. Zo kom je naderhand geen voor vervelende verrassingen te staan.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Upv Bedrijfsafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een erg divers aanbod met afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en papier vind je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een brede selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling op de horizon staat. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte grootte. Vervolgens bepaal je hoe frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Tevens in je beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat je papier- en karton in de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt als basis voor nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan piepers, brood, pasta, drankjes, eierschalen, frites, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar ook op kantoor mag je jouw biologisch afval apart houden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van meer recyclebaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaande een groot deel van ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalstromen in te zamelen, geraken je containers minder vlug vol. Daarnaast is het apart houden uit uw vuilnis tevens beter voor de omgeving. PMD mag immers gerecycled worden. Daardoor moeten er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, jouw PMD is immers een basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Upv Bedrijfsafval

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor het je PMD. We bieden diverse plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze levering en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uur je afvalcontainer op het gewenste locatie staan. Je beslist zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent het container geleegd dient te worden. Op deze manier ken je dus vast dat je jouw vuilnis altijd weg kunt en dat je bijdraagt aan een verbeterde omgeving via je vuilnis te scheiden. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, want we belasten het omgeving minder indien wij afval recycleren. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. De resterende plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laag binnenin (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en gomballen) (Stijf) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemische symbool (deodorant, lak enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander stof zit gestopt Afzonderlijk karton of ander papier
 • Pakket inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te meer vuilnis jezelf sorteert, hoe goed dat het zal zijn voor de milieu en ook je geldbeurs. Glaswerk blijkt één van de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te splitsen is. Glasverval bestaat van flesjes, potten en scherven. Zonder te scheiden pakt het glasafval door het volume en ook gewicht veel ruimte bij de afval van het bedrijf in. Jij kunt dus flink besparen op je kosten voor afval. Het is tevens volledig om te recyclen. Ook verbruikt het veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk om te produceren van nieuwe materialen.

Komt daar bij je onderneming veel glasafval los, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan een container voor glas onmisbaar. Heb jij variërende tijdsperioden qua drukte? wij functioneert met aanpasbare contracten omdat je de aantal containers eenvoudig verandert.

Het geschikte container voor glasafval

Bestel het meest geschikte bakken voor je glasverval op onze dienst. Je heeft de selectie uit een bak van 240 liters en ook met 900 liters. Er reeds één container voor glas startend bij €13 per maand en deze wordt gratis neergezet. Op basis van de hoeveelheid afval kiest jij hoe frequent ons de container komen ledigen. ons biedt de voordeligste service.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het kost heel veel energie voor het glas om te produceren uit verse grondstoffen. Glasverval is daarentegen een prima basis. Er zitten meestal circa 50% oud glazen in nieuw glazen. Bij de bewerken maken we verschil tussen wit, bruin, groen en ook gemengd glazen. Ook zijn kurken en deksels verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kunnen er op één veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of verbinding op.

Wat is mag wel er bij het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gediend had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk etc. Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet veilig en in veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging kan je dus beter goed regelen. Het gesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen bij een beschermd proces van inzameling en vernietiging van jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Papieren zullen discreet vervoerd. Op deze manier heeft jij honderd procent garantie dat je jouw archief beschermd vernietigt is. Na vernieling zullen de restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat jij jouw dossiers niet wil in het papiercontainer wil gooien. Sommige papieren bezitten geheime gegevens en daarom beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft jij regelmatig veel vuil in de het vorm van vertrouwelijk papier? Kies voor het archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft één gleuf waar het papier precies doorheen . Wanneer het documenten eenmaal in de bak zitten, krijgen niemand ze nog in . Onze bestuurder arriveert eenmaal in tijd bij om het bak legen en de documenten ter plekke te vernielen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarin het container door de vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. Het inhoud zal vervolgens direct vernietigd.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij je geheime documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Via de klepje in de deksel kan je het papieren in de bak gooien. Je heeft de keuze uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kiest je de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw dossier geen op het transport gaat, loop jij geen risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze wordt verzameld en verwoest.