Van Beelen Afvalcontainer 🔴 13 MAKKELIJKE FEITEN

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook scheidt, er zal altijd restafval aanwezig bestaan. Tracht deze afvalstroom dus klein toevallig te behouden en je zult merken dat deze financieel voordeelgevend is. Met afval heel veel eventueel te scheiden, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er dus minimaal eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Van Beelen Afvalcontainer

Selecteer van het ruimste aanbod rolcontainers en koop de beste afvalcontainer geschikt voor je restvuil. In de rest afvalcontainer gooi je al het het niet te recyclen vuil die je niet verder extra kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en vensterglas horen niet binnen de rest restafvalcontainer. Tevens omtrent PMD scheiden beschikken we de geschikte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de naam betreffende alle afvalstromen die binnen firma’s ontstaan. Dit stromen kunnen dikwijls gescheiden ingezameld zijn. Dit is verbeterd voor de natuur en de portemonnee geldtas.

Wat moet er in ondernemingsafval?

Hoe uitstekend je je afvalstoffen tevens sorteert, er zal telkens overblijvend afval aanwezig voorkomen. Poog deze afvalstroom heel klein mogelijk te bewaren en je gaat opmerken dat deze financieel voordeelgevend is. Met afval heel veel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er heel zo weinig mogelijk restafval over. In de het afvalcontainer werp je al het de niet-recyclebare afval welke je niet verder extra kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen niet binnen het container.

Is het verdelen van zakelijk afval noodzakelijk?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel eventueel te verdelen. Binnen het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel bedoeling vermeld producten weer te benutten indien het lukt.

Wat kost een container voor afvalcontainer voor?

De tarieven voor kosten voor rolcontainers zijn afhangend van de het stroom van afval, de afmeting van container en hoevaak hoevaak de container container ontleegd dient zijn. Jij vindt je alle prijzen op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type afval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je documenten, ruiten, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder bedrijf komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons bestel je eenvoudig en snel een van de verschillende soorten rolcontainers. Wij brengen hem gratis gedurende 24 uur in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze lage prijzen zie je gelijk gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te verzamelen, verklein je de aantal algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Lees dan even verder. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je altijd juiste inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook kiezen voor een stalen vuilcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is hufterproof en brandbestendig, praktisch als de bak op een publieke locatie staat. Je gaat uit diverse volumematen. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geledigd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt gratis bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf grote actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de productie van duurzame stroom. Algemeen afval schijnt dan eventueel zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalbranche voorbrengt maar liefst twintig procent van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de resterende metalen er geëxtraheerd die hun weg vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een nuttige bestemming. Deze zwarte korrelvormige assen worden ingezet voor het verhogen of creëren van straten. Jammer genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke substanties uit gedurende de verbranding die in bepaalde of mindere mate desondanks in het leefomgeving terecht komen. Om die reden moeten we doorgaan met zoeken naar zo min mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Van Beelen Afvalcontainer:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De containers dichten goed af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té grote bak.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container als dit maar halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor elk soort vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Van Beelen Afvalcontainer

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zes treden.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de massa rommel in jouw algemeen afval container te verminderen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel als kan hergebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het milieu en draagt niet bij aan een circulaire economie.

Typen en kosten bedrijfsafval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot wel 2500 liter en elk daar tussenin. Je kan kiezen voor een gunstige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om naar te ramen wat grootte het goed bij je past? Haal dan gauw contact op met één van onze deskundigen. Door onze jarenlange kennis met afvalstromen kennen wij juist wat je nodig hebt. En wens je één keer een aanvullend leegmaken of gewoonlijk een maatje grotere? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen probleem!

De kosten van de rolcontainers verschillen per afvalstroom, grondstof en volume. Je least bij ons altijd tegen de laagste kosten. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit voortvloeit, zoals we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkig ervaar je bij ons juist voor wat je aan toe. In ons simpele bestelsysteem staat vermeld overtuigend wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een andere alternatieve rolcontainer neerlegt. Wij beschouwen het essentieel dat dit transparant is. Op deze manier kom je later niet voor onaangename onthullingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Van Beelen Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes apart inzamelen. Je hebt de keuze tussen een heel gevarieerd assortiment met containers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en papier vind je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en metalen containers. Een metalen container is geschikt wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling op de horizon ligt. Kies, afhankelijk van je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Tevens in jouw beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat je document- en karton in de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet als grondstof voor nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk aan piepers, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral op horecazaken komen deze afvalstromen vrij, maar ook op kantoren kunt je jouw biologisch afval apart houden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van extra herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalsoorten te verzamelen, zitten je containers minder vlug vol. Bovendien ligt het scheiden uit je afval ook goed voor de omgeving. PMD mag immers hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers materialen gewonnen te worden om nieuwe producten te maken, jouw PMD is namelijk een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Van Beelen Afvalcontainer

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. We leveren diverse kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis levering en nationale bereik, heeft je binnen 24 uren jouw container op het gewenste plek staan. U beslist zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak de afvalcontainer geledigd moet te worden. Zo weet je daarom zeker waar je je afval steeds kwijt kan en waar je bijdraagt aan een verbeterde omgeving via je vuilnis te scheiden. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, want we belasten het milieu minder minder indien wij afval hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. De resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en kauwgom) (Hard) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemisch teken (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend stof is gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel ander document
 • Pakket met gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te meer afval jezelf scheidt, des te goed dat is ten behoeve van het milieu en jouw portemonnee. Glas is een van de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te scheiden zijn. Glasscherven bestaat van flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder het te scheiden pakt het glasafval door het ruimte en massa veel plaats bij het afval van het bedrijf op. Jij kan daarom heel uit besparen op je kosten voor afval. Het is bovendien compleet te recyclen. Ook kost het heel veel kleiner kracht dan glazen om te maken van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar bij je bedrijf veel glas los, zoals in de horeca, dan is een glascontainer essentieel. Heb jij wisselende tijdsperioden qua bezigheden? wij functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten omdat je de aantal bakken makkelijk aanpast.

Het geschikte bak voor glas restafval

Koop het meest geschikte containers voor je glasafval bij ons. Je heeft de keuze uit keuze van één container van tweehonderdveertig liter en met negenhonderd liters. Er is reeds één container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en deze wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de de glasafval kies je op welke manier frequent wij de bak komen ledigen. wij biedt het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost veel kracht om glas te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasverval is daarentegen een goede basis. Daar zit meestal ongeveer 50% oud glas in nieuw glas. Bij het verwerken maken wij onderscheid tussen wit, bruin, groen en ook bont glas. Daarnaast zijn kurken en ook deksels verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kan er bij één veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heb je vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragen of verbinding .

Wat is mag wel er zijn bij de glasafval?

Wel:

Lege glasverval dat gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallen jenever kruikjes, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je archief dienen veilig en in een veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging zou jij dus beter goed regelen. De gesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen bij een beschermd proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft jij honderd procent zekerheid dat je dossiers veilig vernietigd zijn. Na de vernietiging zullen het restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jouw archief niet wil in de het papierbak wil gooien. Enkele papieren bezitten geheime gegevens en kunnen daarom beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de het vorm van geheim papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons . U krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft een spleet waar het papier exact erin . Wanneer het papieren eenmaal binnen de container zitten, krijgt zij meer bij handen. Onze chauffeur komt eens de tijdstip bij voor het bak te legen en de documenten plaats vernietigen binnen onze truck. Ook dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarbij het bak via de vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. De content wordt daarna direct vernietigd.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij jouw geheime documenten veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klepje in de deksel kan jij de documenten in het container gooien. Jij heeft de keuze uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kies je de gewenst frequentie van lediging. Doordat je archief geen op transport gaat, loop je niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verzameld en vernietigd.