Van Dalen Container ᐅ 11 VERRASSENDE FEITJES

Gauw en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook scheidt, er zal telkens restvuil voortdurend bestaan. Poog dit afvalstroom dus klein mogelijk te houden en je gaat zien dat dit geldelijk voordeelgevend is. Via afvalstoffen heel zoveel mogelijk te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er dus zo weinig mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Van Dalen Container

Selecteer van het grootste grootste gamma containers en bestel de beste ideale rolcontainer voor je overblijvend afval. In de de rest container gooi je je reeds de onrecyclebare afval welke je geen verder kan sorteren. Papier/karton, swill, en glas passen niet in de de rest container. Eveneens omtrent PMD scheiden hebben we de juiste correcte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de naam aangaande alle afvalstromingen die in ondernemingen voortkomen. Dit afvalstromen kunnen dikwijls gescheiden opgehaald zijn. Dat is beter betreffende de leefomgeving en het geldtas.

Wat mag er in zakelijk afval?

Hoe prima je je afvalstoffen tevens verdeelt, er zal telkens overblijvend afval aanwezig voorkomen. Tracht dit stroom van afval zo klein toevallig te behouden en je gaat opmerken dat dit financieel voordelig is. Via afvalstoffen zo mogelijk eventueel te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er zo minimaal mogelijk overblijvend afval over. Binnen de container gooi je je al het niet-recyclebare afval die je geen verder kan verdelen. Karton/karton, swill, PMD en ruiten passen niet thuis in de rest container.

Is het verdelen van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. Binnen het landelijk Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel streefdoel vermeld goederen opnieuw te benutten waar dat het kan.

Wat kost een een container voor container voor bedrijfsafval?

De kosten voor afvalcontainers afhankelijk afhankelijk van de de stroom van afval, de omvang van de container alsook hoevaak de container container geleegd dient worden. Je ontdekt elke kosten op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je papier, vensters, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In iedere onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons bestel je eenvoudig en snel een van de vele typen vuilcontainers. Wij leveren hem zonder kosten gedurende een dag in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe prijzen zie je gelijk tijdens het bestelproces. Praktisch, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te zamelen, verklein je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even door. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook gaan voor een ijzeren rolcontainer. Een ijzeren rolcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, handig als de bak op een publieke locatie staat. Je kiest uit diverse groottes. De selectie is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn omvangrijke hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de productie van hernieuwbare stroom. Restafval lijkt dan misschien nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalsector voorbrengt maar zowaar twintig procent van de groene stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een functionele doel. Deze zwarte korrelachtige assen worden toegepast voor het aanvullen of creëren van wegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende giftige materialen los gedurende de verbranding die in bepaalde of mindere mate toch in het natuur belanden. Om die reden moeten we blijven proberen naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Van Dalen Container:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor je personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De containers sluiten goed af zodat er geen ongedierte bij het afval kan. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té ruime container.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak als deze maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een passende oplossing voor elk soort afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Van Dalen Container

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zestal niveaus.

Hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de afhandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw restafvalcontainer te verlagen, fase 1. Dit doen wij door te raadplegen over scheiden bij de afkomst. Want zuiver aparte afvalsoorten worden zoveel mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Categorieën en tarieven bedrijfsafval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je kan selecteren voor een betaalbare plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om bij te ramen welke grootte het goed bij je past? Neem dan snel contact op met één van onze deskundigen. Dankzij onze langdurige ervaring met afvalmaterialen weten wij precies wat je vereist hebt. En verlang je eenmalig een extra leegmaken of gewoonlijk een maatje groter? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen probleem!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalsoort, materiaal en volume. Je huurt bij ons steeds tegen de meest voordelige prijzen. Restafval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit voortvloeit, gelijk we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons juist waar je aan toe. In ons eenvoudige bestelproces staat helder wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een bepaalde alternatieve container betaalt. Wij achten het cruciaal dat dit helder is. Hierdoor raak je later nooit voor nare verrassingen te liggen.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Van Dalen Container

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie uit een heel divers aanbod met afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en karton vind je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buiten staan, of vernieling op de loer staat. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat jouw document- en karton op de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet voor basis tot nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk aan aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze afvalstromen vrij, echter ook in kantoor mag je je biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van extra herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande één groot deel uit ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalstromen in te zamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug gevuld. Bovendien is het scheiden uit je afval tevens goed voor het omgeving. PMD kan immers hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen vers materialen ontgonnen te worden voor verse artikelen te produceren, jouw PMD is immers een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Van Dalen Container

{service1)

Bij vind je altijd een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. We bieden verschillende plastic rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis bezorging en nationale dekking, heeft je in 24 uren jouw container op het verlangde plek staan. Je bepaalt zelf de gewenste capaciteit en hoe frequent het container geleegd moet te worden. Zo weet je daarom zeker waar je je vuilnis altijd kwijt kan en waar je meewerkt aan een beter omgeving door je vuilnis te splitsen. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, omdat we belasten het omgeving veel als wij afval recycleren. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. Het resterende plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en gomballen) (Stijf) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, verf etc)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal is geplaatst Afzonderlijk karton ofwel verschillend papier
 • Pakket met van gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe meer afval jezelf sorteert, hoe goed dat zal zijn voor de milieu en ook jouw portemonnee. Glas is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen zijn. Glasverval bestaan uit flesjes, potjes en ook scherven. Zonder het om scheiden pakt het glasafval door het volume en ook massa veel ruimte in het afval van het bedrijf op. Jij kan daarom flink uit besparen in je afvalkosten. Het is ook tevens volledig om te recyclen. Daarnaast kost het veel minder energie dan glaswerk om te produceren van verse materialen.

Komt daar op je bedrijf heel veel glas los, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan een glascontainer onmisbaar. Bezit jij variërende tijdsperioden qua drukte? ons werkt samen met aanpasbare contracten waardoor jij het nummer bakken eenvoudig verandert.

De juiste bak voor het glasafval

Bestel het beste bakken voor het jouw glasafval op ons. Jij heeft de keuze uit één container van tweehonderdveertig liters en van negenhonderd liter. Er is is reeds één container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en dit worden kosteloos neergezet. Op basis van de de glasafval kiest je op welke manier vaak wij het container komen legen. ons leveren het voordeligste dienstverlening.

Zo worden glas bewerkt

Het kost veel energie om het glas om te produceren uit nieuwe materialen. Glasafval is echter daarentegen één goede basis. Daar zitten meestal ongeveer 50% oudere glazen in nieuw glazen. Bij het verwerken doen we verschil onder blank, bruin, groene en bont glazen. Daarnaast zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kan er op één veel lagere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heeft je vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat mag er zijn bij de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallen kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk etc. n Hittebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallend onder glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet veilig en ook in een veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging kan jij daarom beter uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen bij een veilig proces van verzameling en vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb je 100% garantie dat je je dossiers beschermd vernietigd is. Na de vernietiging zullen het restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat jij je dossiers niet wil in de de papiercontainer wilt werpen. Enkele documenten bevatten geheime informatie en daarom best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de de gedaante van geheim document? Kies voor dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft een spleet waar het papier exact erin past. Als het papieren eenmaal in de container zitten, krijgen niemand zij nog bij handen. Onze chauffeur arriveert eens tijd langs voor het bak te ledigen en de documenten ter plekke te vernielen binnen onze truck. Eveneens dit werkt middels een gesloten mechanisme waarin het bak via het vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. Het content wordt vervolgens direct vernielt.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Door de klep in het deksel kan je het documenten in de bak gooien. Je heeft de keuze van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kies je de gewenst frequentie van lediging. Doordat je dossier geen op transport gaat, loop jij niet gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden ingezameld en verwoest.