Van Happen Afvalcontainers 🔥 11 VERBAZENDE TIPS

Snel en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook sorteert, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Tracht dit afvalstroompje heel beperkt toevallig te bewaren en je gaat opmerken dat dit financieel voordeelgevend is. Via vuil zo veel eventueel te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, glas, en swill, blijft er heel zo weinig toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Van Happen Afvalcontainers

Kies uit van het grootste meest uitgebreide aanbod rolcontainers en bestel de het beste afvalcontainer geschikt voor je restafval. Binnen de rest afvalcontainer gooi je reeds de niet te recyclen afvalstoffen welke je niet verder kan sorteren. Karton/karton, swill, en ruiten thuishoren niet thuis in de rest container. Eveneens omtrent PMD sorteren bezitten we de juiste geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor alle afvalstromingen welke binnen bedrijven ontstaan. Deze afvalstromen kunnen dikwijls gescheiden ingezameld worden. Dat is beter aangaande het leefomgeving en de portemonnee geldtas.

Wat is toegestaan er in ondernemingsafval?

Hoezo goed je je vuil tevens scheidt, er gaat altijd restafval aanwezig bestaan. Poog dit afvalstroom heel minimaal mogelijk te houden en je zult opmerken dat het geldelijk voordelig is. Door afvalstoffen zo zoveel eventueel te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er zo minimaal toevallig restafval over. In de het container gooi je je al het niet-recyclebare afval die je niet extra kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, PMD en glas horen geen in de de rest afvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van zakelijk afval verplicht?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. In het landelijk Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het doel de bedoeling beschreven goederen weer te aanwenden indien dat het kan.

Wat kost een rolcontainer voor?

De tarieven tarieven voor de containers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom stroom van afval, de grootte van afmeting van rolcontainer en hoevaak hoevaak de container geledigd afvalcontainer geledigd moet worden worden. Jij vindt je elke prijzen op de de.

Welk soort bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je documenten, ruiten, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In elke bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons bestel je eenvoudig en snel een van de vele varianten afvalcontainers. Wij brengen hem gratis binnen een etmaal in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe prijzen zie je gelijk in het orderproces. Nuttig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Algemeen afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te zamelen, reduceer je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even door. Of bestel direct jouw restafval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je altijd juiste inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container huren, maar ook opteren voor een ijzeren afvalcontainer. Een stalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, handig als de bak op een publieke plek staat. Je kiest uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) ontdaan moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de twaalf omvangrijke moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de opwekking van groene energie. Algemeen afval klinkt dan wellicht nutteloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie produceert maar liefst 20% van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaalresten er geëxtraheerd die hun weg vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een functionele doel. Deze donkere korrelvormige resten worden toegepast voor het verhogen of creëren van straten. Jammer genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke stoffen los gedurende de verbranden die in bepaalde of kleinere mate toch in het leefomgeving komen. Dus moeten we doorgaan met proberen naar zo min mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Van Happen Afvalcontainers:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige overzicht vind je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan stank niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te ruime bak.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container als dit slechts halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren via ons?

Waarom een container op wielen verhuren via ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een passende oplossing voor ieder soort afval en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Van Happen Afvalcontainers

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zestal treden.

Naarmate je hoger op de orde, des te duurzamer de verwerking. Zo trachten wij samen met jou de massa afval in jouw gemengd afval container te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te adviseren over sorteren bij de afkomst. Want ongemengd aparte afvalsoorten worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Soorten en tarieven bedrijfsafval en gemengd afval beheer

De volume voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je kunt kiezen voor een gunstige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om in te ramen wat grootte het beste bij je past? Neem dan gauw verbinding op met één van onze experts. Door onze vele jaren kennis met afvalmaterialen weten wij juist wat je nodig hebt. En wens je een keer een aanvullend leegmaken of standaard een grootte grotere? Dan is deze uiteraard ook geen enkel kwestie!

De prijzen van de bakken variëren per afvalsoort, grondstof en capaciteit. Je least bij ons altijd tegen de meest voordelige kosten. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit komt, gelijk we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg zie je bij ons exact voor wat je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelproces staat duidelijk wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde alternatieve rolcontainer betaalt. Wij achten het essentieel dat dit aspect helder is. Hierdoor kom je later nooit voor onaangename onthullingen te staan.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Van Happen Afvalcontainers

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart inzamelen. Je krijgt de optie uit een heel gevarieerd assortiment met containers tussen 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en papier vind je op ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren container is gepast wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of vandalisme op de loer ligt. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Ook in je beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat jouw document- en karton in de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt voor basis tot nieuwe producten. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschalen, patat, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten vrij, echter ook op kantoren mag je je biologisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit meer recyclebaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande een groot gedeelte van ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalstromen in zamelen, geraken je containers minder vlug vol. Daarnaast ligt het scheiden uit uw vuilnis ook beter voor de milieu. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen nieuwe materialen gewonnen te worden om nieuwe producten te produceren, jouw PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Van Happen Afvalcontainers

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor je PMD. We leveren verschillende kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze bezorging en nationale dekking, heeft je in 24 uren je container op de verlangde locatie geplaatst. U beslist zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak het container geledigd dient te worden. Zo weet je daarom vast dat je je afval altijd weg kunt en waar je bijdraagt voor een verbeterde omgeving door je afval te scheiden. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, want wij belasten het milieu minder als we afvalstoffen recycleren. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. De resterende plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Shopper boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (deodorant, lak etc)
 • Pakketten inclusief of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend stof zit geplaatst Afzonderlijk doosjes of verschillend document
 • Verpakking met van chemische materialen
 • Glasverval

Hoe veel vuilnis jezelf scheidt, hoe goed dat is ten behoeve van de milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glas is één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te splitsen is. Glasverval bestaan uit flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder het te splitsen neemt het vanwege de ruimte en ook massa heel veel plaats bij de afval van het bedrijf in. Je kan dus heel uit besparen op je afvalkosten. Het glas is ook bovendien volledig om te recyclen. Ook verbruikt het recyclen heel veel minder kracht in vergelijking met glazen om te produceren uit verse grondstoffen.

Komt er op jouw bedrijf veel glasafval vrij, zoals bij de horecabedrijven, dan is één glascontainer essentieel. Bezit je wisselende periodes qua drukte? ons werkt met flexibele contracten omdat jij de aantal containers eenvoudig verandert.

Het juiste container voor het glas restafval

Koop de beste bakken voor het je glasafval bij onze dienst. Je heeft de selectie van één container van tweehonderdveertig liters en met 900 liter. Er is al een glascontainer vanaf €13 per maand en deze wordt kosteloos neergezet. Op basis van de de afval kies je hoe vaak ons de bak zullen komen legen. wij leveren het meest voordelige service.

Zo wordt het glas bewerkt

Het heel veel energie om glas te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is daarentegen één goede grondslag. Daar zit gewoonlijk circa 50% oudere glazen binnen nieuw glas. Tijdens het verwerken maken wij verschil tussen wit, bruine, groene en ook bont glazen. Daarnaast worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kunnen er op één veel kleinere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op.

Wat is mag wel er zijn bij het glasverval?

Wel:

Leeg glasafval die gediend had als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallend kruiken, borden, kopjes, aardewerk etc. n Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet veilig en ook in een veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging zou je daarom beter uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainer van ons ons helpen tijdens een beschermd proces voor inzameling en vernietiging van jouw jouw archief. Discreet en beschermd. Papieren worden discreet getransporteerd. Zo heeft jij 100% zekerheid dat jouw archief beschermd vernietigt zijn. Na de vernieling worden de restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat jij jouw archief niet wil in het papierbak wil gooien. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid vuil in het vorm van geheim document? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft één spleet waarin het papier precies doorheen . Wanneer de documenten eenmaal in de container zijn, krijgen ze nog bij . Onze chauffeur arriveert eens in tijdstip bij om het container te legen en de documenten plaats vernietigen in onze truck. Ook dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarbij het bak door het truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het content wordt vervolgens meteen vernielt.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij je vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Door de klepje in de deksel kun jij het papieren in het container werpen. Je heeft de keuze van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier geen op het transport gaat, loopt jij niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden ingezameld en vernietigd.