Van Tilburg Containers ᐅ 8 VERBAZENDE FEITJES

Snel en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afval ook sorteert, er zal telkens restvuil voortdurend bestaan. Poog het stroom van afval heel klein mogelijk te bewaren en je zal merken dat dit economisch voordelig is. Met afvalstoffen zo mogelijk toevallig te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er dus minimaal mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Van Tilburg Containers

Kies uit van het grootste ruimste assortiment afvalcontainers en bestel de de meest geschikte afvalcontainer geschikt voor je restafval. In de de rest afvalcontainer werp je al de niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet verder kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, en glas passen niet in het restafvalcontainer. Ook omtrent PMD sorteren bezitten wij de geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam betreffende elke afvalstromingen dat binnen firma’s voortkomen. Die afvalstromen zouden meestal gescheiden ingezameld worden. Het is verbeterd aangaande de leefomgeving en de geldbeugel.

Wat kan er binnen ondernemingsafval?

Hoe uitstekend je je afval tevens verdeelt, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Tracht het afvalstroom dus beperkt toevallig te houden en je gaat merken dat het financieel gunstig is. Door afvalstoffen heel veel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er zo zo weinig toevallig restafval over. Binnen de restafvalcontainer gooi je al het het niet te recyclen vuil welke je niet meer kan scheiden. Documenten/karton, swill, PMD en glas horen geen binnen de container.

Is het sorteren van zakelijk afval gedwongen?

Je bent noodzakelijk afvalstromingen mogelijk eventueel te sorteren. In de Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het bedoeling vermeld producten weer te benutten indien het mag.

Wat kost een rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten van rolcontainers afhankelijk afhangend van de de afvalstroom stroom van afval, de grootte grootte van de rolcontainer en hoevaak hoe vaak de container rolcontainer geleegd moet worden worden. Je vindt alle tarieven op tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je documenten, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In ieder onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons bestel je gemakkelijk en vlug een van de talloze typen rolcontainers. Wij leveren hem gratis binnen 24 uur in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze lage tarieven zie je direct in het bestelproces. Handig, want dan kun je direct zien of je nog kunt besparen met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, reduceer je de massa gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Lees dan even door. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos geschikte verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook kiezen voor een metalen afvalcontainer. Een stalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, handig als de vat op een algemene plek staat. Je kiest uit verschillende volumematen. De selectie is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geleegd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de dozijn grote hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de generatie van duurzame stroom. Algemeen afval schijnt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector produceert maar liefst twintig procent van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metalen er uitgehaald die hun route voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een nuttige toepassing. Deze zwarte korrelvormige resten worden ingezet voor het ophogen of aanleggen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke stoffen los gedurende de verbranding die in meer of mindere mate echter in het natuur komen. Daarom moeten we volhouden met zoeken naar zo min mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Van Tilburg Containers:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige overzicht ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor jouw personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té ruime bak.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container als dit slechts halfvol is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren via ons?

Redenen een container op wielen verhuren via ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een passende oplossing voor ieder type vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Van Tilburg Containers

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zes treden.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de verwerking. Zo pogen wij samen met jou de hoeveelheid afval in jouw restafvalcontainer te verlagen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de afkomst. Want zuiver aparte afvalmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een circulaire maatschappij.

Categorieën en prijzen bedrijfsafval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je mag kiezen voor een gunstige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om in te schatten welke omvang het perfect bij je aansluit? Haal dan even verbinding op met één van onze deskundigen. Dankzij onze langdurige deskundigheid met afvalmaterialen begrijpen wij precies wat je vereist hebt. En verlang je een keer een extra leegmaken of standaard een formaat ruimer? Dan is dat uiteraard ook geen kwestie!

De kosten van de bakken wisselen per afvalsoort, materiaal en volume. Je least bij ons telkens tegen de scherpste kosten. Restafval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit voortvloeit, als we bespraken, door haar effect op het milieu. Gelukkig vind je bij ons exact waar je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelproces staat helder wat je voor een gemengd afval container of een verschillende container neerlegt. Wij beschouwen het essentieel dat dit aspect duidelijk is. Hierdoor ben je naderhand geen voor onaangename onthullingen te zitten.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Van Tilburg Containers

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papier, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes gescheiden inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een erg divers aanbod van containers tussen 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een brede selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vernieling aan de loer ligt. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan wel 7 maal gerecycled worden. Ook in jouw beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat je papier- en karton op de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar tevens op kantoor mag je jouw organisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van meer recyclebaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk deel van bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vol. Daarnaast is het scheiden uit uw afval tevens beter voor de milieu. PMD kan immers hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om verse producten te maken, je PMD wordt namelijk één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Van Tilburg Containers

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende rolcontainer voor het je PMD. We leveren verschillende plastic afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis levering en nationale bereik, heb je in 24 uur jouw afvalcontainer op het verlangde plek geplaatst. U bepaalt zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en hoe frequent het container geledigd dient te zijn. Op deze manier ken je dus vast waar je jouw afval altijd kwijt kunt en waar je meewerkt voor een verbeterde omgeving via je afval te splitsen. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het milieu veel minder als we afvalstoffen hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. De overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stijf) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch teken (deodorant, verf enz.)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend stof is gestopt Afzonderlijk karton of ander document
 • Pakket inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te meer afval jezelf sorteert, des te beter dat zal zijn voor de milieu en ook je geldbeurs. Glaswerk blijkt een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om splitsen zijn. Glasverval bestaat uit flessen, potten en scherven. Zonder het om splitsen neemt het vanwege de volume en massa heel veel plaats in het bedrijfsafval in. Jij kunt daarom flink besparen in je afvalkosten. Het glas is ook tevens volledig te recyclen. Daarnaast kost het recyclen veel minder kracht in vergelijking met glaswerk om te maken uit nieuwe materialen.

Ontstaat er op jouw onderneming veel glasafval los, zoals in de horecabedrijven, dan is een container voor glas essentieel. Bezit jij wisselende periodes qua bezigheden? ons werkt samen met aanpasbare contracten omdat jij het aantal containers eenvoudig verandert.

De geschikte container voor het glasafval

Bestel het meest geschikte containers voor je glasafval op ons. Jij heeft de keuze uit keuze van één bak met 240 liters en van negenhonderd liters. Er reeds één container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en ook dit wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kiest jij hoe frequent wij de bak komen legen. wij leveren de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het heel veel kracht om het glas te produceren uit verse materialen. Glasafval is echter daarentegen een goede basis. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuwe glas. Tijdens de bewerken doen we onderscheid onder blank, bruin, groene en ook bont glas. Daarnaast worden kurk en ook deksels verwijderd. Door het glas om te recyclen, kunnen er op één veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem neem contact .

Wat is mag er zijn bij de glasafval?

Wel:

Leeg glasverval dat gefungeerd had als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallend jenever kruikjes, bordjes, koppen, keramiek etc. Hittebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je archief moet beschermd en ook op veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging zou je daarom beter uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainers van ons ons helpen bij een beschermd proces voor inzameling en vernietiging van jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb je 100% zekerheid dat je je dossiers beschermd vernietigd zijn. Na de vernietiging worden het restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je je dossiers niet in de papierbak wilt werpen. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en dus best vernielt . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen archief is echter echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je frequent een grote hoeveelheid afval in de het gedaante van vertrouwelijk document? Kies voor het dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een spleet waar het papier precies erin past. Als het documenten eenmaal binnen de bak zitten, krijgen niemand zij meer bij handen. Onze bestuurder komt eenmaal de tijd bij om het bak ledigen en de documenten ter plaats vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarin de bak door het truck zelf wordt opgeheven en geopend. De inhoud wordt daarna meteen vernielt.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Via het klep in het deksel kan je de papieren in de bak werpen. Jij heeft de selectie uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kies jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw archief niet op het vervoer gaat, loop jij niet risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden ingezameld en verwoest.