Veiling Rolcontainers ☑️ 13 LUCRATIEVE GEHEIMEN

Gauw en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht dit afvalstroompje dus minimaal mogelijk te behouden en je zult merken dat deze economisch voordelig is. Via vuil dus veel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er heel min eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Veiling Rolcontainers

Kies van het ruimste gamma rolcontainers en bestel de beste meest geschikte afvalcontainer voor je overblijvend afval. In de restafvalcontainer gooi je je al het niet niet te recyclen vuil welke je niet verder kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, en vensterglas passen geen in de de rest afvalcontainer. Ook betreffende PMD sorteren bezitten we de geschikte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de naam voor elke afvalstromingen welke in firma’s voortkomen. Deze stromingen mogen vaak afzonderlijk opgehaald worden. Het is beter aangaande het milieu natuur en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag er in de ondernemingsafval?

Op welke manier prima je je afval eveneens verdeelt, er zal er steeds restvuil blijven voorkomen. Poog deze stroom van afval zo beperkt toevallig te houden en je zult zien dat het economisch voordeelgevend is. Via afvalstoffen heel zoveel eventueel te scheiden, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er heel min toevallig restafval over. In de het afvalcontainer gooi je je al de niet te recyclen vuil welke je geen verder kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, PMD en ruiten passen geen in de het container.

Is het scheiden sorteren van zakelijk afval verplicht?

Je wordt verplicht afvalstromingen zoveel mogelijk te verdelen. In het Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het de streefdoel beschreven producten nogmaals te gebruiken waar het kan.

Wat kost een een container rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven tarieven van afvalcontainers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom de afvalstroom stroom van afval, de grootte van afmeting van afvalcontainer en hoevaak de container afvalcontainer ontleegd moet worden worden. Jij vindt alle tarieven op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met restafval containers

In ieder bedrijf komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons koop je snel en vlug een van de vele varianten afvalcontainers. Wij leveren hem gratis in een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze concurrerende kosten zie je gelijk tijdens het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je direct zien of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Algemeen afval is door zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, reduceer je de aantal gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Doorlees dan even voort. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos geschikte ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook kiezen voor een ijzeren vuilcontainer. Een metalen rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, handig als de container op een algemene plek staat. Je selecteert uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) ontdaan moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn omvangrijke moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de productie van hernieuwbare energie. Gemengd afval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector levert maar zowaar twintig procent van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metalen er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een functionele toepassing. Deze donkere korrelvormige resten worden ingezet voor het ophogen of aanleggen van straten. Jammer genoeg komen er ook verschillende schadelijke stoffen vrij gedurende de verbrandingsproces die in bepaalde of kleinere mate toch in het milieu komen. Om die reden moeten we volhouden met streven naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Veiling Rolcontainers:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De containers sluiten adequaat af zodat er geen plagen bij het afval kan. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té grote container.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer deze maar halfvol is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Veiling Rolcontainers

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is gevormd uit 6 niveaus.

Hoger op de orde, hoe duurzamer de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de hoeveelheid rommel in jouw restafvalcontainer te verminderen, etappe 1. Dit doen wij door te adviseren over verdelen bij de oorsprong. Want zuiver gescheiden afvalsoorten worden zoveel als kan gerecycled, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een kringloop economie.

Categorieën en tarieven bedrijfsafval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je mag opteren voor een gunstige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om in te bepalen die grootte het beste bij je past? Pak dan snel verbinding op met één van onze deskundigen. Met onze langdurige ervaring met afvalstromen begrijpen wij juist wat je vereist hebt. En wil je één keer een extra legen of regulier een maatje groter? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De prijzen van de bakken wisselen per afvalcategorie, stof en volume. Je huurt bij ons altijd tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit ontstaat, gelijk we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkig vind je bij ons juist waar je aan toe bent. In ons simpele bestelmethode staat helder wat je voor een specifieke gemengd afval container of een bepaalde alternatieve container neerlegt. Wij beschouwen het essentieel dat deze informatie helder is. Zo ben je naderhand geen voor vervelende verrassingen te zitten.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Veiling Rolcontainers

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de optie tussen een heel gevarieerd aanbod van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een ruime keuze tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de containers buitenshuis staan, of wanneer vernieling aan de loer staat. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Ook in jouw beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat jouw papier- en papier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet als grondstof voor nieuw producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk aan aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecazaken komen deze afvalstromen beschikbaar, maar tevens in kantoor kunt je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit extra recyclebaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat één groot gedeelte uit bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug gevuld. Daarnaast ligt het scheiden van uw vuilnis tevens goed voor het milieu. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen vers materialen gewonnen te worden om nieuwe producten te maken, jouw PMD is immers een basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Veiling Rolcontainers

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. We leveren diverse plastic rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis bezorging en nationale dekking, heb je binnen 24 uren jouw afvalcontainer op het verlangde plek geplaatst. Je bepaalt zelfstandig de gewenste capaciteit en op welke manier frequent het container geleegd dient te worden. Op deze manier ken je daarom vast dat je jouw vuilnis altijd kwijt kan en dat je meewerkt voor een verbeterde milieu via je afval te splitsen. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, omdat we belasten het milieu veel indien we afval hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het overgebleven plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Pakketten inclusief aluminium laagje binnenin (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en gomballen) (Stevig) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal zit gestopt Afzonderlijk doosjes of verschillend document
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Des te veel vuilnis jezelf scheidt, des te goed dat is ten behoeve van het milieubescherming en ook je portemonnee. Glaswerk is één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden zijn. Glasscherven bestaan uit flesjes, potjes en glasscherven. Zonder om splitsen neemt het glasafval door de volume en massa heel veel plaats bij het bedrijfsafval in. Jij kan dus heel besparen in je afvalkosten. Het glas is ook bovendien compleet om te recyclen. Ook verbruikt het recyclen veel kleiner kracht dan glaswerk te produceren van verse materialen.

Komt daar op jouw onderneming veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan is is één glascontainer onmisbaar. Bezit jij wisselende periodes qua bezigheden? wij functioneert met flexibele overeenkomsten waardoor jij het nummer containers eenvoudig aanpast.

De geschikte bak voor het glasafval

Bestel de meest geschikte containers voor je glasafval op ons. Je hebt de keuze van een bak van tweehonderdveertig liters en met negenhonderd liter. Er al een container voor glas vanaf €13 elke maand en deze wordt gratis geplaatst. Op basis van de de glasafval kiest jij hoe frequent ons de container zullen komen ledigen. ons leveren de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het kost kost veel kracht om glas om te maken van verse grondstoffen. Glasafval is echter echter een prima grondslag. Daar zit meestal circa 50% oudere glazen in nieuwe glazen. Bij de bewerken maken we verschil tussen wit, bruin, groen en ook gemengd glas. Daarnaast worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via glas te recyclen, kan er zijn op een veel lagere warmte glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of neem contact op.

Wat mag wel er bij de glasafval?

Wel:

Leeg glasafval dat gediend had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallen kruiken, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallend onder glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief dienen beschermd en in veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou jij daarom best goed organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons helpen tijdens een veilig proces van verzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren zullen discreet vervoerd. Op deze manier heeft je honderd procent zekerheid dat jouw archief beschermd vernietigt zijn. Na de vernietiging zullen het restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je jouw archief niet in de het papierbak wilt werpen. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke informatie en daarom beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is heel tijd consumerend en omslachtig. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de gedaante van geheim document? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat een spleet waarin het document exact doorheen . Wanneer het documenten al binnen het bak zijn, krijgen zij meer in . Onze chauffeur arriveert eenmaal de zoveel tijdstip bij om de container te legen en het documenten ter plaats te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarbij de bak via de vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. Het inhoud wordt daarna direct vernietigd.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij jouw geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klep in het deksel kan je het documenten in het bak gooien. Jij hebt de keuze uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je dossier niet op het vervoer gaat, loopt je geen gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier wordt ingezameld en vernietigd.