Venhorst Plastic Afvalcontainers ☑️ 9 LUCRATIEVE HACKS

Snel en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook sorteert, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Poog dit afvalstroompje zo klein eventueel te behouden en je zult merken dat het economisch voordeelgevend is. Via vuil heel mogelijk eventueel te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er zo zo weinig toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Venhorst Plastic Afvalcontainers

Selecteer bij de grootste gamma containers en koop de beste ideale container voor je overblijvend afval. In de het afvalcontainer gooi je al het het niet onrecyclebare vuil die je niet verder verder kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, en vensterglas thuishoren geen binnen de container. Eveneens betreffende PMD verdelen bezitten we de geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam voor elke afvalstromen welke in firma’s voortkomen. Die stromen kunnen meestal apart ingezameld worden. Het is goed betreffende het natuur en het geldbeugel.

Wat moet er in de bedrijfsafval?

Op welke manier uitstekend je je afval ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog dit afvalstroom heel klein mogelijk te houden en je zult zien dat het geldelijk voordelig is. Via afval heel mogelijk eventueel te scheiden, zoals karton/karton, PMD, glas, en swill, blijft er zo min toevallig overblijvend afval over. In de de rest afvalcontainer gooi je al het het niet-recyclebare afval welke je geen meer kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, PMD en vensterglas thuishoren niet binnen het restafvalcontainer.

Is scheiden sorteren van bedrijfsafval verplicht?

Je bent noodzakelijk afvalstromingen mogelijk toevallig te scheiden. Binnen het Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel de streefdoel beschreven goederen nogmaals te gebruiken indien dat kan.

Wat kost een container voor container voor?

De tarieven prijzen voor containers zijn afhankelijk afhankelijk van het afvalstroompje, de afmeting van de container alsook hoe vaak de de container geledigd afvalcontainer geleegd moet worden geraken. U vindt je elke kosten op de de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je papier, glas, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In elke organisatie komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons bestel je eenvoudig en snel een van de vele typen vuilcontainers. Wij brengen hem kosteloos binnen een dag in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze lage tarieven zie je gelijk in het bestelproces. Nuttig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te ophalen, verminder je de massa gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Doorlees dan even verder. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos geschikte inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container huren, maar ook kiezen voor een metalen rolcontainer. Een metalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, nuttig als de bak op een algemene plek staat. Je kiest uit meerdere volumematen. De selectie is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw container(s) ontdaan moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf omvangrijke actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de opwekking van hernieuwbare kracht. Gemengd afval schijnt dan misschien nutteloos, dat is het dus niet! De afvalsector produceert maar liefst 20% van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaalresten er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een functionele doel. Deze gitzwarte korrelvormige slakken worden ingezet voor het ophogen of bouwen van wegen. Helaas komen er ook diverse schadelijke substanties los tijdens de verbranding die in minstens of kleinere mate desondanks in het milieu belanden. Daarom moeten we doorgaan met zoeken naar zo minimaal verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Venhorst Plastic Afvalcontainers:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We leveren de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige overzicht ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té ruime container.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container wanneer dit maar halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor elk type afval en voor ieder onderneming. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Venhorst Plastic Afvalcontainers

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zes stappen.

Hoe hoger op de ladder, des te duurzamer de verwerking. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw gemengd afval container te verminderen, fase 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over sorteren bij de oorsprong. Want puur afzonderlijke afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een kringloop systeem.

Typen en kosten ondernemingsafval en gemengd afval verwijdering

De capaciteit voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je kunt kiezen voor een gunstige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om in te ramen die maat het perfect bij je past? Haal dan gauw verbinding op met één van onze experts. Dankzij onze jarenlange deskundigheid met afvalsoorten weten wij precies wat je vereist hebt. En wens je eenmalig een meer lediging of gewoonlijk een grootte grotere? Dan is dit natuurlijk ook geen enkel issue!

De tarieven van de bakken wisselen per afvalcategorie, materiaal en literinhoud. Je least bij ons telkens tegen de scherpste tarieven. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit komt, als we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkig ervaar je bij ons exact waarvoor je aan toe. In ons simpele bestelproces staat helder wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een andere andere container neerlegt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit aspect transparant is. Hierdoor ben je later geen voor vervelende verrassingen te liggen.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Venhorst Plastic Afvalcontainers

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk apart verzamelen. Je krijgt de keuze uit een zeer gevarieerd assortiment met afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buiten staan, of vernieling op de loer staat. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Ook in je portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat jouw papier- en papier in de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, taart, groentes en fruit en melkproducten. Vooral op horecazaken komen deze afvalsoorten beschikbaar, maar ook in kantoren kunt je je biologisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van extra recyclebaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalsoorten in verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vol. Bovendien ligt het apart houden uit je afval ook beter voor het milieu. PMD kan immers gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden om verse producten te produceren, je PMD is immers een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Venhorst Plastic Afvalcontainers

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. We leveren diverse kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis bezorging en nationale dekking, heb je in 24 uur je container op de gewenste locatie geplaatst. Je beslist zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent de afvalcontainer geledigd dient te worden. Op deze manier ken je dus zeker waar je jouw afval steeds kwijt kan en waar je bijdraagt voor een verbeterde milieu door je afval te scheiden. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, want we belasten het milieu minder indien wij afval hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. De resterende plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en gomballen) (Stijf) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek etc.)
 • Shopper tassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemische symbool (antitranspirant, lak etc)
 • Pakketten inclusief of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal is gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend papier
 • Pakket met gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te veel afval jezelf sorteert, des te goed dat het zal zijn voor de milieubescherming en jouw portemonnee. Glas is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te splitsen is. Glasafval bestaat van flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder om scheiden neemt het glasafval door het volume en gewicht heel veel ruimte bij de bedrijfsafval op. Jij kunt dus flink uit besparen in je afvalkosten. Het is ook bovendien compleet te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het heel veel kleiner kracht in vergelijking met glazen om te produceren van verse grondstoffen.

Komt er bij je onderneming heel veel glasafval los, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan één glascontainer onmisbaar. Heb jij variërende periodes met betrekking tot bezigheden? wij werkt met aanpasbare overeenkomsten omdat je de aantal bakken eenvoudig aanpast.

Het geschikte container voor glas restafval

Koop de meest geschikte bakken voor het jouw glasafval bij ons. Je hebt de keuze uit keuze van één container van 240 liters en met 900 liter. Er is al een glascontainer vanaf €13 elke maand en ook deze worden gratis neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid afval kies jij op welke manier frequent ons het bak zullen komen legen. ons leveren het meest voordelige service.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het kost veel energie voor het glas te maken van verse materialen. Glasafval is echter een prima grondslag. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oud glazen in nieuwe glas. Tijdens het verwerken maken wij onderscheid onder wit, bruin, groene en ook gemengd glas. Ook worden kurk en dekseltjes verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kan er bij een heel veel kleinere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heb je vragen? Bekijk het frequent gestelde vragen of neem neem verbinding .

Wat mag wel er zijn bij het de glasafval?

Wel:

Leeg glasverval dat gediend had als verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallen kruiken, borden, koppen, aardewerk etc. Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je archief moet beschermd en ook op een veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging zou jij daarom best goed organiseren. De afgesloten rolcontainer van onze dienst helpen bij een veilig proces voor verzameling en ook vernieling van archief. Discreet en ook beschermd. Papieren worden discreet vervoerd. Zo heeft je 100% zekerheid dat je je dossiers beschermd vernietigt is. Na de vernieling worden de restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je jouw archief niet wil in de de papierbak wilt werpen. Enkele documenten bevatten geheime gegevens en daarom beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen archief is heel tijdrovend en omslachtig. Heb jij frequent een grote hoeveelheid afval in de het gedaante van geheim papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een gleuf waar het papier precies doorheen . Wanneer het documenten al in het container zijn, krijgen ze nog bij . Onze bestuurder komt eenmaal in tijdstip bij voor het container ledigen en het documenten plekke vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarin de container door het vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. De content zal vervolgens meteen vernielt.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop je jouw geheime papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klepje in het deksel kun je de papieren in de container gooien. Je hebt de keuze uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest je de gewenste frequentie van lediging. Doordat je dossier niet op het transport is, loop je niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden ingezameld en vernietigd.