Vergunning Afvalcontainer Leiden ☑️ 3 VERRASSENDE WEETJES

Gauw en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook verdeelt, er zal steeds restvuil blijven bestaan. Tracht dit stroom van afval zo beperkt eventueel te behouden en je zult merken dat het geldelijk voordeelgevend is. Door afval heel mogelijk mogelijk te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er zo minimaal eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Vergunning Afvalcontainer Leiden

Kies van het meest uitgebreide aanbod afvalcontainers en bestel de het ideale afvalcontainer geschikt voor je restvuil. In de de container gooi je je reeds het niet onrecyclebare afvalstoffen welke je niet verder extra kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, en vensterglas horen niet in het container. Ook betreffende PMD scheiden beschikken ons het geschikte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de naam voor elke afvalstromen die in firma’s ontstaan. Deze stromen mogen meestal gescheiden verzameld geraken. Dit is goed voor het milieu leefomgeving en de geldbeugel.

Wat moet er binnen ondernemingsafval?

Hoe prima je je afvalstoffen tevens verdeelt, er zal altijd restafval blijven bestaan. Tracht het stroom van afval zo klein mogelijk te houden en je zult merken dat deze financieel gunstig is. Via afvalstoffen heel veel mogelijk te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er dus minimaal eventueel restafval over. In de container gooi je je al het het niet-recyclebare afval die je niet verder extra kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, PMD en vensterglas passen niet in de restafvalcontainer.

Is het verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je bent gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te verdelen. Binnen het landelijk Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel doel beschreven producten weer te aanwenden waar dat mag.

Wat kost een afvalcontainer bedrijfsafval?

De kosten voor afvalcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroom afvalstroom, de omvang van de rolcontainer alsook hoevaak de container geledigd afvalcontainer ontleegd moet worden geraken. U vindt je elke tarieven op de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je papier, vensters, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In iedere bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons koop je gemakkelijk en snel een van de talloze varianten afvalcontainers. Wij brengen hem zonder kosten gedurende een dag in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze scherpe prijzen zie je gelijk in het bestelproces. Nuttig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes apart in te ophalen, reduceer je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Bekijk dan even door. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd passende verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook gaan voor een metalen rolcontainer. Een stalen vuilcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de container op een publieke plek staat. Je selecteert uit diverse groottes. De selectie is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) ontdaan moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf ruime actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de opwekking van duurzame energie. Restafval klinkt dan misschien nutteloos, dat is het dus niet! De afvalsector levert maar liefst twintig procent van de duurzame energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaalresten er verwijderd die hun route vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een nuttige bestemming. Deze zwarte korrelvormige slakken worden ingezet voor het ophogen of aanleggen van wegen. Helaas komen er ook diverse giftige stoffen los gedurende de verbranden die in meer of kleinere mate toch in het natuur terecht komen. Om die reden moeten we volhouden met streven naar zo minimaal afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Vergunning Afvalcontainer Leiden:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De containers dichten adequaat af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te ruime container.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak wanneer dit maar halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren bij ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor ieder type afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Vergunning Afvalcontainer Leiden

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het vlak van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit 6 stappen.

Hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo trachten wij samen met jou de hoeveelheid afval in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit doen wij door te raadplegen over verdelen bij de oorsprong. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel als kan hergebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het natuur en draagt niet bij aan een circulaire systeem.

Soorten en kosten zakelijk afval en restafval beheer

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je kan opteren voor een betaalbare kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om naar te ramen die maat het beste bij je past? Pak dan gauw verbinding op met een van onze deskundigen. Dankzij onze vele jaren deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij exact wat je vereist hebt. En wil je een keer een meer legen of gewoonlijk een grootte grotere? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de bakken wisselen per afvalcategorie, stof en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de laagste tarieven. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, zoals we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs vind je bij ons precies waarvoor je aan toe. In ons simpele bestelsysteem staat vermeld overtuigend wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een andere andere container betaalt. Wij vinden het cruciaal dat deze informatie transparant is. Zo kom je naderhand nooit voor vervelende onthullingen te liggen.

Hoe houd je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Vergunning Afvalcontainer Leiden

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de optie uit een heel gevarieerd assortiment van afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren container is gepast als de containers buiten staan, of wanneer vandalisme op de horizon staat. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat jouw document- en karton op de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt als grondstof tot nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan piepers, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecazaken komen deze afvalstromen beschikbaar, maar tevens in kantoor mag je jouw biologisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van meer herbruikbaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één groot gedeelte van bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalsoorten in te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vol. Bovendien is het apart houden van je vuilnis ook goed voor het het omgeving. PMD kan immers gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen nieuwe materialen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, jouw PMD wordt namelijk een grondstof!

De juiste container voor het PMD en Vergunning Afvalcontainer Leiden

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. We leveren verschillende plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heeft je in 24 uur je container op de gewenste plek staan. U beslist zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak het afvalcontainer geledigd dient te worden. Op deze manier weet je dus zeker dat je jouw vuilnis altijd kwijt kunt en dat je meewerkt aan een beter milieu door jouw afval te scheiden. Bestel snel je voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het milieu minder minder indien wij afval recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. Het resterende plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en gomballen) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander stof is gestopt Afzonderlijk karton of verschillend papier
 • Verpakking inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te veel afval jezelf sorteert, des te goed dat zal zijn ten behoeve van het milieu en jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt een van de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen is. Glasverval bestaan van flesjes, potten en ook scherven. Zonder te scheiden neemt het vanwege het volume en massa heel veel ruimte bij het bedrijfsafval op. Je kan dus flink besparen op jouw kosten voor afval. Het is ook tevens volledig te recyclen. Daarnaast verbruikt het heel veel minder kracht dan glaswerk om te produceren van nieuwe materialen.

Ontstaat daar op jouw onderneming heel veel glas los, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is is een glascontainer onmisbaar. Heb jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij werkt samen met flexibele contracten omdat je het aantal bakken eenvoudig aanpast.

De juiste container voor het glasafval

Bestel de meest geschikte containers voor het je glasafval op ons. Je heeft de keuze uit een container met 240 liters en met negenhonderd liter. Er is al één glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en deze worden gratis neergezet. Afhankelijk van de de glasafval kies jij hoe frequent ons het container zullen komen ledigen. wij leveren de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het heel veel kracht om het glas te produceren uit nieuwe materialen. Glasverval is echter daarentegen een prima basis. Er zitten gewoonlijk circa 50% oud glazen binnen nieuw glas. Tijdens het verwerken maken wij verschil onder wit, bruin, groen en bont glas. Ook zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kunnen er bij één heel veel kleinere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem verbinding op.

Wat is mag wel er bij het de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallen kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk etc. n Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en ook op veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging zou jij dus beter goed organiseren. Het afgesloten rolcontainer van onze dienst helpen tijdens een veilig proces voor inzameling en vernietiging van dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Papieren zullen discreet getransporteerd. Zo heeft jij honderd procent garantie dat jouw archief veilig vernietigt is. Na de vernieling zullen het restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je jij jouw archief niet in de papierbak wil gooien. Enkele documenten bezitten geheime informatie en kunnen kunnen dus best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig veel vuil in de de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft een gleuf waarin het document precies erin past. Wanneer het documenten eenmaal in de bak zijn, krijgen zij meer in handen. Onze bestuurder arriveert eens de tijd langs voor de container ledigen en het documenten plaats te vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarin het bak via het vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. De content zal vervolgens meteen vernielt.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klep in de deksel kan jij het papieren in de container werpen. Jij hebt de keuze uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kiest je de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw archief niet op het transport is, loop jij niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze worden verzameld en verwoest.