Verkeerd Aanbieden Bedrijfsafval ☑️ 5 ONTHULLENDE GEHEIMEN

Gauw en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook sorteert, er zal steeds overblijvend afval blijven bestaan. Poog deze afvalstroompje heel beperkt eventueel te houden en je zal merken dat dit financieel voordelig is. Met vuil heel zoveel mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er dus zo weinig toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Verkeerd Aanbieden Bedrijfsafval

Kies uit uit het grootste gamma rolcontainers en koop de beste beste rolcontainer voor je je restafval. Binnen de rest afvalcontainer gooi je je reeds het niet te recyclen vuil welke je niet meer kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, en glas passen geen in de container. Eveneens omtrent PMD sorteren bezitten ons de juiste container.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam voor alle afvalstromen welke binnen firma’s voortkomen. Dit stromen zouden meestal gescheiden ingezameld zijn. Dat is goed betreffende de leefomgeving en de geldbeugel.

Wat is toegestaan er in de bedrijfsafval?

Hoezo goed je je afvalstoffen tevens scheidt, er zal er steeds restafval voortdurend bestaan. Probeer deze afvalstroom heel beperkt mogelijk te behouden en je zult zien dat het economisch gunstig is. Met afval zo mogelijk mogelijk te sorteren, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er dus minimaal eventueel restafval over. Binnen de restafvalcontainer gooi je je al het niet te recyclen afval welke je niet verder kan verdelen. Documenten/karton, swill, PMD en ruiten horen niet thuis in de de rest container.

Is het scheiden scheiden van zakelijk afval verplicht?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. Binnen het Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel de streefdoel beschreven goederen nogmaals te aanwenden indien dat mag.

Wat kost een container een container afvalcontainer voor?

De kosten van containers zijn afhangend van de de stroom van afval, de omvang van de rolcontainer alsook hoevaak de container rolcontainer geleegd moet worden worden. U vindt je ieder prijzen op de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je papier, vensters, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met restafval containers

In ieder organisatie komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons neem je eenvoudig en snel een van de verschillende typen vuilcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze lage kosten zie je gelijk in het bestelproces. Praktisch, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Restafval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te verzamelen, verklein je de massa restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of koop direct jouw restafval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd juiste inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een metalen vuilcontainer is solide en brandveilig, nuttig als de vat op een publieke plaats staat. Je gaat uit diverse inhoudsmaten. De keuze is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf grote actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de generatie van duurzame kracht. Gemengd afval klinkt dan eventueel nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalsector voorbrengt maar liefst een vijfde van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun pad verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een functionele doel. Deze donkere korrelige assen worden ingezet voor het aanvullen of aanleggen van wegen. Helaas komen er ook diverse schadelijke stoffen los gedurende de verbranding die in bepaalde of geringere mate desondanks in het milieu belanden. Daarom moeten we doorgaan met streven naar zo minimaal verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Verkeerd Aanbieden Bedrijfsafval:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af waardoor er geen plagen bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te grote container.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container wanneer deze maar halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren via ons?

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Verkeerd Aanbieden Bedrijfsafval

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit 6 treden.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de behandeling. Zo trachten wij samen met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer te verminderen, fase 1. Dit doen wij door te adviseren over sorteren bij de oorsprong. Want ongemengd gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een kringloop systeem.

Typen en prijzen ondernemingsafval en algemeen afval beheer

De volume voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar tussenin. Je kan kiezen voor een voordelige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om naar te bepalen welke grootte het perfect bij je past? Pak dan even verbinding op met een van onze deskundigen. Door onze langdurige kennis met afvalsoorten begrijpen wij precies wat je nodig hebt. En verlang je eenmalig een extra leegmaken of standaard een formaat ruimer? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen probleem!

De prijzen van de containers verschillen per afvalstroom, grondstof en capaciteit. Je verhuurt bij ons steeds tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, gelijk we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkig zie je bij ons juist voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode staat overtuigend wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde verschillende container neerlegt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Hierdoor raak je achteraf nooit voor nare ontdekkingen te liggen.

Hoe houd je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Verkeerd Aanbieden Bedrijfsafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een rolcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes afzonderlijk inzamelen. Je hebt de optie tussen een zeer divers aanbod met containers van 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen container is gepast als de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de horizon ligt. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Ook in je portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat je document- en papier in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor basis voor nieuw artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, maar ook op kantoren mag je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend op afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van meer herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalsoorten te te verzamelen, zitten je containers minder snel vlug vol. Daarnaast is het scheiden uit je afval tevens goed voor het het omgeving. PMD mag immers hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, jouw PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Verkeerd Aanbieden Bedrijfsafval

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. Wij leveren verschillende kunststof afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis bezorging en landelijke bereik, heb je binnen 24 uren jouw container op het verlangde plek staan. U bepaalt zelfstandig het verlangde capaciteit en hoe frequent de afvalcontainer geleegd moet te worden. Op deze manier ken je dus zeker dat je je vuilnis altijd kwijt kan en dat je meewerkt aan een verbeterde omgeving door je vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, want we belasten het omgeving veel als we afvalstoffen hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. De overgebleven plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laag binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en gomballen) (Stijf) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Shopper boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemische teken (deodorant, lak etc)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof is geplaatst Los doosjes ofwel verschillend document
 • Pakket inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Hoe veel afval je sorteert, des te goed dat het is ten behoeve van het milieu en ook je portemonnee. Glaswerk is 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om splitsen zijn. Glasscherven bestaan van flessen, potjes en ook scherven. Zonder het om scheiden neemt het glasafval door de volume en ook gewicht heel veel plaats in de bedrijfsafval in. Je kunt dus flink besparen in jouw kosten voor afval. Het is bovendien volledig om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het veel kleiner energie dan glaswerk te maken van nieuwe materialen.

Ontstaat daar op je onderneming veel glasafval los, zoals bij de sector van de horeca, dan is één glascontainer onmisbaar. Bezit jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons werkt samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij de aantal bakken makkelijk verandert.

De geschikte bak voor het glasafval

Koop het beste containers voor het je glasafval op ons. Je hebt de keuze uit selectie van één container met 240 liter en van 900 liters. Er is reeds één glascontainer vanaf €13 per maand en dit wordt gratis geplaatst. Op basis van hoeveelheid glasafval kies jij op welke manier frequent wij het bak komen legen. wij leveren de meest voordelige service.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost kost veel energie voor het glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is daarentegen een goede grondslag. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen binnen nieuw glas. Tijdens de verwerken maken wij onderscheid onder wit, bruin, groene en ook bont glazen. Daarnaast zijn kurk en deksels verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kan er zijn bij één veel lagere temperatuur glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem verbinding .

Wat mag wel er zijn bij het de glasafval?

Wel:

Leeg glasverval die gediend had als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallend kruikjes, borden, koppen, keramiek etc. n Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet beschermd en ook op veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou je dus best goed organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons helpen bij een veilig proces van inzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren zullen discreet vervoerd. Zo heeft je honderd procent garantie dat je je archief veilig vernietigt zijn. Na vernieling zullen het restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je jij je dossiers niet wil in de het papierbak wilt werpen. Sommige papieren bevatten geheime gegevens en kunnen kunnen daarom beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij frequent veel vuil in de de vorm van vertrouwelijk document? Kies voor dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft een spleet waar het document precies doorheen past. Wanneer de documenten al in de container zitten, krijgen niemand zij nog in . Onze chauffeur arriveert eenmaal in de zoveel tijdstip bij om het container te ledigen en het papier plaats vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarin het container via de truck zelf wordt opgetild en geopend. Het inhoud wordt daarna meteen vernietigd.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je je vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klepje in het deksel kan je het papieren in het bak werpen. Je heeft de selectie uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kies jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw archief geen op vervoer gaat, loopt jij niet gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze wordt verzameld en vernietigd.