Verpakking Symbolen Betekenis Restafval 🔴 8 VERBIJSTERENDE FEITEN

Snel en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook sorteert, er zal steeds restafval blijven bestaan. Tracht het stroom van afval zo minimaal toevallig te behouden en je zult zien dat dit economisch voordeelgevend is. Met afval zo mogelijk eventueel te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er zo zo weinig mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Verpakking Symbolen Betekenis Restafval

Selecteer uit het grootste ruimste gamma containers en koop de beste ideale afvalcontainer voor je je restafval. In de de rest restafvalcontainer gooi je al het niet onrecyclebare afvalstoffen die je niet extra kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, en glas horen geen in de het afvalcontainer. Eveneens omtrent PMD sorteren beschikken ons het geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming aangaande ieder afvalstromingen die bij bedrijven vrijkomen. Die stromingen kunnen meestal apart opgehaald worden. Dat is beter betreffende de natuur en de portemonnee geldtas.

Wat mag wel er in de zakelijk afval?

Hoe goed je je afvalstoffen tevens sorteert, er zal altijd restvuil blijven voorkomen. Poog het afvalstroom dus klein eventueel te behouden en je zult zien dat dit geldelijk gunstig is. Door afval heel mogelijk toevallig te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er heel minimaal mogelijk overblijvend afval over. Binnen het afvalcontainer werp je reeds het onrecyclebare afval welke je niet extra kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, PMD en glas passen niet thuis in de restafvalcontainer.

Is het verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je bent noodzakelijk afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. In het landelijk Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het de doel vermeld goederen opnieuw te gebruiken waar het mag.

Wat kost een container een container afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor de containers zijn afhankelijk hangt af van de de afvalstroom afvalstroompje, de omvang van de afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de de rolcontainer geleegd dient zijn. U vindt ieder prijzen op de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je karton, glas, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In ieder bedrijf komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons koop je gemakkelijk en snel een van de vele varianten rolcontainers. Wij leveren hem gratis gedurende een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je direct tijdens het bestelproces. Praktisch, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt economiseren met een restafval container. Gemengd afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te ophalen, verklein je de aantal gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd geschikte ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook opteren voor een ijzeren afvalcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de bak op een openbare plek staat. Je gaat uit verschillende volumematen. De keuze is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw container(s) ontdaan moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de dozijn omvangrijke moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de productie van duurzame stroom. Restafval lijkt dan misschien waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalsector produceert maar minstens 20% van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaaldeeltjes er uitgehaald die hun weg verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een bruikbare bestemming. Deze zwarte korrelvormige slakken worden toegepast voor het aanvullen of bouwen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei giftige materialen vrij tijdens de verbranden die in minstens of mindere mate echter in het milieu komen. Daarom moeten we volhouden met streven naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Verpakking Symbolen Betekenis Restafval:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We bieden de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische overzicht ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De containers sluiten goed af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té grote container.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container wanneer dit slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren bij ons?

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een passende oplossing voor elk soort vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Verpakking Symbolen Betekenis Restafval

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zestal niveaus.

Hoger op de ladder, hoe duurzamer de verwerking. Zo pogen wij samen met jou de massa rommel in jouw algemeen afval container te verlagen, fase 1. Dit bereiken wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want zuiver aparte afvalsoorten worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is ongunstig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Soorten en prijzen ondernemingsafval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je kan kiezen voor een gunstige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om in te bepalen die maat het perfect bij je aansluit? Pak dan even aansluiting op met een van onze specialisten. Dankzij onze vele jaren kennis met afvalstromen begrijpen wij juist wat je nodig hebt. En verlang je één keer een aanvullend legen of gewoonlijk een formaat groter? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel probleem!

De tarieven van de rolcontainers wisselen per afvalstroom, materiaal en capaciteit. Je huurt bij ons steeds tegen de scherpste prijzen. Gemengd afval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit ontstaat, zoals we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons juist waar je aan toe. In ons simpele bestelsysteem staat vermeld overtuigend wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een verschillende rolcontainer betaalt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect duidelijk is. Zo kom je achteraf geen voor onaangename ontdekkingen te zitten.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Verpakking Symbolen Betekenis Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papier, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart verzamelen. Je hebt de optie uit een zeer divers assortiment van afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen container is gepast als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling aan de loer staat. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat jouw papier- en papier in de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet als grondstof voor nieuw producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecazaken komen deze soorten afvalstromen vrij, echter tevens in kantoren kunt je je organisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van meer recyclebaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk deel uit ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalsoorten in te zamelen, zitten je containers minder vlug vol. Daarnaast ligt het scheiden uit uw afval ook goed voor het milieu. PMD mag immers hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden voor verse producten te produceren, je PMD wordt namelijk een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Verpakking Symbolen Betekenis Restafval

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor het je PMD. Wij bieden diverse plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis bezorging en landelijke dekking, heeft je in 24 uren jouw afvalcontainer bij de gewenste plek staan. Je bepaalt zelfstandig de verlangde capaciteit en op welke manier frequent de afvalcontainer geledigd moet te zijn. Op deze manier ken je dus zeker waar je je vuilnis altijd kwijt kan en dat je meewerkt voor een beter omgeving via je vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, want wij belasten het milieu veel indien we afvalstoffen recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal zit gestopt Los karton of verschillend papier
 • Pakket inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Des te veel afval je sorteert, des te beter dat zal zijn voor de milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glas is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om scheiden is. Glasscherven bestaat uit flesjes, potten en glasscherven. Zonder om scheiden pakt het door het ruimte en ook massa veel ruimte bij de afval van het bedrijf op. Je kan dus flink uit besparen op jouw afvalkosten. Het is tevens volledig te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen heel veel minder energie dan glazen te maken uit verse materialen.

Komt daar op jouw bedrijf veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan is is een glascontainer onmisbaar. Heb je wisselende periodes qua bezigheden? ons functioneert samen met flexibele contracten omdat jij de nummer containers makkelijk verandert.

Het juiste container voor het glasafval

Bestel de beste bakken voor het je glasverval op ons. Jij heeft de keuze uit één bak met 240 liter en ook van negenhonderd liters. Er is is reeds een container voor glas vanaf €13 elke maand en ook deze wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kiest je hoe frequent wij de bak komen legen. wij leveren het meest voordelige service.

Zo worden het glas verwerkt

Het kost heel veel kracht voor het het glas te produceren van verse materialen. Glasverval is echter echter een goede basis. Er zit gewoonlijk circa 50% oudere glazen in nieuwe glazen. Bij het verwerken doen we onderscheid tussen blank, bruin, groen en gemengd glas. Ook worden kurk en deksels verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kan er bij een veel kleinere warmte glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heb jij vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem neem contact op.

Wat mag wel er zijn bij het het glasverval?

Wel:

Leeg glasverval die gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallend jenever kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk etc. Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen binnen vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen beschermd en ook op veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan je daarom beter goed organiseren. Het gesloten rolcontainers van onze dienst helpen bij een veilig proces van inzameling en vernietiging van jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Documenten worden discreet vervoerd. Op deze manier heb jij 100% zekerheid dat je jouw archief beschermd vernietigd is. Na vernietiging zullen de restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jij je dossiers niet wil in de de papierbak wil werpen. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke informatie en daarom beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij regelmatig veel afval in het gedaante van geheim document? Kies voor archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een spleet waarin het papier exact doorheen . Als het documenten al in de bak zitten, krijgt ze meer bij . Onze chauffeur komt eens in tijdstip bij voor de container te legen en het documenten ter plekke vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarbij de bak via het truck zelf is opgeheven en opengemaakt. Het inhoud zal daarna direct vernietigd.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je jouw geheime documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klep in de deksel kun je de documenten in de bak werpen. Je hebt de keuze van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op het transport is, loopt jij niet gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en vernietigd.