Versalink C500 Afval Afvalcontainer 🔥 4 LUCRATIEVE WEETJES

Vlug en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afval ook sorteert, er zal altijd restafval blijven bestaan. Poog deze stroom van afval heel beperkt toevallig te houden en je zult merken dat deze economisch voordeelgevend is. Door afvalstoffen dus zoveel toevallig te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er zo min eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Versalink C500 Afval Afvalcontainer

Kies uit van de grootste assortiment rolcontainers en koop het ideale rolcontainer voor je je restvuil. In de container gooi je je al het de niet te recyclen afvalstoffen welke je niet verder extra kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en glas thuishoren geen in de container. Ook voor PMD scheiden bezitten ons het juiste rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de naam betreffende ieder afvalstromen welke bij ondernemingen voortkomen. Deze afvalstromen kunnen dikwijls afzonderlijk ingezameld geraken. Dit is beter betreffende het milieu en de geldbeugel.

Wat is toegestaan er in de ondernemingsafval?

Hoezo prima je je vuil ook sorteert, er zal er telkens overblijvend afval voortdurend zijn. Poog deze afvalstroom dus minimaal eventueel te bewaren en je zult merken dat dit economisch voordelig is. Door afval zo mogelijk toevallig te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er dus min eventueel restafval over. In de rest restafvalcontainer werp je reeds het onrecyclebare vuil die je niet verder extra kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, PMD en ruiten thuishoren geen in de restafvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je bent verplicht afvalstromingen zoveel eventueel te sorteren. Binnen de Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het de doel omschreven artikelen nogmaals te aanwenden waar dat lukt.

Wat kost een container een container voor bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor containers zijn afhangend van de het stroom van afval, de grootte grootte van rolcontainer en hoe vaak de de rolcontainer geleegd moet worden zijn. Je ontdekt ieder prijzen op tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, vensters, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In ieder onderneming komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons koop je eenvoudig en snel een van de verschillende soorten vuilcontainers. Wij brengen hem zonder kosten gedurende 24 uur in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je direct tijdens het aankoopproces. Handig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt economiseren met een restafval container. Gemengd afval is door zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te ophalen, verminder je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds passende ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook gaan voor een ijzeren rolcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, nuttig als de vat op een openbare plaats staat. Je selecteert uit diverse inhoudsmaten. De keuze is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geleegd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf grote moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de opwekking van duurzame energie. Algemeen afval schijnt dan misschien waardeloos, dat is het echter niet! De afvalsector voorbrengt maar minstens een vijfde van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaalresten er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een functionele bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige assen worden ingezet voor het ophogen of aanleggen van straten. Jammer genoeg komen er ook verschillende giftige materialen vrij gedurende de verbrandingsproces die in minstens of geringere mate toch in het leefomgeving terecht komen. Daarom moeten we blijven zoeken naar zo minimaal afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Versalink C500 Afval Afvalcontainer:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige lijst vind je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor je personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank geen ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té grote container.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer deze maar halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een passende oplossing voor ieder type vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Versalink C500 Afval Afvalcontainer

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zestal treden.

Naarmate je hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo trachten wij samen met jou de massa rommel in jouw gemengd afval container te verlagen, stap 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over scheiden bij de afkomst. Want ongemengd gescheiden afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een kringloop maatschappij.

Categorieën en prijzen zakelijk afval en gemengd afval verwerking

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar ertussen. Je kunt selecteren voor een voordelige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om bij te ramen wat omvang het perfect bij je aansluit? Haal dan snel verbinding op met één van onze specialisten. Met onze jarenlange ervaring met afvalstromen weten wij precies wat je nodig hebt. En wens je eenmalig een meer leegmaken of standaard een formaat grotere? Dan is dit uiteraard ook geen issue!

De prijzen van de bakken wisselen per afvalstroom, stof en literinhoud. Je verhuurt bij ons steeds tegen de meest voordelige kosten. Restafval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit ontstaat, gelijk we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg zie je bij ons juist waar je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelmethode staat overtuigend wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een bepaalde alternatieve bak betaalt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit aspect transparant is. Zo raak je later nooit voor nare onthullingen te zitten.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Versalink C500 Afval Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten kartonafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de optie tussen een erg uitgebreid assortiment met afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de containers buitenshuis staan, of vandalisme aan de horizon staat. Kies, naargelang van je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat je papier- en papier op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecazaken komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar tevens in kantoren mag je jouw organisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit extra herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalstromen te te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Daarnaast ligt het scheiden uit uw afval tevens beter voor het de omgeving. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden om nieuwe producten te produceren, jouw PMD wordt immers een basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Versalink C500 Afval Afvalcontainer

{service1)

Bij vind je altijd een passende rolcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren verschillende plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis bezorging en nationale bereik, heeft je in 24 uren jouw container op de verlangde locatie staan. Je beslist zelfstandig het verlangde capaciteit en op welke manier frequent de container geleegd moet te worden. Op deze manier ken je dus zeker dat je jouw afval altijd weg kan en dat je bijdraagt voor een beter milieu via jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, omdat we belasten het omgeving minder minder indien we afvalstoffen recycleren. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. Het resterende plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en kauwgom) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Pakketten met vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander stof is geplaatst Los karton ofwel verschillend document
 • Verpakking inclusief van chemische stoffen
 • Glasscherven

Des te veel vuilnis je sorteert, des te goed dat het is ten behoeve van het milieu en ook jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt één van de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen zijn. Glasverval bestaan uit flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder te scheiden pakt het door het volume en gewicht veel plaats bij de bedrijfsafval in. Jij kunt daarom heel uit besparen in je afvalkosten. Het is ook tevens volledig om te recyclen. Ook kost het recyclen heel veel kleiner kracht in vergelijking met glazen te produceren van verse grondstoffen.

Komt er bij jouw bedrijf heel veel glasafval los, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan één container voor glas essentieel. Heb jij variërende tijdsperioden qua drukte? wij werkt samen met flexibele overeenkomsten omdat je het nummer bakken makkelijk aanpast.

Het geschikte bak voor het glas restafval

Bestel de beste bakken voor het jouw glasverval op ons. Jij hebt de selectie van een bak met tweehonderdveertig liter en ook met negenhonderd liter. Er reeds een glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en deze wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kiest jij hoe vaak wij het bak zullen komen ledigen. ons biedt het meest voordelige dienstverlening.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost veel kracht om glas te produceren uit verse materialen. Glasafval is echter echter één prima grondslag. Er zitten gewoonlijk circa 50% oud glazen binnen nieuw glas. Tijdens het bewerken maken we verschil onder wit, bruin, groene en gemengd glazen. Ook worden kurken en deksels verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kunnen er zijn op één veel lagere warmte glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragen of verbinding .

Wat mag wel er bij het het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallend kruiken, bordjes, kopjes, keramiek etc. Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen binnen vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je archief moet veilig en op veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou je daarom best goed organiseren. De gesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen bij een veilig proces voor inzameling en ook vernietiging van archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb je 100% garantie dat je jouw dossiers veilig vernietigt is. Na vernietiging zullen het restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je jouw archief niet wil in de de papierbak wil gooien. Sommige documenten bevatten geheime gegevens en kunnen daarom best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de het gedaante van geheim document? Kies dan voor archiefvernietiging van ons U. U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een spleet waar het document exact doorheen . Wanneer de papieren eenmaal binnen de bak zijn, krijgen ze meer in handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal tijd bij voor de bak legen en de papier ter plaats vernielen in onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarin het container door het vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. De content wordt daarna meteen vernielt.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je jouw geheime documenten veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Door het klepje in het deksel kun je het papieren in de container gooien. Je heeft de keuze uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat je archief geen op vervoer gaat, loopt jij geen risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en verwoest.